I Ci co się już zarejestorwali też go powinni zrobićEvE pisze:Moze jakiś quiz. wtedy defakto będą musieli go przeczytaćzeby prawidlowo odpowiedziećDeleted User 804 pisze:No to krótka była jego kariera na forum. Aż 5 postów. Przydałoby się coś zrobić żeby nowi czytali regulamin.Kea pisze:ban.. Taki quiz przy rejestracji
Czy ma ktooś gre Ed Hunter!!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Czy ma ktooś gre Ed Hunter!!!!
Erm... Caleb- to chyba do Ciebie forumowy magiku.
(dla ułatwienia:
PA->OGÓLNE->Konfiguracja->Dodatkowe->Adres przekierowania
[przynajmniej w wersji Przemo
]
Czyli zaraz po zarejestrowaniu się od razu odsyła do Regulaminu. (jak sie wpisze w adresie przekierowania odnośnik do topica z regulaminem)
(dla ułatwienia:
PA->OGÓLNE->Konfiguracja->Dodatkowe->Adres przekierowania
[przynajmniej w wersji Przemo
Czyli zaraz po zarejestrowaniu się od razu odsyła do Regulaminu. (jak sie wpisze w adresie przekierowania odnośnik do topica z regulaminem)
Ascot! A Ty nie na koncercie? 
Nie... Brak kasy...
Poza tym AŻ tak za Slayerem nie przepadam
No, ale na Slayera zawsze się kasa znajdzieAscot pisze:Nie... Brak kasy...
Mam do wyboru- Slayer teraz, albo własna perkusja za czas jakiś (zawsze to te kilkadziesiąt złotych więcej, zwłaszcza jak ta perka kosztuje 1290)...
EOT
[no i gdzie moje uprawnienia? byłby prawdziwy EOT]
EOT
ja bym zostawil na bebnyAscot pisze:Mam do wyboru- Slayer teraz, albo własna perkusja za czas jakiś (zawsze to te kilkadziesiąt złotych więcej, zwłaszcza jak ta perka kosztuje 1290)...
EOT
-
Deleted User 804
A ja zbieram na gitarkę, ale bardzo powoli. Jak narazie większość z tego co uzbierałem wydałem na Mystic Festival, część na oblewanie matury, pare razy musiałem kupić komuś prezent i teraz nawet nie mam na pożądne strunyUrchin pisze:ja bym zostawil na bebnyAscot pisze:Mam do wyboru- Slayer teraz, albo własna perkusja za czas jakiś (zawsze to te kilkadziesiąt złotych więcej, zwłaszcza jak ta perka kosztuje 1290)...
EOT
[no i gdzie moje uprawnienia? byłby prawdziwy EOT]sam ciulam sobie na nowe, wyrzekajac sie po drodze wielu przyjemnosci...no ale cos za cos
moje troche drozsze beda, a mam jeszcze ok 1200 zyla do zebrania :/
no wlasnie zawsze sie znajdzie cos na co musisz aktualnie wywalic kase i potem doopa blada z twoich wielomiesiecznych oszczednosciDeleted User 804 pisze:A ja zbieram na gitarkę, ale bardzo powoli. Jak narazie większość z tego co uzbierałem wydałem na Mystic Festival, część na oblewanie matury, pare razy musiałem kupić komuś prezent i teraz nawet nie mam na pożądne strunyUrchin pisze:ja bym zostawil na bebnyAscot pisze:Mam do wyboru- Slayer teraz, albo własna perkusja za czas jakiś (zawsze to te kilkadziesiąt złotych więcej, zwłaszcza jak ta perka kosztuje 1290)...
EOT
[no i gdzie moje uprawnienia? byłby prawdziwy EOT]sam ciulam sobie na nowe, wyrzekajac sie po drodze wielu przyjemnosci...no ale cos za cos
moje troche drozsze beda, a mam jeszcze ok 1200 zyla do zebrania :/
-
Deleted User 804
Ponad połowe to i ja kiedyś miałem, a jakbym nie wydawał to już dawno miałbym gitarkeUrchin pisze: no wlasnie zawsze sie znajdzie cos na co musisz aktualnie wywalic kase i potem doopa blada z twoich wielomiesiecznych oszczednoscina szczescie juz ponad polowe uzbieralem, teraz powinno byc górki
![]()
emmm... lekki of-top się zrobił.
BTW: Temat jakby do zamknięcia.
Kea, Caleb, Cymor, WICKER...
...
...
...
ANYBODY?!
...
...
...
ANYBODY?!
Wyjechali na wakacjeAscot pisze:
...
...
...
ANYBODY?!
KMFDM
-
Deleted User 804
Jak temat i tak do zamknięcia to ciut pooftopować można(chyba bo i tak raczej nikt nie będzie tu juz szukał informacji związanych z tym jak zdobyć pirata Ed HunteraAscot pisze:emmm... lekki of-top się zrobił.
...
...
...
ANYBODY?!
Deleted User 804 no to sobie konto w banku załóż, albo zrób sobie konto pod kontem Twoojego rodzica (ja mam pod kontem mamy i plące 1zł miesięcznie).
U mnie to działa, bo bankowatu z mojego banku nie ma w pobliżu
. Gorzej jak w sklepie jest terminal... ;]
Może władza szuka dla nas kary za off topowanie, dlatego jej tu nie ma
a jak spadnie to jak grom z jasnego nieba i wszystkich wykurzy 
U mnie to działa, bo bankowatu z mojego banku nie ma w pobliżu
Może władza szuka dla nas kary za off topowanie, dlatego jej tu nie ma
-
Deleted User 804
Konto w banku mam i to własne, ale przez to chyba jeszcze więcej wydaje. Nie dość ze bankomat pod samym domem to jeszcze często płace kartą czy kupuje coś na allegro i przelewy przez neta robieEvE pisze:Deleted User 804 no to sobie konto w banku załóż, albo zrób sobie konto pod kontem Twoojego rodzica (ja mam pod kontem mamy i plące 1zł miesięcznie).
U mnie to działa, bo bankowatu z mojego banku nie ma w pobliżu. Gorzej jak w sklepie jest terminal... ;]
Może władza szuka dla nas kary za off topowanie, dlatego jej tu nie maa jak spadnie to jak grom z jasnego nieba i wszystkich wykurzy
Właśnie! tym Bardziej że u mnie w media markt Ed jest taniutki 49,99:))) Ale ja go nie kupię bo nie spodziewam sie żeby to była rewelacyjna gra...... a na składance audio mi nie zależyDeleted User 804 pisze:No to idź do sklepu i kup a nie "załatwić" od innych. To jest piractwo!!! Może jeszcze będziesz chciał jakiś link do mp3 Ironów?Iron Bloody Eddie pisze:Mnie chodziło czy ktoś ma bo ja nie mam i chcialbym sobie ją zalatwić a nie sprawdzić i sie pochwalić nią bo ja jej nie mam.Deleted User 804 pisze:Tą gre ma i to nie jeden, więc musze cię rozczarować jeżeli sądzisz że posiadasz jedyną kopię
W biografi Ironu strasznie zachwalili tę gre Ed Hunter 
Fear of the darka też zachwalaliIM pisze:W biografi Ironu strasznie zachwalili tę gre Ed Hunter
Ale Edek nie jest AŻ tak zły jak o nim sie mówi.