Wimps and posers leave the hallShedao Shai pisze: ↑pn sty 15, 2018 6:22 pm z zestawu Slayer + Behemoth najbardziej podobałoby mi się siedzenie w domu![]()
Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Slayer
Slayer kończy. Ostatnia światowa trasa przed nimi. Info z oficjalnego FB.
Nie wiem czy im wierzyć, choć Araya pewnie twardo jest za tym, żeby iść na emeryturę. No to się porobiło...
Nie wiem czy im wierzyć, choć Araya pewnie twardo jest za tym, żeby iść na emeryturę. No to się porobiło...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Oby w Europie bez hehemłota.
Tak, Araya o tym już w przeszłości wielokrotnie mówił...
Powinni to zrobić już w 2013, po śmierci Hannemana.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Araya ma juz dosyc. Kerry bedzie pewnie probowal sklecic jakis nowy projekt (solowy?), bo wielokrotnie wspominal, ze na emeryture sie nie wybiera.
Ogromny plus tego to byłby powrót Holta do Exodusa na stałe.
Na razie nic nie wiadomo... może to być gra słów przecież
bo deklaracji żadnych na razie nie ma.
www.MetalSide.pl
Oby 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No jeśli padają słowa "last time"...
Przekaz jest IMO bardzo jasny. Zresztą na pewno w najbliższym czasie będzie 100 wywiadów z łysym lub Tomem.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller

Oficjalny plakat z nadchodzącej trasy (pewnie tylko US..). W każdym razie zajebisty skład.
https://www.last.fm/user/kamooo
- Saimon1995
- -#Moderator

U nas pewnie będzie, tak jak już tu pisaliśmy, Slayer + Behemoth. A ten skład zacny, nie da się ukryć.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jaki jest sens linkowac do czegos, co juz zostało powiedziane?RALF pisze: ↑wt sty 23, 2018 5:45 pm http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... porty.html
Wszystko jasne, ostatnia trasa.
Coś nie chce mi sie wierzyć, że to już koniec tego zespołu. Oby tak nie było. Po ostatniej płycie narobili mi dużo chęci na coś nowego.
Fejsbukowy post Nuclear Blast powinien rozwiać wszelkie wątpliwości. Ostatnia trasa.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller