Metallica

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

pz
-#Administrator
-#Administrator

Re: Metallica

Post autor: pz »

Amerykańskie są raczej proste i lekkie w smaku. W wyspiarskich różnorodność jest zdecydowanie większa.

Co do Jamesa, to pozostaje mieć nadzieję, że nie wyznaczą go na degustatora własnych trunków.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

Deleted User 2259

Deleted User 2259

RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Jezuuu. Nie, tylko nie oni. To już nie ma wartościowszych grup, już od dłuższego czasu "TR" mieli na okrągło tą samą ziarno - Meta, GNR, AC/DC, Nirvana, U2, Black Sabbath Iron Maiden, Behemoth. Nuda, nuda :(
Awatar użytkownika
Mr. M
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Mr. M »

RALF pisze: pn mar 26, 2018 4:32 pm Jezuuu. Nie, tylko nie oni. To już nie ma wartościowszych grup, już od dłuższego czasu "TR" mieli na okrągło tą samą ziarno - Meta, GNR, AC/DC, Nirvana, U2, Black Sabbath Iron Maiden, Behemoth. Nuda, nuda :(
Gdzieś o tym kiedyś pisali, że wkładki się ciągle powtarzają, bo ludzie ciągle o nie proszą i jak dadzą po raz 10 Metallicę czy AC/DC to numer sprzeda się lepiej niż o pierwsza wkładka o jakimś mniej znanym zespole. Rynek zweryfikował :wink:
Awatar użytkownika
Lipa
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Lipa »

Udało mi się kiedyś wybłagać Kreatora. 6 miechów błagałem, ale się udało. No ale na Kata to się jeszcze nie doczekałem :v
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

No i taką nową kapelę to trzeba przygotować, a dla Mety, IM czy AC/DC mają gotowce. Lekki szlif i gotowe.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Lipa pisze: pn mar 26, 2018 6:33 pm No ale na Kata to się jeszcze nie doczekałem :v
Będzie nowa płyta studyjna, będzie wkładka ;)
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

Myślę, że jest to dobre miejsce żeby się pochwalić, iż po 12 latach prób udało mi się wygrać spotkanie z zespołem czyli Meet & Greet na koncercie w Pradze 2 kwietnia
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

Graty... eh aplikowałem na Prahę i Wiedeń..ale not this year :P Z ciekawości..12 lat to ile gigów Mety w CV?? ;)
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

Abstract pisze: wt mar 27, 2018 12:32 pm Myślę, że jest to dobre miejsce żeby się pochwalić, iż po 12 latach prób udało mi się wygrać spotkanie z zespołem czyli Meet & Greet na koncercie w Pradze 2 kwietnia
Gratulacje :wink:
Nie za bardzo lubie Mete, ale spotkanie z ulubionym zespołem to zawsze wielkie wydarzenie.
Jak wygląda m&g z Metą?
Wszyscy muzycy przychodzą?
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Deleted User 4876

WIem, że kiedyś James na to nie chodził, ale ostatnio bodajże się mu poprawilo i też uczestniczy ( ale o tylko z zasłyszanych wieści)
Awatar użytkownika
Lipa
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Lipa »

W 2014 chyba Jamesa nie było jak grali ostatnio w Warszawie.
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

W Pradze będzie to mój 14 koncert Mety. Uczestniczą wszyscy członkowie, po kolei kazdy z nich przychodzi do wylosowanej grupy i z każda osobna rozmawiają, podpisują, robią zdjęcia itd. Co do tego czy James będzie... nie mam pojęcia
Deleted User 4876

14... najs, a to mam jeszcze margines ;-) Praga będzie dopiero 8 :D Zatem należało Ci się.... ja może w piątek spróbuję coś w Wiedniu pod hotelem ( jeśli będą nocować tam gdzie AC/dc i GnR), aczkolwiek nie mam weny specjalnie ( zimno i w sumie raz tylko się w to "bawiłem" ze względu na Axla).
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Skąd info, ze James pojawia się na M&G?
Deleted User 4876

Znajomy znajomego jeszcze innego znajomego kiedyś zapodał mi link na fb do foty , jak ten daleki znajomy był na M&G w Amsterdamie w tamtym roku... i tam był James https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Tylko, że to było te płatne bodajże, ale to chyba bez znaczenia bo metClub wchodzi albo tuż przed albo tuż po tych płatnych.
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

No to słyszałem, ze na płatnych jest. To nie to samo
Deleted User 4876

No ale ile tych z metClubu losują 10 na gig? raczej tłumów tam nie ma. Zresztą napiszesz piękną relację we wtorek lub środę. :D Kurde, zazdro bardzo ale takie w pozytywnym znaczeniu hehe.
ODPOWIEDZ