DIO
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: DIO
najlepszy jest Stargazer, bez dwóch zdań. i to nie tylko jeśli chodzi o Dio. w ogóle za każdym razem jak go słucham to jestem pewien że to najlepszy kawałek jaki w życiu słyszałem [btw mam tak z kilkoma innymi też, ale to szczegół
]
- Iron Marcin
- -#Invader

ja wybrałem rainbow in the dark, a poza tym to heaven and hell, po prostu super numery, no moze jeszcze die young
-
priest_4ever
- -#Prodigal son

Z ery Rainbow najbardziej lubie Stragazer i Kill teh King, sposrod numerow BS z Dio - Die Young i Heaven and Hell natomiast z solowej tworczosci Ronniego Stand up and Shout, King of Rock'n'Roll, Last in Line, One Night in the City, Holy Diver, Egypt ..ech za duzo tego zeby wymieniac
Dio to po JP moj ulubiony zespol, pierwsze 4 jego plyty to majstersztyki, cos wspanialego Holy Diver, Last in Line, Sacred Heart, Dream Evil-niesamowite plyty...Lubie takze jego ostatnie dokonania, a zwlaszcza niedoceniany Master of the Moon.
Dio to po JP moj ulubiony zespol, pierwsze 4 jego plyty to majstersztyki, cos wspanialego Holy Diver, Last in Line, Sacred Heart, Dream Evil-niesamowite plyty...Lubie takze jego ostatnie dokonania, a zwlaszcza niedoceniany Master of the Moon.
było by super, gdyby powrot na stałe okazał sie prawda, narazie gdzies czytalem, ze Dio ma sie spotkac z Iommi przy okazji nagrania kilku nowych kawałków, ktore znajda sie w tym wydawnictwie.
-
obserwator
- -#Long distance runner

było by wspaniale, uwielbiam dio w sabsach, mam nadzieje, że tak się stanie, bo ozzy słabo daje rady już na koncertach
mtszły
-
obserwator
- -#Long distance runner

S1MON pisze:byles na ktoryms, ze wiesz ?
słyszałem bootlegi, tak że mam pojęcie, i chyba oboje dobrze wiemy jakie możliwości śpiewu posiada ozzy a jaki pan dio
pamiętaj, że pisze o tym na czym się znam
pozdrawiam
mtszły
- ironBIDDAF
- -#Trooper

B) Fajna sprawa. Nie moge sie juz doczekac realizacji planów. Dio z Sabbsami to jest coś.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Just to put the Black Sabbath reunion rumors to rest, here is the inside scoop from Wendy Dio: Ronnie was in the UK to do promo for the new Holy Diver Live CD and while there, dropped in on Tony Iommi to kick around some ideas for the forthcoming box set, Black Sabbath: The Dio Years. We had previously mentioned that the two would be writing together as their respective schedules permitted.
There are NO plans for Ronnie to rejoin Black Sabbath, and in fact, DIO is preparing for their European tour, which begins May 27 in Roselare, Belgium. Check the tour page for the entire schedule.
- ironBIDDAF
- -#Trooper

Nooo, zabrał dzieciom zabawki i poszedł sobie....