PAŁKA NICKO

Rarytasy, rzadkie wydawnictwa, bootlegi - wszystko dla kolekcjonerów Iron Maiden!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 804

Re: PAŁKA NICKO

Post autor: Deleted User 804 »

sprawdziłem zdjęcia z tourbooka gdzie ładnie widać jak gra i masz rację :) Prawa normalnie, lewa na odwrót.
Foreman
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: Foreman »

The_Alchemist pisze:jak w temacie. Na Allegro wystawiona jest pałeczka Nica z Warszawy. Ale nie ma na niej podpisu perkusisty. czy to oryginał? Wiem, że powinien być napis: NICO "BOOMER" MCBRAIN. Zwykła pałka Vic Firth??
Witaj !!!!
Posiadam pałeczkę Nicko mcBraina z 1-go koncertu Maidenów w Polsce z 1987 roku ( koncert w Zabrzu - Powerslave tour ) ..wprawdzie jej nie złapałem ale dostałem za kulisami ..mam takie pytanko ? Ile może być warta ...jest w stanie idealnym ..trzymam ja jak relikwię !!!!
foreman
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

na nasze oko ten koncert być odrobinę wcześniej ;)

ale i tak szacun !!
Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...
Awatar użytkownika
Kenobi
-#Invader
-#Invader

Post autor: Kenobi »

Zrób fotkę !
Awatar użytkownika
Kenobi
-#Invader
-#Invader

Post autor: Kenobi »

moonchild095 pisze:Za ile chcesz ją sprzedać?
Mówisz, że w stanie idealnym, czyli nie ma śladòw grania, tak?
Obrazek
Foreman
-#Prowler
-#Prowler

Tak faktycznie pomyliłem daty ..to był 1985 rok ...a co do ceny ?
Sam jestem ciekaw ile jest w stanie zaoferować zagorzały fan za taki cenny eksponat ...?????
Załączniki
DSC06811.JPG
DSC06812.JPG
foreman
Awatar użytkownika
pucha
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: pucha »

Foreman pisze:Tak faktycznie pomyliłem daty ..to był 1985 rok ...a co do ceny ?
Sam jestem ciekaw ile jest w stanie zaoferować zagorzały fan za taki cenny eksponat ...?????
Koncert w Zabrzu w ramach 'World Slavery Tour' odbył się 14 Sierpnia 1984 roku. Tak czy inaczej, pamiątka niesamowita :)
Foreman
-#Prowler
-#Prowler

Tak .....oczywiście masz racje jeśli chodzi o datę ..przecież mam nawet bilet ale nie patrzyłem na niego bo myślałem że pamiętam ....
Chciałbym niemniej ją wycenić i proszę o podpowiedzi....
foreman
IgorW
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: IgorW »

Jest warta tyle, ile ktoś zechce za nią dać, np. na allegro. Na jakiej podstawie chcesz profesjonalnej wyceny tego przedmiotu?
Foreman
-#Prowler
-#Prowler

Na żadnej podstawie .... wiele lat temu byłem nie tyle fanem co wyznawcą AC-DC i za każdy taki gadżet oddałbym wiele ..
Pytam bo może jest ktoś zainteresowany ...jest to forum Maidenów więc rozumiem że najzagorzalszych fanów
foreman
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Najprościej: wystaw przedmiot na allegro od 1 zł i zobaczysz, ile ktoś za nią zapłaci

:dance:

Byle nie na "KUP TERAZ"
Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...
IgorW
-#Moonchild
-#Moonchild

Cóż, również sugeruję wystawić na allegro od 1 zł i zobaczyć za ile pójdzie. Nie wszystkim chce się zbierać takie rzeczy, inaczej niż samemu na koncercie złapać np. ja chyba też jestem zagorzałym fanem, a nigdy bym pałki ani kostki nie kupił. Ale możliwie, że ktoś się znajdzie zainteresowany.
Awatar użytkownika
pucha
-#Long distance runner
-#Long distance runner

moonchild095 pisze:
Foreman pisze:Na żadnej podstawie .... wiele lat temu byłem nie tyle fanem co wyznawcą AC-DC i za każdy taki gadżet oddałbym wiele ..
Pytam bo może jest ktoś zainteresowany ...jest to forum Maidenów więc rozumiem że najzagorzalszych fanów
Ja jestem zaintersowana, tylko najpierw chciałabym wiedzieć ile to cudo kosztuje.
Ej, ziomalka, chyba nie zajarzyłaś tematu :). Foreman pyta się nas na forum, za ile chcielibyśmy kupić taką pałkę, więc siłą rzeczy Twoje pytanie jest bezsensowne, bo on NIE WIE ile "to cudo kosztuje". To Ty powinnaś napisać ile dla Ciebie jest coś takiego warte, a on może napisać tylko "tak, spoko" lub "nie, za mało".
Ja nie napiszę ceny, bo w sumie nie jestem kolekcjonerem takich gadżetów (co innego gdybym sam coś takiego złapał), ale wierzę że znajdą się w Sanktuarium maniacy którzy złożą Foremanowi sensowną ofertę :)
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

krusejder pisze:Najprościej: wystaw przedmiot na allegro od 1 zł i zobaczysz, ile ktoś za nią zapłaci

:dance:

Byle nie na "KUP TERAZ"
Podejrzewam, że tutaj chodzi o wysondowanie rynku przed wystawieniem na allegro ;)
www.MetalSide.pl
IgorW
-#Moonchild
-#Moonchild

pucha pisze:Ej, ziomalka, chyba nie zajarzyłaś tematu :). Foreman pyta się nas na forum, za ile chcielibyśmy kupić taką pałkę, więc siłą rzeczy Twoje pytanie jest bezsensowne, bo on NIE WIE ile "to cudo kosztuje". To Ty powinnaś napisać ile dla Ciebie jest coś takiego warte, a on może napisać tylko "tak, spoko" lub "nie, za mało".
Te, Myślicielu Jutra, wyobrażasz sobie, żeby handel wyglądał tak jak mówisz? Spróbuj w lokalnym sklepie, jak pójdziesz po bułki ;0

Co autora posta - wystawiaj na allegro i zobaczysz ile dostaniesz. Nikt Ci tutaj nic nie wysonduje.
Awatar użytkownika
pucha
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Nie wiem czy zauważyłeś, ale to o co tutaj się rozchodzi to nie handel w spożywczaku... Koleś pyta ile kto da, więc nie wiem po co drążysz i cwaniaka zgrywasz, heh, "Myślicielu Jutra".... :cool:
Awatar użytkownika
Michcio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Michcio »

daje 70 zł
El Dorado

Post autor: El Dorado »

ja daje 120 zł
Awatar użytkownika