Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
Nadzwyczaj dobrze wchodzi mi ta płytka, nie sądziłem. Widać, że Kerry chce pokazać, że nie zapomniał i wciąż umie "w gitary". Bostaph - mistrz, Oseguda daje radę. Śmiało mogłoby ukazać się to pod wiadomym szyldem i byłoby wydarzeniem.
No i zagrali w Chicago. 213 w secie, wow.
- Recit The Thornographer
- -#Moonchild

Araya nie wygląda już jak dziad borowy
Fajnie, że wrócili chociaż do koncertów. Bez Jeffa to najlepsze wyjście, wystarczy jedna płyta bez niego.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
20 kawałków, hit za hitem.
Ponoć na pojedyncze koncerty w Europie w nieokreślonej przyszłości nie mówią NIE. Może kiedyś, np. na Metalmanii...
Ponoć na pojedyncze koncerty w Europie w nieokreślonej przyszłości nie mówią NIE. Może kiedyś, np. na Metalmanii...
Set naprawdę godny, no i 213 
Mam nadzieję, że Metalmania i MMP to będzie zaraz już wyłącznie wspomnienie.
Ale Slayer na Mysticu? W zasadzie do ogarnięcia. Pewnie halówek nie będzie, więc u nas to musi być Mystic lub jakiś dziwny festiwal LN wyciągnięty z kapelusza. Z wiadomych względów wolę pierwszą opcję.
A set - no cóż, nie mógł być inny.
Ale Slayer na Mysticu? W zasadzie do ogarnięcia. Pewnie halówek nie będzie, więc u nas to musi być Mystic lub jakiś dziwny festiwal LN wyciągnięty z kapelusza. Z wiadomych względów wolę pierwszą opcję.
A set - no cóż, nie mógł być inny.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
MMP jak mówi Schizoid się zwija, nie organizują żadnych koncertów a jedyne co wrzucają na profil to zajawki nowej płyty Cochice
Ale na Mysticu ich też nie widzę, jeśli będą w ogóle w Europie, to pewnie na paru festiwalach, więc Hellfest i Graspop to imo będzie maks. Mystic to nie ta półka jeszcze
Ale na Mysticu ich też nie widzę, jeśli będą w ogóle w Europie, to pewnie na paru festiwalach, więc Hellfest i Graspop to imo będzie maks. Mystic to nie ta półka jeszcze
Forum internetowe to poważna sprawa.
Też myślę, że na ten moment to jeszcze nie tak mocna marka, ale jeżeli będą grali mało, to pewnie pociągną jeszcze 5-10 lat, o ile Kerry z Tomem wcześniej się nie pozabijają.
No i w sumie pewnie wszystko rozbiega się jak zwykle o hajs. Jeżeli MC wyłoży na stół odpowiednią kwotę, to Slayer może się zgodzić. Pytanie, czy faktycznie chcieliby się na to szarpnąć, bo obecnie zespół pewnie ceni się wyżej niż kiedykolwiek wcześniej.
No i w sumie pewnie wszystko rozbiega się jak zwykle o hajs. Jeżeli MC wyłoży na stół odpowiednią kwotę, to Slayer może się zgodzić. Pytanie, czy faktycznie chcieliby się na to szarpnąć, bo obecnie zespół pewnie ceni się wyżej niż kiedykolwiek wcześniej.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Schizoid, ale żadna schiza by Tobie nie podrzuciła w secie numer o Dahmerze, pewnie nie grali go ponad 20 lat 
Na shoucie Metalstorm gość który ma zawsze dobre dojścia do newsów koncertowych pisał że Slayer będzie na Hellfest i kilku festiwalach w Czerwcu w Europie.
Także nie widzę przeszkód by Mystic miał się nie szarpnąć na Slayera jako głównego heada. Idealny koncert dla Zabójcy przed większymi strzałami typu Hellfest, Graspop czy Download
Także nie widzę przeszkód by Mystic miał się nie szarpnąć na Slayera jako głównego heada. Idealny koncert dla Zabójcy przed większymi strzałami typu Hellfest, Graspop czy Download
www.last.fm/user/darkfuneral18
Na Kingu było w tym roku sporo ludzi. Myślę, że ściągnięcie Slayera = załatwiony dzień z gwiazdą dla "starych metali" i dobra sprzedaż na ten dzień.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
03: Lady Pank, Zalewski, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
- blackcocker
- -#Moderator

MF nie wydaje się być taki niemożliwy myślę, to gwarantowany sold out (albo bardzo bliziutko) tego dnia. Jeszcze przyprawić jakimś Saxonem czy innym Exodusem... No ale ciężko powiedzieć co to mogą być za kwoty...
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
-
Deleted User 8263
Nie ma opcji na MF jeśli nie będzie to wieksza trasa. Za duża konkurencja, a każdy będzie chciał ich zabookowac
U mnie bez zmian, pożegnałem się godnie ze Slayerem na żywo i nie potrzebuję na obecnym etapie życia więcej 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Raczej kasowo mniejszy festiwal jak Mystic (na te 12-15k) Slayera obecnie nie udźwignie... Obstawiam, że będą celować w największe: Download, Hellfest, Graspop, Sweden Rock, Summer Breeze, Rock Am Ring będą mieć raczej priorytet...
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
- Sun Quench
- -#Trooper

Kerry King wystąpił w wejściówce Damiena Priesta na tegorocznej Wrestlemanii
Wiem, że to było już prawie dwa tygodnie temu ale jak ktoś przegapił to daję linka:
https://www.youtube.com/watch?v=HQ8cN7ZyYCM
Zaczyna się od 10:38
Okazało sie to dobrym prognostykiem bo walka była jedną z lepszych podczas tegorocznej gali.
Wiem, że to było już prawie dwa tygodnie temu ale jak ktoś przegapił to daję linka:
https://www.youtube.com/watch?v=HQ8cN7ZyYCM
Zaczyna się od 10:38
Okazało sie to dobrym prognostykiem bo walka była jedną z lepszych podczas tegorocznej gali.
I znów ta sama myśl po wczoraj - zdecydowanie za wcześnie na "emeryturę".
20 numerów, bardzo przekrojowo, nawet Spirit wyciągnięty po latach, ogień na Hell Awaits mógłby podpalić bloki w Ząbkach, no jest kurwa moc.
20 numerów, bardzo przekrojowo, nawet Spirit wyciągnięty po latach, ogień na Hell Awaits mógłby podpalić bloki w Ząbkach, no jest kurwa moc.
Gdyby nie Tom, to żadnej emerytury by nie było