+1Siwy pisze:Wnoszę o zdjęcie kary lub chociaż jej złagodzenie, na użytkowniku Emilio.
Jeżeli jakaś argumentacja jest potrzebna, to wszystko napisałem w temacie "Polityka".
Oczywiście nie oskarżam administracji i moderacji za hipokryzję, ale wydaje mi się, że zadziałaliście trochę zbyt impulsywnie.
Peace
Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 622
Re: Księga Skarg i wniosków
2 ostrzeżenia to działanie zbyt impulsywne?
trzeba brać odpowiedzialność za to co się pisze oraz liczyć się z konsekwencjami
trzeba brać odpowiedzialność za to co się pisze oraz liczyć się z konsekwencjami
Sprawa wygląda, dla mnie przynajmniej, w ten sposób. O ile nawet ze sporą częścią uwag które padły w poście który wszystko zapoczątkował się zgadzam, to odrzuca mnie forma całości. Nie wiem jak Wy, ale dla mnie w tym poście aż kipi od pogardy, obrzydzenia itd. Co do tego, że gdyby to dotyczyło w drugą stronę to uszło by to na sucho. W sumie sam nie wiem, ale nie przypominam sobie żeby ktoś aż tak mocno jeździł po szeroko pojętej prawicy. A nawet jeśli to raczej było to bardziej w formie drwin, a nie rozpisywania się o "michnikjugend". Jak dla mnie ostrzeżenie jak najbardziej się należy.
I przechodzimy do kolejnej sprawy, czyli do ilości punktów. Tak się niestety stało, że Emilio podpadł jako pierwszy i miał tego pecha, że mniej lub bardziej oczywiście podjęta została decyzja o tym, że taki styl wypowiedzi nie jest tu najmilej widziany. Tak, żeby było może do końca jasne.
I jeszcze raz, Emilio, nie rób teraz z siebie męczennika ganianego przez "lewaków" który tutaj ma problemy z powodu swoich przekonań. Bo to zupełnie nie o to chodzi. Mam kilku znajomych który mają poglądy bardzo zbliżone, a może i bardziej radykalne do Twoich i też nie lubią Gazety Wyborczej. Ale jakoś mogą się powstrzymać z michnikjugend, gównem wybiórczym, lewakami i całą resztą.
I przechodzimy do kolejnej sprawy, czyli do ilości punktów. Tak się niestety stało, że Emilio podpadł jako pierwszy i miał tego pecha, że mniej lub bardziej oczywiście podjęta została decyzja o tym, że taki styl wypowiedzi nie jest tu najmilej widziany. Tak, żeby było może do końca jasne.
I jeszcze raz, Emilio, nie rób teraz z siebie męczennika ganianego przez "lewaków" który tutaj ma problemy z powodu swoich przekonań. Bo to zupełnie nie o to chodzi. Mam kilku znajomych który mają poglądy bardzo zbliżone, a może i bardziej radykalne do Twoich i też nie lubią Gazety Wyborczej. Ale jakoś mogą się powstrzymać z michnikjugend, gównem wybiórczym, lewakami i całą resztą.
Może ja mam większą tolerancję dla takich wypowiedzi, albo może po setkach stron dyskusji na te tematy i w tym konkretnym dziale takie posty mnie już nie rażą.
Żeby nie było, to oczywiście też staję troszkę w swojej obronie, bo mogę się założyć, że znalazłby się przynajmniej jeden mój post, w którym użyłem trochę za ostrego języka
Żeby nie było, to oczywiście też staję troszkę w swojej obronie, bo mogę się założyć, że znalazłby się przynajmniej jeden mój post, w którym użyłem trochę za ostrego języka
Siwy pisze:Wnoszę o zdjęcie kary lub chociaż jej złagodzenie, na użytkowniku Emilio.
Jeżeli jakaś argumentacja jest potrzebna, to wszystko napisałem w temacie "Polityka".
Oczywiście nie oskarżam administracji i moderacji za hipokryzję, ale wydaje mi się, że zadziałaliście trochę zbyt impulsywnie.
Peace
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Nie mam zamiaru, to wy zaczeliscie z tym "meczennikiem", wiec sami lepiej z tym skonczcie...Piwowarus pisze:I jeszcze raz, Emilio, nie rób teraz z siebie męczennika ganianego przez "lewaków" który tutaj ma problemy z powodu swoich przekonań
Piwowarus pisze:Mam kilku znajomych który mają poglądy bardzo zbliżone, a może i bardziej radykalne do Twoich
Nie mam radykalnych poglądów, nie jestem nacjonalista ani rasista i nie mam nic wspólnego z radykalnymi ruchami narodowymi. Chyba, że bycie patriotą czyni z człowieka radykała
Nic nie poradze, że to własnie tak wygladało (mowa o akcji gazety). Skojarzyło mi sie, napisałem. Skoro to nie podoba sie administracji to okej, jestem gościem na waszym forum, wiec dostałem warna. Świat sie nie zawaliłPiwowarus pisze:Ale jakoś mogą się powstrzymać z michnikjugend, gównem wybiórczym, lewakami i całą resztą.
Dziekuje, ale nie trzeba. Jakoś to przeżyjemetal pisze:Siwy napisał/a:
Wnoszę o zdjęcie kary lub chociaż jej złagodzenie, na użytkowniku Emilio.
Peace
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Tobink2
Domagam się zdjęcia trzeciego ostrzezenia. Zwróciłem tylko uwagę, po przyjacielsku, że to co zrobił użytkownik Szajba ze swoim profilem jest lekko żenujące i żeby się opamiętał. poza tym uzasadnienie ostrzeżenia jest również żenujące swoją drogą
Pozdrawiam
Pozdrawiam
mnie tam się podoba uzasadnienie 
ale jeśli mogę się wtrącić, to ja mam tak głęboko "wykochane" na to co uważa o mnie szanowny Tobink, że nie zwracam na to uwagi
a błąd poprawiłem
ale jeśli mogę się wtrącić, to ja mam tak głęboko "wykochane" na to co uważa o mnie szanowny Tobink, że nie zwracam na to uwagi
już nie mam tu najwięcej postów

-
Tobink2
Skoro on ma to głęboko to równowaga zostaje zachowana, więc po co ban?
Poprawienie błędu nie było specjalnie dla Szajby, każdemu bym zwrócił uwagę....
Poprawienie błędu nie było specjalnie dla Szajby, każdemu bym zwrócił uwagę....
Ojtam ojtam, dawno już się zeszło od ostatniej dyskusji pt. niesprawiedliwe ostrzeżenie i przywrócenie Tobinka. Trzeba rozruszać forumTobink2 pisze:poza tym uzasadnienie ostrzeżenia jest również żenujące swoją drogą
-
Tobink2
Lepiej siedzieć przed kompem idź pobiegać.
Szajba, ale poprawiłeś błąd. Miało być napoje wysokoprocentowe a nie napojewysoko procentowe.
Szajba, ale poprawiłeś błąd. Miało być napoje wysokoprocentowe a nie napojewysoko procentowe.
Uzasadnienie jest mocno żenujące (rozruszamy dyskusję?)
Toć to biegam właśnie i żeby podbić współczynnik lansu wrzucam posty przez iPhone'a.
-
Tobink2
tomtomala pisze:Uzasadnienie jest mocno żenujące (rozruszamy dyskusję?)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Proponuję, żeby umieszczanie zdjęć muszli klozetowej w awatarze i idiotycznych podpisów też było karane ostrzeżeniem, ze względu na złamanie pkt. 17 regulaminu.
Jeśli już to zachowajcie względny obiektywizm.17. Okazywania ciągłego debilizmu i głupoty. Nie będziemy tego tolerować.
Widzę, że lud igrzysk głodny...
Szajba się zreflektował (
) i podpis został usunięty. Koniec tematu. Nie podniecajcie się, igrzysk nie będzie,
Szajba się zreflektował (
yankes nie rób nam tego. Fight! Fight!yankes pisze:Nie podniecajcie się, igrzysk nie będzie
ja wymiękam, paranoja jakaś
podpis usunąłem bynajmniej nie ze względu na uwagę o żenadzie, ale ok, jak komuś tutaj nie podoba się mój av to go zaraz zmienie
już nie mam tu najwięcej postów

-
szatanista
- -#Long distance runner

jaka maksymalna żenada z tym trzecim ostrzeżeniem dla Tobinka. Dno dna. A tak bardzo próbujecie się kreować na "poważne forum" 
no nie, znowu mnie coś ominęło... kto mnie wtajemniczy w temat, bo nie wiem czy Tobinka bronić, czy nie...