Płyty ad. 2007 (oceny)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Płyty ad. 2007 (oceny)
Timbaland - Shock Value 9/10
50 Cent - Curtis 7/10
Kanye West - Graduation 7,5/10
Rihanna - A good girl gone bad 7/10
Britney Spears - Blackout 8/10
Nicole Scherzinger - Her name is Nicole 5/10
Avril Lavigne - The best damn thing 6/10
Justin Timberlake - Futuresex 8/10
Backstreet boys - nie pamietam tytulu 4/10
50 Cent - Curtis 7/10
Kanye West - Graduation 7,5/10
Rihanna - A good girl gone bad 7/10
Britney Spears - Blackout 8/10
Nicole Scherzinger - Her name is Nicole 5/10
Avril Lavigne - The best damn thing 6/10
Justin Timberlake - Futuresex 8/10
Backstreet boys - nie pamietam tytulu 4/10
Pain tegoroczny jest kiepski- niewracajWrath pisze: Kilku płyt nie oceniłem (m.in. Behemotha, Cornella, Liquid Trio Experiment, Pain, Queensryche), ale to dlatego, że przesłuchalem je raz, góra dwa. Nie wiem czy kiedyś do nich wrócę, pewnie nieprędko bo nie spodobały mi się za bardzo.
:*Wrath pisze:1. Iced Earth - Framing Armageddon 9,5/10
Wrath pisze:30. Moonspell - Under Satanae 4,5/10
phi. nie wiesz, co gadasz :closedWrath pisze:33. The Dillinger Escape Plan – Ire Works 4/10
Raff, nie sponiewierał Cię za bardzo Dillinger? :]
może w przypadku DEP faktycznie nie wiem - no ale nie czuję chyba tej muzykisyzygy pisze:phi. nie wiesz, co gadasz :closed
nie, nie czuję się sponiewieranyM@ti pisze:Raff, nie sponiewierał Cię za bardzo Dillinger? :]
Bo mnie to trochę sponiewierało. ;]Wrath pisze:nie, nie czuję się sponiewierany
no to ja na takiej zasadzie mógłbym wystawić np. 3/10 nowemu MegadethWrath pisze:może w przypadku DEP faktycznie nie wiem - no ale nie czuję chyba tej muzyki
bo to nie jest geniusz, ale fajnie się słucha, bardzo fajnie. Mi sie te odgrzewane kluchy podobają, tym bardziej, że nie słyszałem wcześniej tych kawałków. 4/10 to stanowczo za małoWrath pisze:no a Moonspell to taka ciekawostka bardziej, na więcej nie liczyłem, fajnie się momentami slucha, ale nie chce mi się tego katować aż zrozumiem, że to geniusz czy coś
Takianowi dałeś jednak całe 5- czyli neutralnie dosyć, a tak wyzywałeś na tą płytkę
- Elevatorman
- -#Clansman

anbrejkablBackstreet boys - nie pamietam tytulu 4/10
ja sie zlitowałem i dałem 5.... beznadzieja jak dla mnie jak na nich oczywiściesyzygy pisze:Wrath napisał/a:
może w przypadku DEP faktycznie nie wiem - no ale nie czuję chyba tej muzyki
no to ja na takiej zasadzie mógłbym wystawić np. 3/10 nowemu Megadeth![]()
34. Dublin Death Patrol – DDP 4 Life 4/10
no Ciebie chyba suty rwą. DDP zajebiste jest, nie wiem czy tylko mnie się ten alubm podoba ?Wrath pisze:15. Helloween - Gambling With The Devil 7,5/10
już nie mam tu najwięcej postów

4,5 :closedsyzygy pisze:4/10 to stanowczo za mało
No bo fajnie się tego czasem słucha choć niektóre kawałki mnie irytują ;] zbyt często nie będę wracał do tej płyty, ale za kompletną porażkę jej nie uważam. choć spodziewałem się czegoś duuużo lepszego...syzygy pisze:Takianowi dałeś jednak całe 5- czyli neutralnie dosyć, a tak wyzywałeś na tą płytkę
no sluchalem i sluchalem tego w wakacje i takie se mi sie to wydaje. moze marudzę, ale tak jak w przypadku Tankiana spodziewałem się czegoś lepszego. kiedyś do tego wrócę i może będzie lepiej. zresztą nie napisałem, że mi się nie podoba, gdyby mi się nie podobało to bym ocenił niżej :jSzajba pisze:no Ciebie chyba suty rwą. DDP zajebiste jest, nie wiem czy tylko mnie się ten alubm podoba ?
a w Helloween co Ci się nie podoba?
- Elevatorman
- -#Clansman

Powiem tak Pierwsza trójka
1 Exodus 9,5/10
2 Shining 9,5/10
3 Iced Earth 9/10
1 Exodus 9,5/10
2 Shining 9,5/10
3 Iced Earth 9/10
Muszę przyznać, że ten Shining ostatni to bardzo mocna pozycja jest. Daję 79/100.
- Elevatorman
- -#Clansman

ostatnio wchodziłem na jakieś forum black deathowe to kolesie po tej akcji z maniaciem po akcjach jaki to geniusz mówili jakie to gówno :buahaha:Muszę przyznać, że ten Shining ostatni to bardzo mocna pozycja jest. Daję 79/100.
jednak śrdowisko black/death to buraki są
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Ja się nie dziwię się, że niektórych to drażni- jakby Dickinson leciał w ślimaka z Harrisem też by się niektórzy oburzali. Z jednej strony dla jakichś maniaków podziemia to jakieś zaprzeczenie ideałów BM, z drugiej strony- myślę że pewna granica ekstremy została określona i ciężko będzie to przekroczyć- trudny do zbicia argument dla fanów muzyki "ekstremalnej". Mi to zwisa- jestem fanem Mayhem, a że Gejniac już tam nie ryczy, tym bardziej. Co robi Kvarforth (on jest 84 rocznik, młodszy chyba niż niektórzy użytkjownicy) mnie nie interesuje- fanem Shining nie jestem- załączyć lubię. Nie jestem fanatykiem i ideowcem żebym objeżdżał- śmieszy mnie to po prostuElevatorman pisze:ostatnio wchodziłem na jakieś forum black deathowe to kolesie po tej akcji z maniaciem po akcjach jaki to geniusz mówili jakie to gówno :buahaha:Muszę przyznać, że ten Shining ostatni to bardzo mocna pozycja jest. Daję 79/100.
jednak śrdowisko black/death to buraki są
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
A mi to jebie. Dla mnie mogą się walić w dupę na każdym koncercie i spuszczać się na publikę. Oceniam muzę, a nie ich psychikę xd
Dokładnie.herki pisze:A mi to jebie. Dla mnie mogą się walić w dupę na każdym koncercie i spuszczać się na publikę. Oceniam muzę, a nie ich psychikę xd
ale to nie jest ekstrema, to jest jawne gejostwo , to jest zalosne , a nie ekstremalne.panzerschreck pisze:myślę że pewna granica ekstremy została określona
Placac za koncert, nie place za parade rownosci. Moga sie pukac po koncercie ile chca, nie obchodzi mnie to. Ale osiagneli cel, swoja tania i marna prowokacja na ich koncert na pewno nie pojde ;]
Muza zostaje muza, shining cenie i sluchac ich nie przestane. Narkomani jebani
Jazz is not dead, it just smells funny.
- Elevatorman
- -#Clansman

ja też tak uważam no ale żeby przekreślac zespół to jest na zasdzie gej ? to muzyka słaba wyrzucanie płyt itd ... głupota... koleś się tam zastanawiał co ma z płytami Shining zrobićA mi to jebie. Dla mnie mogą się walić w dupę na każdym koncercie i spuszczać się na publikę. Oceniam muzę, a nie ich psychikę xd
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Jasne, ale jak jesteś ekstremalny to na scenie się tniesz czy liżesz się z facetem- jedno i drugie to przekorczenie granic. Gejostwo to gejostwo- ale w BM ciężko zrobić coś co by szokowałoslayer pisze:ale to nie jest ekstrema, to jest jawne gejostwo , to jest zalosne , a nie ekstremalne.panzerschreck pisze:myślę że pewna granica ekstremy została określona
Placac za koncert, nie place za parade rownosci. Moga sie pukac po koncercie ile chca, nie obchodzi mnie to. Ale osiagneli cel, swoja tania i marna prowokacja na ich koncert na pewno nie pojde ;]
Muza zostaje muza, shining cenie i sluchac ich nie przestane. Narkomani jebani
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
- Elevatorman
- -#Clansman

jak Laat Oss Ta Allt Fraan Darandra będzie w secie to pójdę