Slipknot
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Re: Slipknot
Dość daleko temu nowemu utworowi do najlepszego kawałka Slipknot- "Pulse of the Maggots" 
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
panzer masz chrapkę na tytuł największego marudy forum? ;>
im więcej słucham tego kawałka tym lepszy mi się wydaje (pulse... nie ma startu nawet
). nie obraziłbym sie jakby cała płyta była na tym poziomie
im więcej słucham tego kawałka tym lepszy mi się wydaje (pulse... nie ma startu nawet
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

No coś Ty, daleko mi do marudzenia, w przeciwieństwie do niektórych (palcyma nie będę wskazywałMatek pisze:panzer masz chrapkę na tytuł największego marudy forum? ;>
EDIT: I kto tu marudzi- Pulse jest kosmiczny, tam jest najlepsza solówka wykpiwająca (tak to się pisze?) wszystkie skale, harmonie itd.
najlepszych piosnek Slipknocika jest dużo. czołówka 'Sic', 'P=S', 'Eyeless'!!!!!!!
można w kółko
ten nowy album to dla mnie jedna z najbardziej oczekiwanych premier muzycznych w życiu! a z metalowych to na pewno nr 1. cóż. 'all hope is gone' jest klawe, ale mam nadzieje, że to nie będzie najlepsza rzecz na płycie.
ważny dzień 30 czerwca. wtedy wyjdzie singiel promujący - takie 'Duality'
można w kółko
ten nowy album to dla mnie jedna z najbardziej oczekiwanych premier muzycznych w życiu! a z metalowych to na pewno nr 1. cóż. 'all hope is gone' jest klawe, ale mam nadzieje, że to nie będzie najlepsza rzecz na płycie.
ważny dzień 30 czerwca. wtedy wyjdzie singiel promujący - takie 'Duality'
ale ja tak po całokształciepanzerschreck pisze:No coś Ty, daleko mi do marudzenia, w przeciwieństwie do niektórych (palcyma nie będę wskazywałMatek pisze:panzer masz chrapkę na tytuł największego marudy forum? ;>)
Slipknot to nie jest kapela na której płytę czekam z pełnymi majtami- czy wydadzą coś niezłego, czy coś słabego, mało mnie to ruszy, więc tu nie ma co marudzić, pozostaje stwierdzić fakt
A poza tym "Pulse of the maggots" to naprawdę niezła rzecz, więc jak coś wytrzymuje porównanie, ale mimo wszystko jest słabsze, to i tak nieźle
EDIT: I kto tu marudzi- Pulse jest kosmiczny, tam jest najlepsza solówka wykpiwająca (tak to się pisze?) wszystkie skale, harmonie itd.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Zbyt długo słucham muzyki i zbyt dużo jej przesłuchałem, żeby pochopnie jarać się byle czym (ogólnie, nie o Slipknocie)Matek pisze:ale ja tak po całokształciepanzerschreck pisze:No coś Ty, daleko mi do marudzenia, w przeciwieństwie do niektórych (palcyma nie będę wskazywałMatek pisze:panzer masz chrapkę na tytuł największego marudy forum? ;>)
Slipknot to nie jest kapela na której płytę czekam z pełnymi majtami- czy wydadzą coś niezłego, czy coś słabego, mało mnie to ruszy, więc tu nie ma co marudzić, pozostaje stwierdzić fakt
A poza tym "Pulse of the maggots" to naprawdę niezła rzecz, więc jak coś wytrzymuje porównanie, ale mimo wszystko jest słabsze, to i tak nieźle
EDIT: I kto tu marudzi- Pulse jest kosmiczny, tam jest najlepsza solówka wykpiwająca (tak to się pisze?) wszystkie skale, harmonie itd.tak się zastanawiam czy czasem z forum onetu tu nie trafiłeś
to mało ambitne, tamto skończyło się na kill'em all, a jeszcze inne passe. takie moje luźne spostrzeżenie, że poszerza nam się grono ludzi którzy wszystko wiedzą najlepiej ;]
nopanzerschreck pisze:ale wiem, że wiem dobrze
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Tak mnie dissujesz, a takie głupie błędy robisz 
ale co to zmienia? 
czy Slipknot powinien reklamować Burger Kinga? a może kupić samolot?
dyskutujmy
wymarozne setlisty, vol.3 vs IOWA
dyskutujmy
wymarozne setlisty, vol.3 vs IOWA
... jeżeli chodzi o SLIPKNOT to mam ich jedna płytę IOWA i choć często jej nie słucham to jak już odpalę w odtwarzaczu nie ukrywam że ostro materiał ten kopie po ryju a brzmienie ZABIJA
jednak z drugiej strony jest coś w tych utworach co mnie totalnie wku@#%! wręcz wydaje sie męczące i nie ukrywam że IOWA w całości przesłuchałem może że trzy razy , faktem jest że kawałki są cholernie intensywne i nie wiem czy to nie jest ten element który w tym przypadku mnie jednak odpycha.
Pierwszej płyty nie trawię kompletnie natomiast vol 3 w moim odczuciu zdecydowanie bardziej stonowana na dłuższa metę także nie przypadła mi do gustu, nowy utwór słyszałem i także czekam na pełny album - mordę ilu tu się dzieje i pomimo intensywności utwór miażdży a nie nudzi ... no, poczekamy zobaczymy [usłyszymy]
Pierwszej płyty nie trawię kompletnie natomiast vol 3 w moim odczuciu zdecydowanie bardziej stonowana na dłuższa metę także nie przypadła mi do gustu, nowy utwór słyszałem i także czekam na pełny album - mordę ilu tu się dzieje i pomimo intensywności utwór miażdży a nie nudzi ... no, poczekamy zobaczymy [usłyszymy]
- likipiki
- -#Lord of the flies

żeby jeszcze 'pulse' wytrzymywał konkurencję z takim 'sic' czy 'duality', to by było fajnie. ;]panzerschreck pisze:A poza tym "Pulse of the maggots" to naprawdę niezła rzecz, więc jak coś wytrzymuje porównanie, ale mimo wszystko jest słabsze, to i tak nieźle![]()
a nowy kawałek jakiś taki niezapamiętywalny.
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Nic, a coś musi zmieniać? Może potwierdza, że wiem najlepiejMatek pisze:ale co to zmienia?
No właśnie miałem napisać- Duality jako zwiastun był ciekawszy od tegolikipiki pisze:żeby jeszcze 'pulse' wytrzymywał konkurencję z takim 'sic' czy 'duality', to by było fajnie. ;]panzerschreck pisze:A poza tym "Pulse of the maggots" to naprawdę niezła rzecz, więc jak coś wytrzymuje porównanie, ale mimo wszystko jest słabsze, to i tak nieźle![]()
a nowy kawałek jakiś taki niezapamiętywalny.
- likipiki
- -#Lord of the flies

najlepiej, to lepiej od wszystkich innych. a to miejsce podobno zarezerwowane dla mniepanzerschreck pisze:Nic, a coś musi zmieniać? Może potwierdza, że wiem najlepiej![]()
pulse jest bardzo ok. ale nie wiem czy jest sens przypisywania ideologii do jazgotu gitarypanzerschreck pisze:No właśnie miałem napisać- Duality jako zwiastun był ciekawszy od tegoA Pulse jest świetny
ale ten wałek nowy to nie jest zwiastun. nowoalbumowe 'Duality' pojawi się 30 czerwcapanzerschreck pisze:No właśnie miałem napisać- Duality jako zwiastun był ciekawszy od tego
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Inaczej- pierwszy wałek z nowej płyty. Jak Trójka wychodziła, pierwszym jaki ja usłyszałem było Duality- porównanie w tym przypadku na korzyść DualityInternet w komórce pisze:ale ten wałek nowy to nie jest zwiastun. nowoalbumowe 'Duality' pojawi się 30 czerwcapanzerschreck pisze:No właśnie miałem napisać- Duality jako zwiastun był ciekawszy od tego
Nie pochlebiaj sobie, czasem się tak nie znasz, że aż żallikipiki pisze:najlepiej, to lepiej od wszystkich innych. a to miejsce podobno zarezerwowane dla mniepanzerschreck pisze:Nic, a coś musi zmieniać? Może potwierdza, że wiem najlepiej![]()
![]()
To nie ideologia- po prostu słychać co słychaćlikipiki pisze:pulse jest bardzo ok. ale nie wiem czy jest sens przypisywania ideologii do jazgotu gitarypanzerschreck pisze:No właśnie miałem napisać- Duality jako zwiastun był ciekawszy od tegoA Pulse jest świetny
- likipiki
- -#Lord of the flies

zdetronizować się nie dam i na przykład...panzerschreck pisze:Nie pochlebiaj sobie, czasem się tak nie znasz, że aż żalJedziesz na starej opinii
![]()
...teraz uśmiechnę się, poklepię Cię po plecach i przeciągnę się zrelaksowany, mając świadomość, że tyranobójstwa w moim królestwie nie będziepanzerschreck pisze:To nie ideologia- po prostu słychać co słychać
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Tyranobójstwa nie, bo ja rewolucjonistą nie jestem- umrzesz śmiercią naturalnąlikipiki pisze:zdetronizować się nie dam i na przykład...panzerschreck pisze:Nie pochlebiaj sobie, czasem się tak nie znasz, że aż żalJedziesz na starej opinii
![]()
...teraz uśmiechnę się, poklepię Cię po plecach i przeciągnę się zrelaksowany, mając świadomość, że tyranobójstwa w moim królestwie nie będziepanzerschreck pisze:To nie ideologia- po prostu słychać co słychać![]()
![]()
- likipiki
- -#Lord of the flies

w moim interesie jest utrzymywać Ciebie w tym przekonaniu