Księga Skarg i Wniosków

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Re: Księga Skarg i wniosków

Post autor: Budziol »

szatanista pisze:jaka maksymalna żenada z tym trzecim ostrzeżeniem dla Tobinka. Dno dna. A tak bardzo próbujecie się kreować na "poważne forum" :)
najłatwiej tylko marudzić i nosem kręcić
jak się nie pilnuje to wychodzą potem takie szopki jak kilka dni temu w nocy

a co do bana Tobiasza jestem akurat nie w temacie, ale jak go znam dostał go zasłużenie ;)
szatanista
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: szatanista »

niech geniusz który dał mi warna wskaże post w którym kogoś obrazilem
Ostatnio zmieniony sob gru 11, 2010 12:32 am przez szatanista, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Emilio »

szatanista pisze:niech geniusz który dał mi warna wskaże post, w którym kogoś obrazilem
Musiałes go dostać, tutaj realizuje sie zasade "sprawiedliwości społecznej" :lol: :twisted:
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
szatanista
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Puszek123 pisze:
brak mi słów do Ciebie :facepalm: po co wogule odwiedzasz te forum :?:
Czy dostałem warna za nazywanie Puszka123 analfabetą? czy jeżeli tak, to po tym poście zdejmiecie mi go? :D
a taką "miłą" wiadomość dostałem przed chwilą od naszego księcia intelektu z Żywca :D
http://img600.imageshack.us/img600/1481/puszek.jpg
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

szatanista pisze:Czy dostałem warna za nazywanie Puszka123 analfabetą? czy jeżeli tak, to po tym poście zdejmiecie mi go?
Wyraziłeś sie nieprecyzyjnie, dysortografia to nie analfabetyzm ;-)
szatanista pisze:a taką "miłą" wiadomość dostałem przed chwilą od naszego księcia intelektu z Żywca
To prywatna wiadomość, po co pokazujesz to na forum?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
szatanista
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Emilio pisze: To prywatna wiadomość, po co pokazujesz to na forum?
Bo regulamin tego nie zakazuje, jestem legalistą (znowu nieprezycyjne wyrażenie, ale nie mogę w tej chwili znaleźć lepszego) ;) Oczywiście jest to w pewnym stopniu niekulturalne, ale jak widać sam Puszek o kulturze ma małe pojęcie, więc pozwoliłem sobie na opublikowanie jego wypocin skierowanych w moją stronę ;) także ku przestrodze innych użytkowników forum :)
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

szatanista pisze:Czy dostałem warna za nazywanie Puszka123 analfabetą? czy jeżeli tak, to po tym poście zdejmiecie mi go?
Nazwanie analfabetą kogoś kto ewidentnie potrafi czytać i pisać jest ewidentnym obnażaniem go, a nieznajomość ortografii języka polskiego nie czyni z nikogo analfabety.

Dla puszka dodatkowy warn za wysłanie obraźliwych pw.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

jak dzieci, jeszcze donosicie na siebie?
Awatar użytkownika
Steve
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Steve »

Budziol pisze:jak dzieci, jeszcze donosicie na siebie?
Do tego tematu pasuje bardziej nazwa Rotfl&Lol :lol:
Awatar użytkownika
Puszek123
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Puszek123 »

dobra dosyć tego^^ a tak na marginesie szatanista to niezła konfitura :mryellow:
IRON MAIDEN
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Deleted User 804 pisze:Dla puszka dodatkowy warn za wysłanie obraźliwych pw.
To nie moja sprawa, ale:

PW to komunikator jak kazdy inny. Czy jak napisze do kogoś maila albo na gg i go od ch**a zwyzywam to też dostane warna? (jak ktoś wrzuci screena na forum) :lol: Prywatna Wiadomośc to nie jest część forum. Jedna sprawa to publiczne kogoś zwyzywać na forum(za to warna rozumiem) a inna to napisać mu coś prywatnie. Zreszta w temacie, w którym koledzy sie obrzucali błotem mod zaproponował, żeby zrobili sobie prywatna sesje, no to zrobili ;-) Skoro zatem za wystepki poza forum ("prywatna wiadomość" jak możemy wywnioskować z definicji to nie jest forum publiczne) można dostać ostrzeżenie to wielu userów powinło je mieć bo ludziska wymieniali sie na PW linkami do final frontiera przed premierą i każdy o tym wiedział :P
Awatar użytkownika
DARTH
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: DARTH »

Będziecie kontynuować dziś jeszcze ? Dajcie znać czy będzie grubo to sobie dokupię piwa i zrobię popcorn! :pijak: Nie ma nic lepszego jak czytanie awantur w takt The Final Frontier :/

Powiem tylko tyle że na forach zęby zjadłem! Administruje obecnie dwa motoryzacyjne i kiedyś prowadziłem jedno kibicowskie klubu z IV ligi i nie do pomyślenia jest żeby ktoś ujawniał na ogólnym privy jak i uważam że nie do pomyślenia jest dawanie warnów za treść priva! Po pierwsze koleś skoro pisał na priv to po to żeby inni tego nie widzieli, wiec za ujawnienie prywatnej korespondencji też powinien być warn konsekwentnie w stosunku do warna za jego treść.
Regulamin jest po to żeby go przestrzegać dla userów! Ale dla Adminów jest po to żeby go konsekwentnie egzekwować ale i też udoskonalać i poprawiać w miarę potrzeby!
PanPrezes
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: PanPrezes »

Widzę że zrobił się tu ładny kącik adoracyjny :lol:
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: ZłapanyWCzasie »

Tu od dobrych trzech lat tak jest
Awatar użytkownika
panzerschreck
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: panzerschreck »

ZłapanyWCzasie pisze:Tu od dobrych trzech lat tak jest
Tak i właśnie dlatego od tych trzech lat dumnie odchodzisz z hukiem i wracasz. Pod innymi nickiem oczywiście :lol:
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Awatar użytkownika
Steve
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Steve »

Co ma jedno z drugim wspólnego?
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

Z założenia pw mają być widoczne tylko dla użytkowników dla których są przeznaczone, jednakże by uniknąć nadużywania ich w regulaminie znajduję się zapis co do wysyłania pw do innych użytkowników. Chcecie się bluzgać na pw to nie ma problemu tylko niech to będzie dwustronne, bądź niech druga ze stron tego nie zgłasza wklejając treść na forum.
szatanista pisze:jaka maksymalna żenada z tym trzecim ostrzeżeniem dla Tobinka. Dno dna.
nie tak bardzo jak prowokowanie drugiego użytkownika a później wklejanie pw od niego na forum :dance:
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Deleted User 804 pisze:Chcecie się bluzgać na pw to nie ma problemu tylko niech to będzie dwustronne, bądź niech druga ze stron tego nie zgłasza wklejając treść na forum.
:shock: :lol: ale śmiesznie ;)

Generalnie to chyba moderacji i administracji nie powinno obchodzić co userzy sobie piszą na pw? Jak dwóch użytkowników tego forum pobluzga się na gg i jeden z nich to wklei to też będą upomnienia?
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

gumbyy pisze:Chcecie się bluzgać na pw to nie ma problemu tylko niech to będzie dwustronne, bądź niech druga ze stron tego nie zgłasza wklejając treść na forum.

:shock: :lol: ale śmiesznie ;)
No trzeba uważać bo zaraz za myślenie zaczną warny dawać.

A tak na poważnie to śmieszy mnie to polowanie na Tobinka. Podciągacie przepisy regulaminu pod to by go zbanować. Na szczęście cała akcja nie dotyczy mnie ale kto wie kiedy i jak się zacznie :)
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

tomtomala pisze:
A tak na poważnie to śmieszy mnie to polowanie na Tobinka. Podciągacie przepisy regulaminu pod to by go zbanować. Na szczęście cała akcja nie dotyczy mnie ale kto wie kiedy i jak się zacznie :)
A mnie Tomku śmieszą oskarżenia bez podstawy. Może faktycznie Tobink nie zrobił za wiele, żeby dostać ostatnie ostrzeżenie, ale nie znaczy to, że administracja chce go zbanować. Fakty są takie, że jest to trzecie ZP Tobinka, więc według regulaminu = BAN. Tobink odpocznie chwilę od pisania na forum, ale bana nie ma;] To raz, dwa: Za założenie drugiego konta w sytuacji gdy dostało się ZP na swoim pierwotnym = BAN. Bana nie ma. To z ostatnich dni.
Odkąd jest "nowa" administracja, ( o ile się nie mylę ) bana dostało tylko dwóch użytkowników - Herki i Miki i doskonale znasz ich przewinienia. Gdyby chodziło nam o zbanowanie Tobinka, to już kilka razy mogliśmy to zrobić w zgodzie z regulaminem. I nie przywołuj argumentu o wzajemnej animozji pomiędzy Tobinkiem a jedną osobą z administracji, bo akurat takie decyzje ( o banie) są omawiane w admin zonie i nie jest to tylko decyzja 1 osoby.

No ale nie ma to jak generalizować i rzucać oskarżeniami, prawda? ;-)

:cool:
ODPOWIEDZ