Najbardziej zastanawiające w relacji, tego gościa jest to, że stojąc ściśnięty przy barierce miał ogląd na wszelkie występujące (bądź nie) negatywne zdarzenia w obiekcie (włączając nawet rzekome komentarze ochroniarzy). W innych krajach wg szanownego Pana one nie występują, ale być może dlatego, że nie rozumie on zasłyszanych historii po portugalsku czy włosku. Nie chcę absolutnie wchodzić na jakieś histeryczno-pseudopatriotyczne tony, ale widzę, że niektórzy potrafią wykorzystać nawet tak wspaniałe muzyczne święto, żeby utyskiwać na to jak kulawym i plugawym narodem jesteśmy. Następnym razem proponuję odpuścić Cebulandię i jechcać tam gdzie bawią się wyłącznie (multi???)kulturalni i grzeczni ludzie.ClouD pisze: ↑pn lip 30, 2018 1:28 pmNajbardziej zabawne w tym wszystkim jest to, że byłeś jednym z głównych krzyczacych 'bydło w Polsce, nigdy więcej', po czym napisałeś, że DLA ŻARTU rozkręciliście sobie pogo. No śmieszne w ch**.Dzosef pisze: ↑pn lip 30, 2018 11:14 am Moja relacja z Krakowa. "W Polsce jak w lesie". Inspirowana częściowo Waszymi postami![]()
http://heavyrock.pl/w-polsce-jak-w-lesi ... 8-07-2018/
Hipokryzja level master.
27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
Nie będę bawił się w adwokata Dzosefa, bo mi nie płaci i pewnie sam odpowie na te zarzuty, ale wątek ochroniarzy jest tam dzięki obserwacjom innego forumowicza, a sam autor relacji był na obu polskich koncertach.
Zupełnie, w najmniejszym stopniu nie rozumiesz sensu tego tekstu. Ma na celu zwrócić uwagę na problem, który występuje w naszym kraju od lat. Utyskiwanie jest, bo ta publika właśnie na to zasługuje. Jeśli Dickinson musi mówić widzom, żeby się ogarnęli, to chyba jest coś na rzeczy?
Zupełnie, w najmniejszym stopniu nie rozumiesz sensu tego tekstu. Ma na celu zwrócić uwagę na problem, który występuje w naszym kraju od lat. Utyskiwanie jest, bo ta publika właśnie na to zasługuje. Jeśli Dickinson musi mówić widzom, żeby się ogarnęli, to chyba jest coś na rzeczy?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Dokładnie, kolega Bamoko chyba niezbyt dokładnie przeczytał relację oraz informację o niej na forum, bo jest w niej wyraźnie napisane, że a) jednego dnia był dalej od sceny, a drugiego na barierce b) pisząc, wykorzystał relacje forumowiczów.Schizoid pisze: ↑pn lip 30, 2018 6:31 pm Nie będę bawił się w adwokata Dzosefa, bo mi nie płaci i pewnie sam odpowie na te zarzuty, ale wątek ochroniarzy jest tam dzięki obserwacjom innego forumowicza, a sam autor relacji był na obu polskich koncertach.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Tak jak chłopaki napisali, a czego nie doczytałeś, jednego dnia byłem z tylu, a drugiego z przodu. Do tego część historii zaobserwowali inni fani (co zaznaczyłem w odpowiednich miejscach).Bamoko pisze: ↑pn lip 30, 2018 6:24 pmNajbardziej zastanawiające w relacji, tego gościa jest to, że stojąc ściśnięty przy barierce miał ogląd na wszelkie występujące (bądź nie) negatywne zdarzenia w obiekcie (włączając nawet rzekome komentarze ochroniarzy). W innych krajach wg szanownego Pana one nie występują, ale być może dlatego, że nie rozumie on zasłyszanych historii po portugalsku czy włosku. Nie chcę absolutnie wchodzić na jakieś histeryczno-pseudopatriotyczne tony, ale widzę, że niektórzy potrafią wykorzystać nawet tak wspaniałe muzyczne święto, żeby utyskiwać na to jak kulawym i plugawym narodem jesteśmy. Następnym razem proponuję odpuścić Cebulandię i jechcać tam gdzie bawią się wyłącznie (multi???)kulturalni i grzeczni ludzie.ClouD pisze: ↑pn lip 30, 2018 1:28 pmNajbardziej zabawne w tym wszystkim jest to, że byłeś jednym z głównych krzyczacych 'bydło w Polsce, nigdy więcej', po czym napisałeś, że DLA ŻARTU rozkręciliście sobie pogo. No śmieszne w ch**.Dzosef pisze: ↑pn lip 30, 2018 11:14 am Moja relacja z Krakowa. "W Polsce jak w lesie". Inspirowana częściowo Waszymi postami![]()
http://heavyrock.pl/w-polsce-jak-w-lesi ... 8-07-2018/
Hipokryzja level master.
Akurat parlamo italiano w miarę sprawnie. Podczas Firenze kilkanascie osób wynoszono, też było goraco, ale tam był idiotyczny pit dla vipow, który bardzo utrudnial zycie (Ja akurat w nim byłem, więc miałem luz).
Na codzień, tak jak napisałem w tekście, jestem umiarkowanym patriota. Ba, politycznie jestem raczej prawoskretny, a w kwestii multikulti bliżej mi do Hunoru niż Owsiaka
To, że nie mamy w kraju kolorowego nowotworu i homoterroryzmu, nie znaczy, że jesteśmy oswieconym społeczeństwem.
Takze reasumujac, dopowiedziałeś sobie tło, którego nie ma
A poza tym uważam, że Unia powinna zostać zniszczona
No i skończyłyby się tanie i łatwe podróże na koncerty po Europie
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
PZ uległ propagandzie eurofili, tymczasem układ z Schengen nie jest dokumentem Unii Europejskiej !!
https://pl.wikipedia.org/wiki/Uk%C5%82ad_z_Schengen
A już taniość czegokolwiek prócz rołmingu nie jest zasługą UE
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Ja dobrze wiem, że to oddzielny byt, do którego zresztą należą kraje nie będące w UE. Ale zauważ, że przystąpiliśmy do niego już po wstąpieniu do UE. Wcześniej nikt pewnie nie myślał o dopuszczeniu nas do niego.krusejder pisze: ↑pn lip 30, 2018 7:02 pmPZ uległ propagandzie eurofili, tymczasem układ z Schengen nie jest dokumentem Unii Europejskiej !!
https://pl.wikipedia.org/wiki/Uk%C5%82ad_z_Schengen
A już taniość czegokolwiek prócz rołmingu nie jest zasługą UE
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Za bardzo opłaca się u nas inwestowac, żeby miano nas nie dopuścić
.
-
Deleted User 5490
Ja nie narzekałem na publiczność, bo koło mnie trafili się normalni ludzie. Kumpel miał gorzej, bo trafił mu się jakiś półinteligentny żonkoś, który swoją babę przez czas trwania kilka kawałków trzymał na barana i grupa kilku osób z tyłu zamiast sceny musiała oglądać jej koślawą dupę.
Widziałem kilku proletariackich złamasów, którzy zrobili sobie pogo. Kilka metrów przede mną po lewej. No cóż. Jak ktoś ma wrodzony niedostatek inteligencji a chce koniecznie błysnąć przed resztą stada, to tak robi.
Mnie osobiście wkurzył dość duży i przypakowany knur w kamizelkowatej kurtce camo/nie camo a la Dickinson. W pewnym momencie włączył mu się piąty bieg i z rozpędu przebijał się pod scenę. Tak mnie z zaskoczenia walnął przechodząc, że mało nie przetrącił mi barku. Nie było sensu reagować, bo skończyłoby się bójką, po której ochroniarze pewnie wyprowadziliby wszystkich uczestników zdarzenia. Nie chciałem tracić koncertu.
Z tego miejsca wielkie fuck you dla tego troglodyty. Obyś przez całe życie lizał stare tłuste, łyse i śmierdzące, niemyte buły po przekwicie, ty pozbawiony inteligencji brudny wieprzu.
uff. Ulżyło mi.
Pozdrawiam wszystkich obecnych na obu koncertach, których wolność nie ograniczała wolności innych.
Same koncerty, nie wiem czy nie najlepsze na jakich byłem. Na pewno zapadną mi w pamięć. Słuchało mi się dobrze, dźwięk mi nie pływał, a zatyczki obcinały nadmiar szkodliwego wysokiego pasma. Setlista fajnie zbalansowana. Mam nadzieję, że po odświeżeniu Icarusa będą do niego wracać częściej, skoro już się go na nowo nauczyli i przypomnieli.
Widziałem kilku proletariackich złamasów, którzy zrobili sobie pogo. Kilka metrów przede mną po lewej. No cóż. Jak ktoś ma wrodzony niedostatek inteligencji a chce koniecznie błysnąć przed resztą stada, to tak robi.
Mnie osobiście wkurzył dość duży i przypakowany knur w kamizelkowatej kurtce camo/nie camo a la Dickinson. W pewnym momencie włączył mu się piąty bieg i z rozpędu przebijał się pod scenę. Tak mnie z zaskoczenia walnął przechodząc, że mało nie przetrącił mi barku. Nie było sensu reagować, bo skończyłoby się bójką, po której ochroniarze pewnie wyprowadziliby wszystkich uczestników zdarzenia. Nie chciałem tracić koncertu.
Z tego miejsca wielkie fuck you dla tego troglodyty. Obyś przez całe życie lizał stare tłuste, łyse i śmierdzące, niemyte buły po przekwicie, ty pozbawiony inteligencji brudny wieprzu.
uff. Ulżyło mi.
Pozdrawiam wszystkich obecnych na obu koncertach, których wolność nie ograniczała wolności innych.
Same koncerty, nie wiem czy nie najlepsze na jakich byłem. Na pewno zapadną mi w pamięć. Słuchało mi się dobrze, dźwięk mi nie pływał, a zatyczki obcinały nadmiar szkodliwego wysokiego pasma. Setlista fajnie zbalansowana. Mam nadzieję, że po odświeżeniu Icarusa będą do niego wracać częściej, skoro już się go na nowo nauczyli i przypomnieli.
Ostatnio zmieniony pn lip 30, 2018 7:42 pm przez Deleted User 5490, łącznie zmieniany 1 raz.
Współczuję twojemu kumplowiPierre Dolinski pisze: ↑pn lip 30, 2018 7:28 pm Kumpel miał gorzej, bo trafił mu się jakiś półinteligentny żonkoś, który swoją babę przez czas trwania kilka kawałków trzymał na barana i grupa kilku osób z tyłu zamiast sceny musiała oglądać jej koślawą dupę.
Jeden z gorszych typów ludzi na koncertach, najgorzej jeszcze jak takie osoby są stosunkowo blisko sceny i wchodzi laska na barana nie po to żeby lepiej widzieć, tylko żeby mieć lepszą możliwość nagrania koncertu.
Siedzę w domu, pije herbatke i aż się wkurwiłem
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Deleted User 4876
Przyłączam się do życzeń, a także składam identyczne wszystkim Tomkom z OLXPierre Dolinski pisze: ↑pn lip 30, 2018 7:28 pm
-
Deleted User 5490
Z tymi Tomaszami, to za bardzo nie rozumiem, ale skoro uważasz że zasługują, to Twoja sprawa. 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Tomek z OLX to ochroniarz, który handluje kostkami.Pierre Dolinski pisze: ↑pn lip 30, 2018 7:53 pm Z tymi Tomaszami, to za bardzo nie rozumiem, ale skoro uważasz że zasługują, to Twoja sprawa.![]()
Generalnie mówimy tak na każdego. Nawet jeśli handluje na allegro i nie nazywa się Tomek
Tomek się przyjął na forum tak jak ogółem w internecie Janusze, Grażyny, Sebki i Karyny 
https://www.olx.pl/oferta/iron-maiden-i ... 7050fbf6a0
O, już jest. MOJA KOSTKA.
Jak na ironie... sprzedający ma na imię Tomek.
O, już jest. MOJA KOSTKA.
Jest jeszcze jakaś nadzieja w tym młodym pokoleniuDzosef pisze: ↑pn lip 30, 2018 6:56 pm Na codzień, tak jak napisałem w tekście, jestem umiarkowanym patriota. Ba, politycznie jestem raczej prawoskretny, a w kwestii multikulti bliżej mi do Hunoru niż Owsiaka.
To, że nie mamy w kraju kolorowego nowotworu i homoterroryzmu, nie znaczy, że jesteśmy oswieconym społeczeństwem.
CudowneZ tego miejsca wielkie fuck you dla tego troglodyty. Obyś przez całe życie lizał stare tłuste, łyse i śmierdzące, niemyte buły po przekwicie, ty pozbawiony inteligencji brudny wieprzu.
uff. Ulżyło mi.
I potwierdzam, że parę fantów na pewno zostało w kieszeniach fosiarzy. Cóż, premia za wzmożony wysiłek
M.
Ja miałem taką akcję w piątek , że wprost przede mną na płycie gość wziął na barana swoją laskę . Myślałem tylko ile oni tak wytrzymają ? Na szczęście przetrwali tak tylko Aces High a ja musiałem wtedy zrobić dwa kroki w prawo by cokolwiek widzieć na scenę ale nie było z tym problemu na szczęście
Na orzełkach już wszystko wrócił do normy 
Who motivates the motivator
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

To mogłem być ja
i nie laske tylko niska koleżankę i to doslownie na minutę, żeby przez chwilę coś zobaczyła. Potem dopiero na RTTH, też nie za długo.
Zaraz wyjdzie, że ja jestem najgorszym Polakiem
Zaraz wyjdzie, że ja jestem najgorszym Polakiem
zaraz się okaże, że jesteś Tomkiem
-
Deleted User 5490
Zwiędły ptak nie dałby rady spowodować ścisku w żebrach odczuwalnego przez trzy dni po ani przestawić kogoś parę rzędów od barierki w tył.
Takie rzeczy na koncercie...