\m/IM_Power pisze:niech się tu do kurwy nędzy wypowiadają tylko Ci co są zainteresowani busem, offtopujcie się gdzie indziej, ja pierdolę, każdy temat potraficie zasrać
TYLKO KURWA CI co są zainteresowani, do cholery jasnej!
Bus do Budapesztu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bus do Budapesztu
:buahaha:IM_Power pisze:offtopujcie się
Zabawiłeś mnie ziomek.
Dobra tylko niech teraz każdy po kolei nie wpisuje jakiś głupich komentarzy do tego dzieła na poprzedniej stronie.
bo denerwuje mnie to że każdy temat musi być zasrany przez takie głupie gadki, bardzo mi zależy żeby zmontować jakąś grupę osób na tego busa a przez takie gadki jest jedna wielka dezinformacja, poza tym bezsensowne gadki o IM tutaj juz pomalu przekraczają granicę dobrego smaku, tylko chamstwem można już je chyba zwalczyć
pozdrawiam
pozdrawiam
-
szatanista
- -#Long distance runner

gdzie Ty widzisz jakikolwiek epitet?faust pisze:Cóż za składnia a jaka argumentacja no i ten epitecik na wstępie, miodzio...IM_Power pisze:niech się tu do kurwy nędzy wypowiadają tylko Ci co są zainteresowani busem, offtopujcie się gdzie indziej, ja pierdolę, każdy temat potraficie zasrać
TYLKO KURWA CI co są zainteresowani, do cholery jasnej!
Czy to istotne? KONIEC TEMATU. PowerIM ma racje i nie pierdzielić od rzeczy w tym temacie. Chłopak chce wyjazd zorganizować to nie zainteresowani niech nie piszą. I już.
Skontaktowałem się dzisiaj z Topbiletami; tworza własnie formularz wyjazdu. Cena biletu jak podawał IM_Power wiąże sie z liczbą chetnych i przy 7 osobach to będzie 200 zł! A więc o kratę piwa taniej niż w przypadku PKP! Przy większej liczbie osób cena oczywiscie spada
, Cena przejazdu zwiazana jest takze z opłatami na autostradach, a jedzie się przecież przez kilka państw. Myślę, że warto brykać busem!
Gdyby ktoś chciał kupić voucher, służę pomocą
Gdyby ktoś chciał kupić voucher, służę pomocą
A Voucher ile?
Wiadomość z ostatniej chwili : gdyby uzbierał sie autokar cena przejazdu to 120-130 zł
Ostatnio za Voucher zapłaciłem 116 zł. (32 euro wstęp na pojedynczy dzien festiwalu) Dla porównania - sam bilet np. do Oslo 260 zł O_o
Ostatnio za Voucher zapłaciłem 116 zł. (32 euro wstęp na pojedynczy dzien festiwalu) Dla porównania - sam bilet np. do Oslo 260 zł O_o
Czyli za 240 zeta mógłby być koncert? Dość zajebista opcja
Ale to jest wyjazd tylko na ten 1 dzień, dobrze rozumiem?
Byłbym zainteresowany:)
Tak, na sam początek festiwalu gdzie wystapi IMherki pisze:Czyli za 240 zeta mógłby być koncert? Dość zajebista opcjaAle to jest wyjazd tylko na ten 1 dzień, dobrze rozumiem?
Wyjazd autokarem wyszedłby wszystkim na zdrowie :beer to naprawde zarąbista opcja
Tak, to znakomita opcja i przy takiej cenie to się piszę na to hehe. Czy topbilety już to potwierdzają?
Na razie w rozmowie przez gg, niedługo pewnie bedzie info na stronieIgorW pisze:Tak, to znakomita opcja i przy takiej cenie to się piszę na to hehe. Czy topbilety już to potwierdzają?
Mozna powiedziec, ze taniej IM zobaczyć się nie da.
czyli wychodzi za wszystko gdzieś nieco ponad 300 zł, naprawdę do przemyślenia, niech ktoś z topbiletów tu się odezwie i poda więcej konkretów
W przypadku Busa dla 7 osób, z autokarem znacznie taniej, nie liczac indywidualnej kwestii dotarcia do KatowicIM_Power pisze:czyli wychodzi za wszystko gdzieś nieco ponad 300 zł, naprawdę do przemyślenia, niech ktoś z topbiletów tu się odezwie i poda więcej konkretów
Zróbmy orientacyjną listę chętnych zobaczymy jak to wygląda.
1.Cybul - 3 osoby
Ja też, chyba że będę miał wtedy pracę i nie będę się mógł wybrać. Na dzień dzisiejszy nie mogę tego przewidzieć, więc na razie jestem zdecydowany jechać:)
jako TOPBILETY potwierdzam busa, ewentualnie autokar do Budapesztu - chwilę potrwa nim ruszy formularz bo muszę odpisać na 280 maili z dnia wczorajszego 
dobra, to podajcie dokładne ceny teraz, biletów i dojazdu ,do tego czy bilety trzeba załatwiać na własny rachunek czy sami sprowadzacie no i zbliżony termin odjazdu autokaru
pozdrawiam
pozdrawiam
Panie MHL, jak tam wyjazd do Budapesztu?:) Na stronie na razie nic nie ma...