WARNER MUSIC POLSKA, A IRON MAIDEN
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: WARNER MUSIC POLSKA, A IRON MAIDEN
Słusznie Panowie i Panie prawicie, faktem jest, że odwalają lipę więc warto pisać i zwracać na to uwagę.
-
Deleted User 626
Warner Music Polska i wszystko jasne:) Jaki kraj takie "corpo"
Wiadomo, że u nas sprzeda się inny materiał a Wy narzekacie na słabą promocję.
U nas tylko Łzy, Ona Tańczy dla mnie, Rolnik Szuka Żony...
Jaki naród taki prezydent...
Wiadomo, że u nas sprzeda się inny materiał a Wy narzekacie na słabą promocję.
U nas tylko Łzy, Ona Tańczy dla mnie, Rolnik Szuka Żony...
Jaki naród taki prezydent...
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Obsługa konta fb Warnera zablokowala mi możliwość komentarzy.... chyba zalazlem im za skórę hehehhegeheh
HAHAHAH, ej ja też nie mogę, jeszcze tamte usunęli.
Jak ktoś nie wie, w Empikach ma być promocja, na fanpage Warner Music Poland jest wypisana lista salonów, jak kupicie Book of Souls + jeszcze jeden album Ironów, to kubek macie
chciałem tam coś skomentować, ale nie mogę, też mi zablokowali
Jak już pisałem: nie ma komentarzy, nie ma problemu - myślenie korpo. XD
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Coś się ruszyło - kampania w Empikach (kubek gratis, ekspozycje płyt IM), oklejone Media Markty/Saturny, a także okno w polskiej siedzibie Warnera z wymalowaną okładką płyty... 
"Rychło" w czas
cóż, lepszy rydz, niż nic, aczkolwiek IMO za późno. W Saturnie ani Empiku nie widziałem żadnych reklam, aczkolwiek mogłem przeoczyć, jedynie przez PA puszczali w Saturnie cały czas Ironów, za pierwszym razem jak byłem to BNW, a za drugim NPFTD, ale odnoszę wrażenie, że po prostu jakiś ogarnięty pracownik chciał zrobić "klimat" i to tyle.
mnie też - po 1 bynajmniej nie niegrzecznej wypowiedziSebastianArcheo pisze:Obsługa konta fb Warnera zablokowala mi możliwość komentarzy.... chyba zalazlem im za skórę hehehhegeheh
Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Śmieszni są i tyle.
Dobrze, że do Wrocławia wracam w środę, to już pewno sytuacja z płytami w sklepach się unormuje 
www.MetalSide.pl
- hipcio_stg
- -#Moonchild

gumbyy pisze:Dobrze, że do Wrocławia wracam w środę, to już pewno sytuacja z płytami w sklepach się unormuje
Żebyś się nie zdziwił. Do tego czasu sprzedadzą co mają i nie wezmą więcej, bo będą się bali, że nie sprzedadzą...
Nie no, bez przesady... piątkowa wpadka, to tylko wpadkahipcio_stg pisze:Żebyś się nie zdziwił. Do tego czasu sprzedadzą co mają i nie wezmą więcej, bo będą się bali, że nie sprzedadzą...Oczywiście kibicuję, żebyś mógł posłuchać albumu, bo wg mnie jest świetny.
www.MetalSide.pl
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Żebyś się nie zdziwił Gumbyy. W Media w Galerii Dominikanskiej w sobotę płyty nie było. Kierownik powiedział mi że jest w magazynie. Nie mieli czasu ogarnąć. Zresztą Riverside tez leży na zapleczu. Wysmiałem go!
W Saturnie w Pasażu tylko zwykły cd.
Zero reklam.
Płyta lezala gdzieś z boku. Nie było informacji NOWOSĆ!
Zero reklam.
No jak jest w magazynie, to do środy ogarną przecieżSebastianArcheo pisze:Żebyś się nie zdziwił Gumbyy. W Media w Galerii Dominikanskiej w sobotę płyty nie było. Kierownik powiedział mi że jest w magazynie. Nie mieli czasu ogarnąć.
www.MetalSide.pl
Generalnie takie akcje to w sumie nie wina Warnera a raczej konkretnych sklepów.... Trudno się do wydawcy czepiać, że się komuś płyt z magazynu nie chciało wyjąć albo album walniety gdzieś z boku.SebastianArcheo pisze:Żebyś się nie zdziwił Gumbyy. W Media w Galerii Dominikanskiej w sobotę płyty nie było. Kierownik powiedział mi że jest w magazynie. Nie mieli czasu ogarnąć. Zresztą Riverside tez leży na zapleczu. Wysmiałem go!
Zero reklam.
Ano racja - płyty na magazynie, czyli dostarczone... a tu Pan Kierownik nawalił, bo mu się "nie chciało" ich wrzucić na sklep...krieg pisze:Generalnie takie akcje to w sumie nie wina Warnera a raczej konkretnych sklepów.... Trudno się do wydawcy czepiać, że się komuś płyt z magazynu nie chciało wyjąć albo album walniety gdzieś z boku.
www.MetalSide.pl
Pewnie kierownik myślał , że zejdzie może 10 płyt dziennie a tu brakło i nie ma komu dołożyć na półkę . Dziwna sprawa . Taki kierownik to chyba lubi One Directiongumbyy pisze:Ano racja - płyty na magazynie, czyli dostarczone... a tu Pan Kierownik nawalił, bo mu się "nie chciało" ich wrzucić na sklep...krieg pisze:Generalnie takie akcje to w sumie nie wina Warnera a raczej konkretnych sklepów.... Trudno się do wydawcy czepiać, że się komuś płyt z magazynu nie chciało wyjąć albo album walniety gdzieś z boku.
Who motivates the motivator
W Lodzi w Saturnie nawet nowa plytka grala :-)
W Empiku w Lublinie w nowościach nic, żadnego plakatu ani nic z tych rzeczy, na półkach jedynie upchnięte dwa winylowe wydania. Słabo.