Maiden na Ozzfest!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden na Ozzfest!!
To jest po prostu żałosne
Co za bezczelność! Zespoły istnieją po to aby tworzyć muzykę i koncertować i zadowalać swoich fanów (albo wprowadzać w stan ekstazy - w przypadku IM) Jak można tak komuś poprostu "skasować" koncert. Nawwet największemu wrogowi był tak nie zrobił
Mam nadzieje, że IM pozwie Sharon i jej zasmarkaną córkę. A najlepiej żeby obie poszły do pierdla i tam zgniły szmaty jedne. Aż się na brata wkurzyłem po przeczytaniu tej notki choć nic mi nie zrobił 
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
No i juz po Maidenie na Ozzfest. Ciekawi mnie jedno; czy Steve naprawdę przepraszał Ozzy'ego?
@ Katarn -> to przeproś brata
@ Katarn -> to przeproś brata
-
Deleted User 1499
To nawet lepiej ze iron juz nie bedzie grywal na ozzfescie bo tam to ciagle jakies problemy, pozatym i tak nie daja pelnego koncertu tylko 10 utworow
Pozaym to większa szansa dla nas 
Po przemysleniu, masz racje to wina Harris'a i Dave'a - nalezalo im sie odciecie pradujuras pisze:o co chodzi? przecież ironi to bogowie, nie macie prawa im czegokolwiek zarzucać! to chyba jasne, że są najlepszym zespołem świata więc jeśli ich lubicie to żadna dyskusja nie ma sensu
no i ten niewyobrażalny skandal to z pewnością jedna z największych tragedii XXI wieku, niech będzie to przestrogą dla przyszłych pokoleń
Dziekujemy Ci Sharon! Uswiadomilas nam, ze bronienie Maiden nie ma sensu bo to ich wina. Brytyjska flaga musi zniknac z utworu "The Trooper", pojde dalej - musi zniknac szkocka flaga z "The Clansman". Niech Zyje Ameryka!!
Andrzej L. na prezydenta!
Ostatnio zmieniony wt sie 23, 2005 5:32 pm przez MaYeR, łącznie zmieniany 1 raz.
Ozzy mi podpadł, oj podpadł ,miałem go za buntownika ,gościa który ceni swoją wolność ,a w rzeczywistości okazał sie nedzną marionetką swojej chorej z chytrości rodziny,przede wszystkim żony i córki .
Czekam z niecierpliwością na jakieś oświadczenie Black Sabbath jak nie odetną sie od tych wydarzeń to też mi podpadną. Najbardziej mi żal fanów IM ,że mieli gorszy koncert,choć z drugiej strony taki koncert to można po latach ludziom opowiadać.
Taka ciekawostka , podczas jakiegoś koncertu Black Sabbath w 1980r. publicznośc była tak zdegustowana wokalem Dio ,że już po dwóch utworach na scene zaczeły lecieć rózne przedmioty, ponoć Geezer Butler dostał butelką w głowe.
Czekam z niecierpliwością na jakieś oświadczenie Black Sabbath jak nie odetną sie od tych wydarzeń to też mi podpadną. Najbardziej mi żal fanów IM ,że mieli gorszy koncert,choć z drugiej strony taki koncert to można po latach ludziom opowiadać.
Taka ciekawostka , podczas jakiegoś koncertu Black Sabbath w 1980r. publicznośc była tak zdegustowana wokalem Dio ,że już po dwóch utworach na scene zaczeły lecieć rózne przedmioty, ponoć Geezer Butler dostał butelką w głowe.
Ostatnio zmieniony wt sie 23, 2005 6:06 pm przez Nomad, łącznie zmieniany 1 raz.
Napisalismy o winie Sharon - dowody chyba sa jasne.Piwowarus pisze:Wszyscy przekładają gadanie Bruce'a na dobrą stronę, mówią, że każdy może bluzgać na MTV, oraz wyzywać zespoł którego Iron Maiden jest GOŚCIEM. No chwilka rozumiem, że większość tu obecnych mogła by bronić zespołu do końca, ale przyznajmy się może, że gdyby nie pewne zachowania Bruce'a to do tego incydentu w ogóle by nie doszło.
Teraz piszmy o winie Bruce'a. Przedstaw dowody.
Bo nie sa. Gdzie tu jest mowa o Black Sabbath? Dowod na to, ze nie bylo tu mowy o Oasis?Piwowarus pisze:Krzycząc ze sceny, że są Maiden, a nie żadną (tytaj cenzura) reaktywowaną kapelą, chyba nie chciał się dobrze wyrazic o Black Sabbath
Ha haMaYeR pisze:Napisalismy o winie Sharon - dowody chyba sa jasne.
Nie rozumiem. Skoro piszesz, ze Iron Maiden nie jest bez winy - ok. Nikt nie jest bez winy. Ale aby tak mowic trzeba najpierw to udowodnic.Piwowarus pisze:Ha haMaYeR pisze:Napisalismy o winie Sharon - dowody chyba sa jasne.
Pytam wiec abys okazal dowody - tak abysmy mogli na spokojnie usprawiedliwic to co sie stalo na OZZFESCIE. Tlumaczenie Sharon o fladze brytyjskiej jest dla mnie raczej smieszne - a o zarty nie pytam
-
The unbeliever
przyłacze sie
Co do winny Bruca ?? nie weile zawinił ,wypowiedział tylko swoje zdanie na temat MTV i Reality Show ,które sa tam puszczane. Program o rodzinie Ozziego nie jest jedynym reality Show na MTV.Bruce mojim zdaniem wypowiedział swą opinie ogólnie ,która dotyczyła wszystkich Reality Showa nie Tylko Programu o Ozziem.Ale fakt tez ze Bruc zrobił to w cywilizowany sposób(nie bluzgał ,nie mówił tez wprost ze chodzi o program Ozziego)A zreszta ozzie miał pewnie to co powiedziłą Bruce w głebokim poważaniu, Sam Ozzie powiedział ze ten program ma ......Wiec mojim zdaniem Sharon jest winna ,mogła w dyplomatycznie załatwic sprawe z Brucem i pokłopocie.A ona uciekłą sie do perfidnych metod.Tyle jezeli chodi o moje zdani , Ja bronie Bruca bo on nie zawinił, nie natyle by zasłuzyc na wyzwiska i oplucie.
\m/(**)\m/
Up The Irons!!!!
\m/(**)\m/
Up The Irons!!!!
Mam pytanie, czy pojawiło sie jakieś oficjalne oświadczenie Black Sabbath, jakieś przeprosiny za to zajście, czy Ozzy jakoś skomentował to wydarzenie?
-
The unbeliever
A co do wyzywania przez Bruca zespołu ,który jest gospodarzem Ozzfestu. To nie przypominam sobie by Bruc bluzgał na Black Sabbath Czy na samego Ozziego.
wiec Bruce tu niezawinił.
Whistles, shouts,and more gun fire,Stupid Sharon hang on barbed wire:P :guns
\m/(**)\m/
Whistles, shouts,and more gun fire,Stupid Sharon hang on barbed wire:P :guns
\m/(**)\m/
Ja bym do tego OZZY'ego ani Black Sabbath nie mieszal. Teoretycznie nic do tego nie maja i nie musza nic pisac, chyba, ze okaza jakas dobra wole. Dowody "obarczaja" na razie tylko 1 osobe - Sharon.ThunderBird pisze:Mam pytanie, czy pojawiło sie jakieś oficjalne oświadczenie Black Sabbath, jakieś przeprosiny za to zajście, czy Ozzy jakoś skomentował to wydarzenie?
Taka sytuacja juz kiedys sie zdarzyla. Podczas trasy w '80r. Di'anno powiedzial, ze Judas Priest im do piet nie dorasta. I co sie stalo? JP wylaczalo prad? Rzucalo jajkami? Nie. Na czym sie skonczylo? Na przeprosinach Di'anno w gazecie.The unbeliever pisze:A co do wyzywania przez Bruca zespołu ,który jest gospodarzem Ozzfestu. To nie przypominam sobie by Bruc bluzgał na Black Sabbath Czy na samego Ozziego.wiec Bruce tu niezawinił.
Teraz tez by sie moglo tez tak zdazyc...ale komus zabraklo zimnej krwi i odrobiny oleju w glowie.
A tak mamy zawistna kobiete, nie dosc, ze kompromitujaca sie przed tysiacami ludzi to jeszcze robiaca z siebie w mediach nieuka.
I jak tu nie bronic IM, kiedy czlowiek sie smieje czytajac o tej calej "zalosnej akcji sabotazu"
Ostatnio zmieniony wt sie 23, 2005 6:16 pm przez MaYeR, łącznie zmieniany 1 raz.
Skoro tak bardzo potrzeba dowodów na to, że Bruce czasami gadał za dużo to proszę.
Rozumiem gadka o MTV bullshit jest niestety już niemalże obowiązkową częścią każdego koncertu, ale można czasami ją sobie darować, chocby ze wzgledu na inne zespoły.
I jeszcze jedno
A tutaj część oświadczenia Sharon, rozumiem, może byc przekolorowane jednak jakaś część prawdy pewnie w tym jest.WICKER MAN pisze:Chodzilo jej pewnie o to, ze Bruce kilka razy ironizowal z reality shows nawiazujac do Ozzy'ego i Rodziny Osbourne'ow oraz wymiewal zachlannosc Sharon.
Znajac gadki Bruce'a i to co gada w niektórych wywiadach jest więcej niz prawdopodobne, że taki stwierdzenia padły ze sceny.Ozzfest pisze:He stated he"didn’t need a reality show to give him credibility"; "we're not just some f*cking reunion band"; and continuously complained about the sound system, saying that when he comes back to America he’ll have a better one.
Rozumiem gadka o MTV bullshit jest niestety już niemalże obowiązkową częścią każdego koncertu, ale można czasami ją sobie darować, chocby ze wzgledu na inne zespoły.
I jeszcze jedno
Ja nigdy nie pisałem o tym, że zachowanie Pani Osbourne można usprawiedliwić, napisałem jedynie by nie pokazywać całego zajścia jako brudnych Osbournów i kryształowo czystych, pokrzywdzonych członków Iron Maiden.MaYeR pisze:Pytam wiec abys okazal dowody - tak abysmy mogli na spokojnie usprawiedliwic to co sie stalo na OZZFESCIE.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
@MaYeR - wiesz może, czy Harris rzeczywiście przepraszał Ozzy'ego?

Tak, byc moze by nie dosżło, gdyby Bruce był jedynie potulnym barankiem na Ozzfestowej scenie. Zgadzam się, że to on "lekko" prowokował, ale robił to bynajmniej dyskretnie i z nutką humoruPiwowarus pisze:ale przyznajmy się może, że gdyby nie pewne zachowania Bruce'a to do tego
Każdy tu przedstawia swoje mądrości....nikt na tym koncercie nie był i nie jak było do konca .Kazdy to przekreca na swoj sposób a szczegulnie media. Bruce pogadał troche o Osbournach , Sharon sie wkruwił......a i też se pogadała o dickinsonie nie widze w tym nic nadzwyczjnego a wszczyscy ludzie bez wyjątku gadaja jaka to sharon jest głupia . Na jej miejscu zrobił bym to samo . Opieprzył bym Dickinsona bo kim dla niej on jest ... Spujrzcie prawdzie w oczy..Dickinson ma tu swoje racje i Osbourne ma tu swoje racje
Wicker man domyslil sie o kogo chodzi ale uwierz Dickinson nie wymienial nazwisk ani tytulow...Piwowarus pisze:Skoro tak bardzo potrzeba dowodów na to, że Bruce czasami gadał za dużo to proszę.
WICKER MAN pisze:Chodzilo jej pewnie o to, ze Bruce kilka razy ironizowal z reality shows nawiazujac do Ozzy'ego i Rodziny Osbourne'ow oraz wymiewal zachlannosc Sharon.
A czy to bylo klamstwo co powiedzial? Czytales to ?:Piwowarus pisze:A tutaj część oświadczenia Sharon, rozumiem, może byc przekolorowane jednak jakaś część prawdy pewnie w tym jest.
Znajac gadki Bruce'a i to co gada w niektórych wywiadach jest więcej niz prawdopodobne, że taki stwierdzenia padły ze sceny.Ozzfest pisze:He stated he"didn’t need a reality show to give him credibility"; "we're not just some f*cking reunion band"; and continuously complained about the sound system, saying that when he comes back to America he’ll have a better one.
Hi. This is Shawn Meuse, lead singer of IRON MAIDEN's Official Tribute band, Run To The Hills. This event is of no surprise. I was at the Hartford, CT show standing inside the soundboard area where I WITNESSED Black Sabbath's soundman fucking with Maiden's front of house and particularly Bruce Dickinson's mike channel. Maiden's first song, Wrathchild was NO front of house and there were several other sound issues. After the set, I went backstage with Doug Hall and we both spoke with Rod Smallwood regarding the issue. I've never seen Rod so pissed off. As a matter of fact, I've never seen Rod pissed off before. This was pretty lowball. I met Sharon Osbourne earlier that day and did a picture with her and she was very nice, but this is bullshit so now I'm ashamed to have it on our official site: wwww.runtothehillsusa.com Maiden rules and they were screwed by Osbourne. I can't believe she would stoop so low as to mess with their sound. Unbelievable.
Jeszcze raz zapytam czz to jest klamstwo?WICKER MAN pisze:Rozumiem gadka o MTV bullshit jest niestety już niemalże obowiązkową częścią każdego koncertu, ale można czasami ją sobie darować, chocby ze wzgledu na inne zespoły.
Mowimy o koncercie rockowym w USA. Wolnosc slowa i te sprawy. Jesli oczekujesz zespolow poprawnych politycznie to uczeszczaj na koncerty Ich Troje. zgadzam sie, ze takie teksty mozna sobie darowac ale tylko ze wzgledu na to, ze Dickinson powtarza je za czesto
:Piwowarus pisze:I
Ja nigdy nie pisałem o tym, że zachowanie Pani Osbourne można usprawiedliwić, napisałem jedynie by nie pokazywać całego zajścia jako brudnych Osbournów i kryształowo czystych, pokrzywdzonych członków Iron Maiden.
Dobrze. Ja nie pisalem o brudnych Osbournach ale o brudnej Sharon. A jesli piszesz o krysztalowych i czystych Iron Maiden to dlaczego ciagle mowisz o Dickinsonie? Gdzie w tych zajsciach widzisz np. wine Murraya?
Ostatnio zmieniony wt sie 23, 2005 6:34 pm przez MaYeR, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Racje? Tak, flaga brytyjska to przestępstwo
I Dickinson jest "Prickiem". Bruce troszkę poprowokował, ale bez przesady...
I Dickinson jest "Prickiem". Bruce troszkę poprowokował, ale bez przesady...