20-21/09/2011 - Blaze Bayley - Lublin/Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

20-21/09/2011 - Blaze Bayley - Lublin/Wrocław
http://www.blazebayley.net/main.htm
ciekawe jest tylko jakie będą ceny i dziwne,że do koncertów 2 miesiące i nic nie jest podane
ale z chęcią poszedłbym zwłaszcza że jest szansa na Sign of teh Cross w secie, możliwe,że ostatni raz w historii ,bo Ironi tego nie grają,do tego oczywiście solowe rzeczy Blaze'a-wiadome
ciekawe jest tylko jakie będą ceny i dziwne,że do koncertów 2 miesiące i nic nie jest podane
ale z chęcią poszedłbym zwłaszcza że jest szansa na Sign of teh Cross w secie, możliwe,że ostatni raz w historii ,bo Ironi tego nie grają,do tego oczywiście solowe rzeczy Blaze'a-wiadome
Ostatnio zmieniony pt lip 29, 2011 3:01 pm przez ZłapanyWCzasie, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: 20-21/09/2011 - Blaze Bayley - Lublin/Wrocław
Ja jeszcze mam małą nadzieję, że Ironi zagrają Sign, nawet jeśli będzie to dopiero trasa pożegnalna.
set z June 17, 2011
1.The Brave
2.Futureal
3.City of Bones
4.Voices from the Past
5.Stare at the Sun
6.Lord of the Flies
7.Man on the Edge
8.The Launch
9.Alive
10.Kill And Destroy
11.Soundtrack of My Life
12.The Clansman
13.Look for the Truth
14.Como Estais Amigos
15.When Two Worlds Collide
Set zły nie jest, ale na pewno nie mój wymarzony.
W Lublinie bilety są chyba po 50 zł, tu pewnie inaczej nie będzie.
set z June 17, 2011
1.The Brave
2.Futureal
3.City of Bones
4.Voices from the Past
5.Stare at the Sun
6.Lord of the Flies
7.Man on the Edge
8.The Launch
9.Alive
10.Kill And Destroy
11.Soundtrack of My Life
12.The Clansman
13.Look for the Truth
14.Como Estais Amigos
Potwierdzone już są oba koncerty - bilety mają być od sierpnia dostępne.
Ceny w Lublinie - 50/60pln
Ceny w Lublinie - 50/60pln
O ja pierdziele jaka setlista
Miazga po prostu

Setlista niby fajna, ale wolałbym więcej solowych utworów, a nie pół na pół z IM.
www.MetalSide.pl
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

oj obyś się nie zdziwił,we Wrocławiu ceny zawsze są z byka, w 2009 r. Blaze kosztował 7 dych i raczej bym obstawiał bliżej 100 zł niż 50, jakby było za 50 to na 90% bym pojechał drugi raz Blaze'a zobaczyćttomasz pisze:Ja jeszcze mam małą nadzieję, że Ironi zagrają Sign, nawet jeśli będzie to dopiero trasa pożegnalna.
set z June 17, 2011
1.The Brave
2.Futureal
3.City of Bones
4.Voices from the Past
5.Stare at the Sun
6.Lord of the Flies
7.Man on the Edge
8.The Launch
9.Alive
10.Kill And Destroy
11.Soundtrack of My Life
12.The Clansman
13.Look for the Truth
14.Como Estais Amigos
set niezły ,liczyłbym bardziej na Sign of the Cross,cieszą Stare at the Sun i When Two Worlds Collide
Ceny we Wrocławiu są takie same jak gdzie indziej. Najczęściej w Warszawie jest o 10 zł drożej. Teraz nie będzie o wiele drożej biorąc pod uwagę klub w jakim to ma być.ZłapanyWCzasie pisze:oj obyś się nie zdziwił,we Wrocławiu ceny zawsze są z byka, w 2009 r. Blaze kosztował 7 dych
www.MetalSide.pl
To szykuj się do drogi, bo jest 50/60 złZłapanyWCzasie pisze:jakby było za 50 to na 90% bym pojechał drugi raz Blaze'a zobaczyć
We Wrocku na pewno podobnie, pozatym te siedem dych mogło być za Blaze Bayley Band, a cena spada razem z jakością
+1gumbyy pisze:Setlista niby fajna, ale wolałbym więcej solowych utworów, a nie pół na pół z IM.
I tak dobrze, że nie ma Fear of the Dark. Pamiętam, że gdy Blaze rozwiązał zespół ktoś znalazł taką setlistę
Z Maidenowych utworów wymieniłbym Look for the Truth, Futureal i Man of the Edge. Najlepiej na np. Sign, Aftermatch, Blood...
A z Blazowych utworów mało mojej czołówki, tylko City of Bones i The Brave, ale nie będę narzekać. Pozostałe też lubię.
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

a masz może jakiś link do tej informacji ?
set jest ok,zresztą Blaze ma ruchome sety,mnie cieszy wspaniałe Stare at the Sun
set jest ok,zresztą Blaze ma ruchome sety,mnie cieszy wspaniałe Stare at the Sun
a Blaze mógłby wykonywać Fear bez zgody zespołu? Jak to jest z takimi coverami?
A czemu mieliby mu tego zabronić ? Płaci tantiemy i cześć.
Mało kto zakazuje takich rzeczy czy chce specjalnych zgód. Chyba np. AC DC
Mało kto zakazuje takich rzeczy czy chce specjalnych zgód. Chyba np. AC DC
Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Przecież koncerty bluesowe składają się głównie z własnego opracowania muzycznych standardów,znanych utworów
Tomek-ta sygnatura dotyczy Lublina,ceny koncertu we Wrocławiu nigdzie nie ma i mam takie wrażenie,że Madness nic nie robi w tej sprawia,albo sami nic nie wiedzą,na stronie nie ma żadnej informacji, potem wielkie zdziwienie,że frekwencja niska
Miejsce koncertu odrzuca,w Madness koncerty są średnie,nagłośnienie te sprawy,choć Alibi gdzie widziałem Blaza też pod tym względem jest kiepskie,a może i nawet gorsze.
Tyle,że Alibi jest przestronniejsze i położone w o wiele fajniejszym miejscu Wrocławia . To drugie nie ma wpływu na koncert ale na klimat przedkoncertowy już tak.Plac Grunwaldzki to ostatnie miejsce które jeszcze zachowało jakiś klimat we Wro.
Udo albo Blaze,jeden z tych koncertów wybiorę,choć obu ich na żywo już widziałem,ale dwa takie koncerty we Wrocławiu w odstępie 4 dni to jest wydarzenie.
Tomek-ta sygnatura dotyczy Lublina,ceny koncertu we Wrocławiu nigdzie nie ma i mam takie wrażenie,że Madness nic nie robi w tej sprawia,albo sami nic nie wiedzą,na stronie nie ma żadnej informacji, potem wielkie zdziwienie,że frekwencja niska
Miejsce koncertu odrzuca,w Madness koncerty są średnie,nagłośnienie te sprawy,choć Alibi gdzie widziałem Blaza też pod tym względem jest kiepskie,a może i nawet gorsze.
Tyle,że Alibi jest przestronniejsze i położone w o wiele fajniejszym miejscu Wrocławia . To drugie nie ma wpływu na koncert ale na klimat przedkoncertowy już tak.Plac Grunwaldzki to ostatnie miejsce które jeszcze zachowało jakiś klimat we Wro.
Udo albo Blaze,jeden z tych koncertów wybiorę,choć obu ich na żywo już widziałem,ale dwa takie koncerty we Wrocławiu w odstępie 4 dni to jest wydarzenie.
Myślałem, że chodzi Ci o Lublin.
Czy Madness nic nie robi? Blaze ledwo co ogłosił koncert na swojej stronie (z tydzień temu), a do samego wydarzenia jeszcze 2 miesiące. Bez przesady
Czy Madness nic nie robi? Blaze ledwo co ogłosił koncert na swojej stronie (z tydzień temu), a do samego wydarzenia jeszcze 2 miesiące. Bez przesady
Jakie tantiemy? Za wykonanie kawałka na żywo?krusejder pisze:A czemu mieliby mu tego zabronić ? Płaci tantiemy i cześć.
Klimat przed koncertowy?ZłapanyWCzasie pisze:ale na klimat przedkoncertowy już tak.
Ty jak coś napiszesz, to normalnie ręce opadająZłapanyWCzasie pisze:Plac Grunwaldzki to ostatnie miejsce które jeszcze zachowało jakiś klimat we Wro.
www.MetalSide.pl
Pierwsze konketne info o koncercie.
Dodali dwa supporty: Messenger i Mescalero.
Jest też na stronie madness.Klub Muzyczny Madness zaprasza na koncert ex-vocal Iron Maiden Blaze Bayleya.
21.09.2011 brama godz. 18.00. start 19.00.
Klub Muzyczny Madness ul. Hubska 6 Wrocław.
Bilety:
52 zł.-przedsprzedaż (K.M.Madness ul. Hubska 6 Wrocław oraz www.bilety24.pl (57 zł.))
60 zł.-w dniu koncertu
Inf. dotyczące biletów itp. kontakt [at] madness.wroclaw.pl
www.madness.wroclaw.pl
Wstęp mają tylko osoby pełnoletnie!
Dodali dwa supporty: Messenger i Mescalero.
Czemu nie ma jeszcze biletów na bilety24?
Świeże info, daj im jeszcze czas
Swoją drogą jak działa samo drukowanie biletu? Specjalny papier, czy bez różnicy?
Swoją drogą jak działa samo drukowanie biletu? Specjalny papier, czy bez różnicy?
Świetny news!
kto i jak jedzie do Wrocławia z okolic Poznania? Pewnie busów żadnych nie będzie co?