Brave New World
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Brave New World
Mnie np strasznie drażni "Show them no fear, show them no pain" w The Mercenary. Za dużo tego 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
zgadza się, to w zasadzie chyba jedyna rzecz jaka mi się na BNW nie podoba.vyrus pisze:Mnie np strasznie drażni "Show them no fear, show them no pain" w The Mercenary. Za dużo tego![]()
nie ma ideałów
a BNW i tak jest genialny i najlepszy
Brave New World to bardzo dobry album, ale na pewno nie idealny.
Tutaj sie zgodze. Lepszy jest chociazby Seventh Son... i Somwhere In Time. Idealny krzyczą niektórzy ?? Ja nie widze ideału w The Mercenary albo The Fallen Angel( i jeszcze w paru inncyh kawalkach ale pozostane przy tym
)
:laughvyrus pisze:Ja nie widze ideału w The Mercenary albo The Fallen Angel( i jeszcze w paru inncyh kawalkach
no i co w tym śmiesznego? opinia jak każda inna.Jack87 pisze::laughvyrus pisze:Ja nie widze ideału w The Mercenary albo The Fallen Angel( i jeszcze w paru inncyh kawalkach
nie no ależ oczywiście tylko śmieszne jest to że nie można docenić płyty która z ostatnich lat 2000-2006 od IM ,jest najlepsza
imo to jest ich najlepsza płyta w karierze ale żeby nie zrozumieć tego że ktoś może jej nie lubić to trzeba być ograniczonymJack87 pisze:nie no ależ oczywiście tylko śmieszne jest to że nie można docenić płyty która z ostatnich lat 2000-2006 od IM ,jest najlepsza
on nie powiedział, że jej nie docenia, tylko, że nie są te kawałki idealne. I ma rację jeśli chodzi o MerceneryJack87 pisze:nie no ależ oczywiście tylko śmieszne jest to że nie można docenić płyty która z ostatnich lat 2000-2006 od IM ,jest najlepsza
OK ,w takim razie ja się troche nudze przy Dream Of MirrorsMaidenka pisze:nie są te kawałki idealne. I ma rację jeśli chodzi o Mercenery
no i ok i to jest Twoja opinia z którą ja się np. nie zgadzam no ale jakby wszyscy myśleli tak samo to by było nudnoJack87 pisze:OK ,w takim razie ja się troche nudze przy Dream Of Mirrors
Właśnie sobie tego słucham. Zdaje się, że w jednym wywiadzie Bruce powiedział, że gdy nagrywał tą płytę to czuł się jak za pierwszym razem, gdy wchodzili do studia. Słychać to na tym albumie. Nie ma tu jeszcze takiego przepychu jak na następnych płytach-nie czuć ciasnoty. Świetne pomysły zrealizowane z sercem.
HahahahhaahahhahahahahahahaahJack87 pisze:OK ,w takim razie ja się troche nudze przy Dream Of MirrorsMaidenka pisze:nie są te kawałki idealne. I ma rację jeśli chodzi o Mercenery
Może trochę nie na temat, ale ma ktoś może do sprzedania vinyl tej płyty za rozsądną cenę 
Ręce przecz od the mercenary! Świetny kawałek!
-
Stormshield
- -#Moonchild

Za to najgorszy Nomad.
Ręce precz od Nomada. Najlepszy kawałek na płycie :rocx
Zgadza się. :beer