Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa

Wszystko na temat Legacy Of The Beast World Tour 2018

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Re: Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa

Post autor: gumbyy »

Cold pisze: ndz paź 23, 2022 12:09 pm I znów się zaczyna... Pz czyść tę piaskownicę :B
Dlaczego? Typek ma problem, że ktoś może mieć inne zdanie i zaczyna wyzywać... kilka słów na ten temat nikomu nie szkodzi. Ja wróciłem do trybu olewania, więc dalszego ciągu nie będzie.
Cold pisze: ndz paź 23, 2022 12:12 pm

Bardzo fajne nagranie :dance:
Kozak zbliżenia :D
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

zaczyna wyzywać.
To ty zwyzywales mnie od zjebow, debili i kilku innych. Ja jedyne co napisałem, to że twój post jest debilny. W żaden sposób cie nie zwyzywalem, takze gratuluję bo tylko sam się osmieszyles
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

A ignorujac juz na serio te bzdury, widze ze juz się stała ekipa tam zapewne poklepuje po plecach to dziś od 2 w nocy już kilkanaście osób. W USA jest jeszcze gorzej niż w Europie.

W Londynie pojawi się namiot. Jestem pewien

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: MaidenFan »

Trzeba jakoś ogarnąć zasady FTTB na nowo, bo to robi się niezdrowe.
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Kilkanaście osób na FTTB od 2 w nocy? Przecież oni są jacyś pojebani. :mryellow: To się robi gruba komedia albo jakaś inna neonówka. Strach pomyśleć co będzie w przyszłym roku. Jak to czekam, to mi się odechciewa.

PS. Nie będę po Was sprzątał :P W ogóle nie wiem po co się tak zbulwersowaliście. Dzosef coś opisał, Gumbyy stwierdził, że czekanie od rana uważa za bezsensowne i tyle. Co tu się ekscytować. No jest bezsensowne. :) Jak Dzosefowi udało się zawrzeć znajomości i może zająć miejsce w kolejce i iść na spacer, to super, bo nie wyobrażam sobie czekania 12 godzin na koncert. :D

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

pz pisze: ndz paź 23, 2022 2:27 pm nie wyobrażam sobie czekania 12 godzin na koncert. :D
Bon Dzosef pisze: ndz paź 23, 2022 12:14 am szkoda że ci nie szkoda życia na pisanie debilnych postów
Ah shit here we go again...

:lol:

Dla mnie to jakiś absurd z czekaniem tylu godzin pod halą. No ale co kto lubi.
www.MetalSide.pl
cloud
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: cloud »

gumbyy pisze: ndz paź 23, 2022 2:39 pm Dla mnie to jakiś absurd z czekaniem tylu godzin pod halą. No ale co kto lubi.
Napisałeś to już z 5 razy. Przyjęte do wiadomości, bardzo cenna informacja, ale wywoływanie gównoburzy z tego powodu, że ktoś inny stoi i czeka pod halą całymi dniami to chyba lekka przesada.

Nie trzyma niczyjej strony i nie znam prawie nikogo osobiście z forum, ale serio, to wygląda jak antyfanklub Dzozefa biegający za nim po wszystkich tematach i szukający czegokolwiek do kąśliwego skomentowania. Już pomijam posty Pierre'a, który faktycznie chyba ma jakieś alerty na Dżozefa ustawione (który swoją drogą go ignoruje, więc nie widze sensu pisania postów bezpośredniego do niego). Cyrk na kółkach.
UP THE IRONS !!!
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Wpadłem około 9. Byłem pierwsza osoba od trzech godzin, teraz się krece po mieście bo wszystkie ciekawe miejsce blisko

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

cloud pisze: ndz paź 23, 2022 5:12 pm Cyrk na kółkach.
No ale po co się dopisujesz do tej dyskusji, która już się zakończyła? Co było, to było, a co będzie to będzie. I tyle.
www.MetalSide.pl
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

cloud pisze: ndz paź 23, 2022 5:12 pm
Nie trzyma niczyjej strony i nie znam prawie nikogo osobiście z forum, ale serio, to wygląda jak antyfanklub Dzozefa biegający za nim po wszystkich tematach i szukający czegokolwiek do kąśliwego skomentowania. Już pomijam posty Pierre'a, który faktycznie chyba ma jakieś alerty na Dżozefa ustawione (który swoją drogą go ignoruje, więc nie widze sensu pisania postów bezpośredniego do niego). Cyrk na kółkach.
Nie będę obrażać Twojej inteligencji, choć chyba powinienem.
Tak. Mam alerty ustawione na High. Synek pierdnie w kanapę w Kanadzie i już wstaję z łóżka(szybko, bo nie rozebrany do spania) i lecę do komputera, żeby coś napisać.
Tak. "Ignoruje" mnie. Bez przerwy żarliwie to podkreśla, zaraz kiedy tylko wyśmieję jego wypowiedź, a częściej podkreśla to, kiedy alert nie zadziałał i nie uaktywniłem się. Muszę alert ustawić na najwyższy poziom, żeby nie musiał bezpodstawnie przypominać, że mnie ignoruje, bo za często jest pudło.
Wejdź do szafy i nakryj się futrem teściowej. Tam bezpieczniej.
Ty też pomijasz moje posty, ale o nich piszesz pierdoło.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Bon Dzosef pisze: ndz paź 23, 2022 12:14 am
Budziol pisze: sob paź 22, 2022 6:36 pm
gumbyy pisze: sob paź 22, 2022 5:28 pm

Szkoda by mi było życia na takie czekanie, żeby być z przodu :facepalm:
Ale to nawet nie o to chodzi. Bylem wielokrotnie na fttb na ostatnią chwilę i nic to nie zmienia! Bez przesady
Byłeś kiedyś.

W 2022 FTTB wyglada zupelnie inaczej. Po tym co w Kownie i w Rydze zrobili nasi, lokalna ochrona pilnuje żeby nikt nie biegal. Pojdziesz szybciej to cie podjebią do Alexa z fc. Albo zawola ktoś Jeffa i wylatujesz z barierki. Były takie sytuacje. Jest chodzenie gęsiego jak w przedszkolu.

A bumbyy, szkoda że ci nie szkoda życia na pisanie debilnych postów
Jak kiedys¿ w 2022 dokładnie :) 3x byłem kwadrans przed wejsciem na fttb i wystarczy. Ludu nie dajmy się zwariowac!
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Teraz liczy się lista.
Przychodzisz o 9, wpisujesz się i możesz łazić gdzie chcesz do czasu zbiórki z maila.
Nomaosławski
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Nomaosławski »

Nie wiem komu była potrzebna ta trasa? Jeszcze to Blood Brothers poraz kolejny.... Cieszę się, że pociąg do Warszawy do którego wsiadałem 24 lipca okazał się opóźniony parę godzin, a bilet miałem kupować u konduktora, a na koncert u koników. Dzięki temu koniec końców zrezygnowałem z tej podróży. To byłyby stracone pieniądze. Widziałem ich kilkanaście razy, a tu by było to samo co w 2018 roku plus utwory z beznadziejnego Senjutsu. Warto jeszcze dodać te głupie polityczne wypowiedzi Dickinsona o wojnie na Ukrainie. Facet zupełnie nie ma klasy i wyczucia.
GLORY MAN UNITED

ALEX FERGUSSON IS MASTER OF FOOTBALL!!!!
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Budziol pisze: ndz paź 23, 2022 6:38 pm
Bon Dzosef pisze: ndz paź 23, 2022 12:14 am
Budziol pisze: sob paź 22, 2022 6:36 pm

Ale to nawet nie o to chodzi. Bylem wielokrotnie na fttb na ostatnią chwilę i nic to nie zmienia! Bez przesady
Byłeś kiedyś.

W 2022 FTTB wyglada zupelnie inaczej. Po tym co w Kownie i w Rydze zrobili nasi, lokalna ochrona pilnuje żeby nikt nie biegal. Pojdziesz szybciej to cie podjebią do Alexa z fc. Albo zawola ktoś Jeffa i wylatujesz z barierki. Były takie sytuacje. Jest chodzenie gęsiego jak w przedszkolu.

A bumbyy, szkoda że ci nie szkoda życia na pisanie debilnych postów
Jak kiedys¿ w 2022 dokładnie :) 3x byłem kwadrans przed wejsciem na fttb i wystarczy. Ludu nie dajmy się zwariowac!
No byłeś na koncertach w Kownie i Rydze gdzie
a) było 4x mniej osób
b) zrobiliście bieg i od tamtej pory fttb wyglada zupełnie inaczej

Jakbym zrobil tak jak wy to bym miał pograne i nikt by nie dał spare, byliby na mnie cieci. Po Rydze jakbyś tak zrobil w Paryzu to by cię zblacklistowali i skarzyli Jeffowi i Alexowi.

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Jakas paranoja sie zrobiła i nikt nie ma jaj podsumować "pocałujcie mnie w dupe".
Lata bylo normalnie, a teraz jakieś listy kolejkowe ktos sobie wymyslil i jeszcze nikt nie ma prawa powiedzieć, ze to czysty idiotyzm
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Ja to mówię, ale na koniec dnia muszę się dostosować....

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Ja próbowałem na forum oficjalnym, to po mnie jechali, że to jest nieprzestrzeganie regulaminu :D jak pytałem, który punkt w regulaminie FTTB mówi o zakazie biegania, to mówili, że ten, który mówi o braku szacunku do innych osób. :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Poniosło ich i tyle i powinno się ich sprowadzić na ziemię.
Nomaosławski
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Nomaosławski »

Cała idea FTTB to jakiś koszmar. Czy przypadkiem tego nie ma tylko w Iron Maiden? Poprawcie mnie jeśli się mylę. Dzielenie fanów na jakąś super elitę, która jest z przodu i resztę. To kto jest z przodu powinno jakoś naturalnie wynikać. Może jeszcze zróbmy to samo z drugim rzędzem, trzecim i nawet ...a co? czwartym. Co się będziemy ograniczać. Dlaczego wszystko wokół tego zespołu musi być taką szopką? Wincyj wywiadów z Dickinsonem o jego licencji pilota, wyncyj! Może to jeszcze przyciągnie jakąs przypadkową publiczność... pobiją rekord Jarra z koncertu pod piramidami. Zagrają dla miliona ludzi, albo i nawet miliarda. Smallwood nie takie rzeczy ogarniał.
GLORY MAN UNITED

ALEX FERGUSSON IS MASTER OF FOOTBALL!!!!
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Budziol pisze: ndz paź 23, 2022 7:05 pm Poniosło ich i tyle i powinno się ich sprawdzić na ziemię.
Można spróbować w Krakowie. Sam nic nie zrobię

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
ODPOWIEDZ