nooooo u Krzysia - Yogiegoswistak pisze:U Krzysztofa??S1MON pisze:w czwartek bylem tam na 18 che kumpa ...kameralnie z 20 osob i wiecie... jak nas bedzie ponad 100 to dzwoncie juz po siostry z tlenembedzie ciezko troche
UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

UPDATE!! UWAGA!!
Oto ostatnia szansa zapisania się na zlot dla osób, które nie zdążyły wpłacić pieniędzy za wejściówkę!
Jeśli nie zdążyłeś wpłacić MaYeR'owi pieniędzy za zlot, oto co powinieneś zrobić, aby zostać wpisanym na listę gości i bawić się z fanami Iron Maiden z całego świata do białego rana po chorzowskim koncercie!!
- Wyślij na adres e-mail: wickerman@interia.pl (temat: ZLOT) swoje imię i nazwisko (+ ewentualnie nick z forum). Jeśli chcesz zapisać kilka osób to podaj także dane Twoich znajomych.
- Zostaniesz wpisany na specjalną rezerwową listę gości. W dniu koncertu od godziny 11.00 do 12.00 będziemy przyjmować wpłaty za wejściówki (10 PLN od osoby). Chętnych prosimy o przybycie pod kasę Skansenu obok bramy numer 7. Spotkacie tam mnie i MaYeR'a i osobiście będziecie mogli zapłacić za wejście na zlot. Po dokonaniu wpłaty Wasze nazwisko zostanie przeniesione na oficjalną listę gości. Jeśli jednak nie zjawicie się i nie wpłacicie pieniędzy, zostaniecie usunięci z listy rezerwowej. Nie zapomnijcie wziąć ze sobą dokumentu tożsamości!
Czekamy na Wasze zgłoszenia!
Zgłoszenia przyjmujemy tylko do czwartku 26 maja!!
Oto ostatnia szansa zapisania się na zlot dla osób, które nie zdążyły wpłacić pieniędzy za wejściówkę!
Jeśli nie zdążyłeś wpłacić MaYeR'owi pieniędzy za zlot, oto co powinieneś zrobić, aby zostać wpisanym na listę gości i bawić się z fanami Iron Maiden z całego świata do białego rana po chorzowskim koncercie!!
- Wyślij na adres e-mail: wickerman@interia.pl (temat: ZLOT) swoje imię i nazwisko (+ ewentualnie nick z forum). Jeśli chcesz zapisać kilka osób to podaj także dane Twoich znajomych.
- Zostaniesz wpisany na specjalną rezerwową listę gości. W dniu koncertu od godziny 11.00 do 12.00 będziemy przyjmować wpłaty za wejściówki (10 PLN od osoby). Chętnych prosimy o przybycie pod kasę Skansenu obok bramy numer 7. Spotkacie tam mnie i MaYeR'a i osobiście będziecie mogli zapłacić za wejście na zlot. Po dokonaniu wpłaty Wasze nazwisko zostanie przeniesione na oficjalną listę gości. Jeśli jednak nie zjawicie się i nie wpłacicie pieniędzy, zostaniecie usunięci z listy rezerwowej. Nie zapomnijcie wziąć ze sobą dokumentu tożsamości!
Czekamy na Wasze zgłoszenia!
Zgłoszenia przyjmujemy tylko do czwartku 26 maja!!
No to super, bo właśnie kumpla namówiłam
:beer
Licze ze to nie będzie jedyny zlot w tym roku , jakby co to ja zapraszam 3 czerwca do Wrocławia ,może ktoś sie skusi 
W tym momencie z pewnością zostanę zjechany przez wszystkich palaczy, ale mam prośbe do MaYera i Wicker Mana...
Skoro w Leśniczówce jest jakiś ogródek, to nie byłoby chyba problemu dla osoby, która zechce zapalić wyjść na 5 minut. Bo są osoby (w tym niestety ja), dla których dym papierosowy jest wręcz obrzydliwy. Dlatego prosze wszystkich, żeby nie palili w środku. Co na to panowie organizatorzy?
Już tylko 3 dni!!!!
UP THE IRONS :solo \m/
\m/
Skoro w Leśniczówce jest jakiś ogródek, to nie byłoby chyba problemu dla osoby, która zechce zapalić wyjść na 5 minut. Bo są osoby (w tym niestety ja), dla których dym papierosowy jest wręcz obrzydliwy. Dlatego prosze wszystkich, żeby nie palili w środku. Co na to panowie organizatorzy?
Już tylko 3 dni!!!!
UP THE IRONS :solo \m/
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Spokojnie - znajdziemy jakieś kompromisowe rozwiązanie. 
no wiesz ,przesadzasz troche to tylko jakieś 6 godzin ,chyba wytrzymasz ten dym , przecież to duży napewno klub
Ps.mam nadzieje ze na srodku parkietu zrobimy sobie machanko głową przy piosenkach Iron Maiden...i nie tylko :rocx
Ps.mam nadzieje ze na srodku parkietu zrobimy sobie machanko głową przy piosenkach Iron Maiden...i nie tylko :rocx
Ba... na machanko głową zawsze znajdzie sie miejsce... nie wiem tylko, czy nie będą nas szyje bolały po koncercie :rocxRycerzHeavyMetalu pisze:no wiesz ,przesadzasz troche to tylko jakieś 6 godzin ,chyba wytrzymasz ten dym , przecież to duży napewno klub
nie będą ,szyja cie będzie boleć dopiero jak sie obudzisz ,bo zakwasy robią sie zawsze dopiero po śnie,wiem bo kiedyś chodziłem na siłownie 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Myślę, że bez problemu będziecie mogli palić w ogródku Leśniczówki... A co do tego jak będzie w środku to zobaczymy.
Nie liczcie, że zbytnio poskaczecie w samym lokalu, bo ponoć nie ma tam za dużo miejsca... Poza tym pewnie wszyscy będziemy mieli dosyć po koncercie.
Nie liczcie, że zbytnio poskaczecie w samym lokalu, bo ponoć nie ma tam za dużo miejsca... Poza tym pewnie wszyscy będziemy mieli dosyć po koncercie.
Po koncercie nie bedzie boleć szyja ... bedzie boleć wszystko
Pamiętajcie, że nie tylko na Maiden będziecie. Ale jakieś tam siły w rezerwie na zabawe sie pewnie znajdą 
KMFDM
ja nie będe miał ,heh i mam nadzieje ze będzie tam królował tradycyjny Heavy Metal tzn. Ironi,Judasi i inni tacy starsi panowie :rocxWICKER MAN pisze:Nie liczcie, że zbytnio poskaczecie w samym lokalu, bo ponoć nie ma tam za dużo miejsca... Poza tym pewnie wszyscy będziemy mieli dosyć po koncercie.
No właśnie. Dobrze, że są kanapy bo może ktoś się np. będzie chciał przespać?
Zajmuję pierwszą po lewej
Obawiam się trochę jeśli chodzi o ilość osób... no ale zobaczymy
Obawiam się trochę jeśli chodzi o ilość osób... no ale zobaczymy
jak coś to sie wyjdzie na wolne powietrze ,kilka osób będzie śpiewać ,a inni będą machać 
tak. zrobimy sobie old-boy partyRycerzHeavyMetalu pisze:ja nie będe miał ,heh i mam nadzieje ze będzie tam królował tradycyjny Heavy Metal tzn. Ironi,Judasi i inni tacy starsi panowie :rocxWICKER MAN pisze:Nie liczcie, że zbytnio poskaczecie w samym lokalu, bo ponoć nie ma tam za dużo miejsca... Poza tym pewnie wszyscy będziemy mieli dosyć po koncercie.
ps - po co niektórzy piszą hejwi metal z wielkich liter
bo rzeczy święte trzeba traktować z należytym szacunkiem ,thrash metal czy nie daj Boże death metal to bym nigdy z dużej litery nie napisał
hejwi metal święty
jak jesteś katolikiem to chyba bluźnisz 
Po takim upalnym dniu to nawet lepiej bedzie sobie posiedziec na świezym powietrzu niż w środku. Ja myśle że sie zmieścimy. Nie ma co sie martwić na zapas.
Skąd wiesz? Może śnieg spadnieAndzia pisze:Po takim upalnym dniu .
KMFDM
o tak to by było piękne ,mam nadzieje ze Ironi zagrają kiedyś u nas w zimieGreddo pisze:Skąd wiesz? Może śnieg spadnieAndzia pisze:Po takim upalnym dniu .nigdy nie wiadomo