Frekwencja widzę że będzie skromniutka....
20-21/09/2011 - Blaze Bayley - Lublin/Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 20-21/09/2011 - Blaze Bayley - Lublin/Wrocław
a generalnie ktoś się wybiera na ten koncert do Wrocławia?
Ja miałem w planach, ale chyba niestety odpuszczę :/
Ja się we Wrocku melduję na 100%
Mnie dziwi tylko jedno. Ogólnie to większość w Polsce narzeka, że jak jakiś wykonawca robi trasę, to omija Polskę... Kiedy w końcu coś fajnego można zobaczyć i to za raczej śmieszne pieniądze, nagle okazuje się że wielu z ludzi ma coś ciekawszego do roboty a frekwencja na takim koncercie jest, co tu dużo mówić, żenująca... Morał: dajemy ciała, a potem narzekamy, choć przecież to nasza wina w gruncie rzeczy. Więc liczę że przynajmniej forumowicze nie będą szukali wymówek na siłę i stawią się licznie na obu koncertach Blaze w Polsce. Ludzie - on tworzył zespół który kochamy, więc ruszmy d**ę i nie biadolmy że dzień później sprawdzian/pracy/mama mnie nie puści/kolokwium mam/zaliczenie/śmierdzi z buzi/spocę się/boli mnie ręka/boli mnie szyja/strzyka mnie w odbycie/mam chorego jelonka/bo zupa była za słona/mam za daleko/nie mam kasy.
tez tego nie rozumiem, jakby nie było wokal oryginalny 
Ja miałem jechać z Poznania do Lublina ale jak ogłosili we Wrocławiu to wiadomo, że znacznie bliżej. Próbowałem namówić kilka osób na wyjazd ale nikt (z fanów Ironów) na samego Blaze'a nie chce się ruszać.... Jadę sam
Ja miałem jechać z Poznania do Lublina ale jak ogłosili we Wrocławiu to wiadomo, że znacznie bliżej. Próbowałem namówić kilka osób na wyjazd ale nikt (z fanów Ironów) na samego Blaze'a nie chce się ruszać.... Jadę sam
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Co Wy ode mnie chcecie ?:p Ja bilet do Lublina juz dawno mam:)
Mi na serio koliduje z innymi planami, choć wciąż kombinuję żeby się udało
Choć w zasadzie to racji trochę masz
Choć w zasadzie to racji trochę masz
Czy Blaze planuje jakieś spotkanie z fanami po koncercie??
-
Deleted User 804
póki co zawsze wychodził do fanów przed i po koncercie i zostawał aż wszyscy zrobili sobie z nim zdjęcie czy podpisał wszystkim płyty 
Zarówno we Wrocku jak i w Lublinie nie będzie ciężko go złapać - kluby mają tzw. garderoby przechodnie, więc siłą rzeczy Blaze będzie kręcił się po klubie - trzeba tylko dobrze przypolować 
No to fajnie! Cyknę sobie z nim fote na pamiątkę 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Zdaje się, że dziś pierwszy koncert w Belgii. Zobaczymy co grają panowie i wtedy podejmę ostateczną decyzję czy wybrać się do Lublina.
-
Deleted User 804
Robimy samochodem trasę Wrocław -> Warszawa -> Lublin -> Wrocław. Jakby ktoś szukał transportu to mamy jeszcze wolne miejsca 
Zapraszam w Lublinie na forumowego browara po koncercie albo jakoś przed 
Mam bilet do Lublina, ale niestety z powodów, na które nie mam wpływu nie mogę jechać i muszę się owego biletu pozbyć :/ Jacyś chętni? Cena do negocjacji, na pewno poniżej nominalnej. (3miasto)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dam 100 zł!!ironlemon pisze:Mam bilet do Lublina, ale niestety z powodów, na które nie mam wpływu nie mogę jechać i muszę się owego biletu pozbyć :/ Jacyś chętni? Cena do negocjacji, na pewno poniżej nominalnej. (3miasto)
Ostatnio zmieniony ndz wrz 18, 2011 11:48 pm przez WICKER MAN, łącznie zmieniany 1 raz.
Haha, nie no, dla mnie bombaWICKER MAN pisze:Dam 100 zł!!ironlemon pisze:Mam bilet do Lublina, ale niestety z powodów, na które nie mam wpływu nie mogę jechać i muszę się owego biletu pozbyć :/ Jacyś chętni? Cena do negocjacji, na pewno poniżej nominalnej. (3miasto)
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

To kto jutro w Lublinie ? Rzeczywiscie, jakies wspolne piwko byloby dobrym wyjsciem chyba;)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To poważna oferta. Jeśli Ci pasuje to czekam na PW.ironlemon pisze:Haha, nie no, dla mnie bombaWICKER MAN pisze:Dam 100 zł!!ironlemon pisze:Mam bilet do Lublina, ale niestety z powodów, na które nie mam wpływu nie mogę jechać i muszę się owego biletu pozbyć :/ Jacyś chętni? Cena do negocjacji, na pewno poniżej nominalnej. (3miasto)
Tomek - jakoś pod klubem przed koncertem? Czy są jakieś dobre miejscówki w okolicy?