Tool
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Tool
Mogłoby się wydawać, że płyta ta jest osiągnięciem słabszym niż pozostałe albumy zespołu. Tę mylną opinię można rozwiać w bardzo prosty sposób. Zespół od dawna znany był z różnych form ekspresji. W większości były one eksperymentalne, jednak na najnowszym albumie członkowie Toola przeszli samych siebie. Aby posłuchać ostatecznej i najpełniejszej wersji tytułowego utworu, należy zrobić co następuje:Utwór Viginti Tres połączyć razem z Wings For Marie (part 1) Zsynchronizować powstały kawałek z 10,000 Days Suma długości Viginti Tres i Wings For Marie Odpowiada długości 10,000 Days. Łacińskie "viginti tres", czyli 23 oznacza synchronizację. Po wykonaniu tych czynności otrzymujemy pełną wersję tytułowego utworu
widocznie zmeczyl mi sie mozg ostrym graniem i teraz potrzebuje czegos takiego, jak 10 000...w sumie plus, bo mam czego sluchac itp.Mirdaroh pisze:Tam to samo S1mon. Faktycznie te 3 piosenki tworzą całość. Ciekawe urozmaicenie słuchania
No, jeden, który mnie rozumie... :rocx Miło to wiedzieć S1S1MON pisze:kurde...przekonuje sie na plus do 10 000...z poczatku nie porywala i IMO przynudzala...poszlo z 8 przesluchan i juz ja calkiem lubie...jeszcze pare razy i bedzie zajebiscie
heh, spoko :beerArtur pisze:No, jeden, który mnie rozumie... :rocx Miło to wiedzieć S1
Lateralusa IMO ciezko bedzie czymkolwiek przebic ;] jesli chodzi o dokonania Toola ofcminimalnie jednak słabsza od "Lateralus"
Czyli, że co? 10.000 Days trzeba nałożyć na te poprzednie czy jak? Gupi jestem, ale to przez ten mecz.miki pisze:Mogłoby się wydawać, że płyta ta jest osiągnięciem słabszym niż pozostałe albumy zespołu. Tę mylną opinię można rozwiać w bardzo prosty sposób. Zespół od dawna znany był z różnych form ekspresji. W większości były one eksperymentalne, jednak na najnowszym albumie członkowie Toola przeszli samych siebie. Aby posłuchać ostatecznej i najpełniejszej wersji tytułowego utworu, należy zrobić co następuje:Utwór Viginti Tres połączyć razem z Wings For Marie (part 1) Zsynchronizować powstały kawałek z 10,000 Days Suma długości Viginti Tres i Wings For Marie Odpowiada długości 10,000 Days. Łacińskie "viginti tres", czyli 23 oznacza synchronizację. Po wykonaniu tych czynności otrzymujemy pełną wersję tytułowego utworu
Racja. Doskonałość. Arcydzieło. Majstersztyk. Pamiętam, że zachwyciła mnieod razu i nadal tak jest. Zresztą - masa zespołów nigdy nie osiągnie takiego poziomu jak Tool na tm albumie.S1MON pisze:Lateralusa IMO ciezko bedzie czymkolwiek przebic ;] jesli chodzi o dokonania Toola ofc
Musisz słuchać jednocześnie "Viginti Tres" + "Wings For Marie" razem z tytułowym. Tamte 2 kawałki połączone trwają dokładnie tyle ile tytułowy. Masz to po prostu puścić równocześnieYaaqb pisze:Czyli, że co? 10.000 Days trzeba nałożyć na te poprzednie czy jak? Gupi jestem, ale to przez ten mecz.
Hehe, dobre pytanie, sam nie wiemKea pisze:jak to ponakladac?
S1 prawdę Ci powieS1MON pisze:Kea pisze: a mnie tym 10 000 days nie kupili
mi to uczucie juz przeszlo
ale ja sie ost. z Arturem dogadujeArtur pisze:S1 prawdę Ci powie