02/08/2025 Warszawa, PGE Narodowy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 02/08/2025 Warszawa, PGE Narodowy
Ja oczywiście licze sie ze sprzedażą poniżej zakupionej kwoty 
-
Tomekm1406
- -#Prowler

Kupie 2 bilety !! Jak ktos cos to priv
Na płytę chętnie kupię za jakieś normalne pieniądze.
Na ten moment płyta ponownie dostępna.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Już nie.
i tak do 02.08...
Jak ktoś poluje to polecam z rana sprawdzać , sam ostatnio trafiłem V2 i było kilka miejsc obok jeszcze , a potem zerkałem z ciekawości dwukrotnie i też w okolicach godziny 7-8 rano było coś dostępne.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
U złodziei z LN. Tylko klasycznie udostępniają kilka sztuk i wyłączają sprzedaż, trwa to już co najmniej tydzień.
A pewnie na tydzień przed cała mapka będzie na niebiesko 
Klasyczne Live Nation... Nawet Kusy z kolegami się ostatnio obudzili i stwierdzili, że te sold outy to w sumie pic na wodę 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Ja się dziwię, że ktoś się jeszcze potrafi tym zadziwić
www.MetalSide.pl
Ja idę na Błonia pod stadionem. Jeżeli na ostatnią chwilę się okaże, że są jeszcze jakieś bilety, to mooooze kupię. Ale moja niechęć do Narodowego jest tak ogromna, że nawet moja miłość do Iron Maiden nie jest w stanie jej pokonać…
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
No już bez przesady... Na Narodowym bywa lepiej i gorzej, ale nigdy nie było tragedii - od Paula M., DM i RHCP przez Scorpions i AC/DC po Metę i Maiden.
Ostatnio zmieniony czw cze 26, 2025 11:10 am przez johnny_o, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mam siły już na czytanie tego jęczenia, JA - Smerf Maruda 
Jak johnny, nigdy nie opuściłem PGE z poczuciem totalnej chujni, przestańcie demonizować.
Obiekt jest słaby akustycznie, to się nie zmieni, ale odpuszczać tylko z tego powodu, kiedy może być całkiem znośnie - nie rozumiem ludzi.
Jak johnny, nigdy nie opuściłem PGE z poczuciem totalnej chujni, przestańcie demonizować.
Obiekt jest słaby akustycznie, to się nie zmieni, ale odpuszczać tylko z tego powodu, kiedy może być całkiem znośnie - nie rozumiem ludzi.
Ostatnio zmieniony czw cze 26, 2025 10:41 am przez nugz, łącznie zmieniany 2 razy.
- maniekmaiden
- -#Wrathchild

Dostępna płyta!
- blackcocker
- -#Moderator

A ja nie rozumiem płacenia pełnej ceny (jeszcze wyższej niż w niektórych krajach) za z założenia gorszy produktnugz pisze: ↑czw cze 26, 2025 10:38 am Nie mam siły już na czytanie tego jęczenia, JA - Smerf Maruda
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nigdy nie widziałem obiektu tak niesłusznie wyszydzanego jak Narodowy. Oczywiście to nie jest obiekt idealny, ale jest masa Stadionów i miejsc gdzie dzwięk jest gorszy. Byłem na AC/DC , byłem na Metallice, byłem na Watersie, Depeszach czy Maidenach i zawsze byłem zadowolony ( blisko sceny po boku zawsze stałem )
www.last.fm/user/darkfuneral18
No właśnie, są inne opcje i warto korzystaćblackcocker pisze: ↑czw cze 26, 2025 10:48 amA ja nie rozumiem płacenia pełnej ceny (jeszcze wyższej niż w niektórych krajach) za z założenia gorszy produktnugz pisze: ↑czw cze 26, 2025 10:38 am Nie mam siły już na czytanie tego jęczenia, JA - Smerf Maruda
Obiekt jest słaby akustycznie, to się nie zmieni, ale odpuszczać tylko z tego powodu, kiedy może być całkiem znośnie - nie rozumiem ludzi.![]()
www.MetalSide.pl