Ooooooo.......od Diabolusa zacząłemM@ti pisze:W sumie są słabi. Nic ciekawego poza Diabolus in musica nie nagrali.Potfur pisze:Muszą jednak słabi być
Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
ooooooooo. będę Ci z tym tekstem wbijał jak z Ty mi z Mariem w lewą stronąM@ti pisze:W sumie są słabi. Nic ciekawego poza Diabolus in musica nie nagrali.
weź wyjdźKuba pisze:Po dziś dzień bardzo ją lubię
sie nie moge doczekać..
już nie mam tu najwięcej postów

Tobie nie każe ....Szajba pisze:weź wyjdźKuba pisze:Po dziś dzień bardzo ją lubię
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Zobacz ich na zywo - zmienisz zdanie.Potfur pisze:Ja kompletnie znieść nie mogę Slayera, parę razy próbowałam się przekonać i nic. Muszą jednak słabi być
Proszę bardzo.Szajba pisze:ooooooooo. będę Ci z tym tekstem wbijał jak z Ty mi z Mariem w lewą stroną![]()
Ja bym nie podejmował dyskusji, które na kilometr pachną herezją i grożą najazdem Inkwizycji. W dawnych czasach za takie stwierdzenia palono na stosachPotfur pisze:Ja kompletnie znieść nie mogę Slayera, parę razy próbowałam się przekonać i nic. Muszą jednak słabi być
Czy Ty, aby na pewno jesteś w pełni sprawny umysłowo?Tobink pisze:ak ja mam nie zniechęcać nowych skoro takie bzdury piszą?
Nie sądzę. Dlaczego tak myślisz?
Skoro uważasz moje zdanie za bzdurę, ja mam prawo (a nawet obowiązek) uważać Cię za... Sam wiesz kogo.
Skoro uważasz moje zdanie za bzdurę, ja mam prawo (a nawet obowiązek) uważać Cię za... Sam wiesz kogo.
-
El Dorado
Powinien warn poleciec za obrażanie użytkownika
JA uważam, że bzdurą jest to, że slayer jest fuj a Ty od razu do mnie, że jestem niepełnosprawny umysłowo. Myślisz, że taka z Ciebie cięta riposta inteligentna jest? Znasz Deleted User 804a, masz cycki i wydaje Ci się, że wszystko Ci wolno? Mylisz się
JA uważam, że bzdurą jest to, że slayer jest fuj a Ty od razu do mnie, że jestem niepełnosprawny umysłowo. Myślisz, że taka z Ciebie cięta riposta inteligentna jest? Znasz Deleted User 804a, masz cycki i wydaje Ci się, że wszystko Ci wolno? Mylisz się
Potfur, panuj się
Jako, że jestem w dobrym humorze chwilowo (bo dopiero się obudziłem O.o) to tylko pisemne ostrzeżenie. W sumie także może ze względu na fakt, że Potfur jest tu nowym użyszkodnikiem, ale to jedyny taki raz. I nie Tobiasz, cycki nie mają z tym nic wspólnego.
Jeszcze raz i posypią się warny.
Jako, że jestem w dobrym humorze chwilowo (bo dopiero się obudziłem O.o) to tylko pisemne ostrzeżenie. W sumie także może ze względu na fakt, że Potfur jest tu nowym użyszkodnikiem, ale to jedyny taki raz. I nie Tobiasz, cycki nie mają z tym nic wspólnego.
Jeszcze raz i posypią się warny.
złota czcionka.
Ok sorki- za tego niesprawnego umysłowo. Przepraszam.Tobink pisze:JA uważam, że bzdurą jest to, że slayer jest fuj a Ty od razu do mnie, że jestem niepełnosprawny umysłowo.
Napisałeś wyraźnie, że piszę bzdury, kiedy ja tylko wyraziłam swoje zdanie nt. Slejera; własne, osobiste wrażenia więc, wybacz, ale nie masz prawa pisać, że to bzdury.
-
Deleted User 804
jakie obrażanie?Tobink pisze:Powinien warn poleciec za obrażanie użytkownika![]()
Nic mi o tym nie wiadomo, ale już ją lubię bo w końcu jakiś nowy się na tobie odegrałTobink pisze:Znasz Deleted User 804a
-
El Dorado
Jest już wyciek! Szukajcie a znajdziecie
Tym razem na 100% pewne
dajcie znaka po przesluchaniu, a ja zabieram sie za szukanie