Matek pisze:a pewnie Very Happy tu..
Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
- Elevatorman
- -#Clansman

moi dwaj kumple sie zalozyli ze jak 3 kumpel trafi trójke (co mu sie zadko zdarza;) to jeden drugiego całuje w dupe:D i trafił
mało sie brechtalismy 
I pocałował?Elevatorman pisze:moi dwaj kumple sie zalozyli ze jak 3 kumpel trafi trójke (co mu sie zadko zdarza;) to jeden drugiego całuje w dupe:D i trafił Laughing mało sie brechtalismy Twisted Evil
- Elevatorman
- -#Clansman

no...
ledwo wpadla to kowal 1 juz leciał do kowala 2 z goła dupą 
Elevatorman pisze:no... Laughing ledwo wpadla to kowal 1 juz leciał do kowala 2 z goła dupą
- Elevatorman
- -#Clansman

no serio;) takich akcji było wiecej.... zwlaszcza na treningach;)
Fajne fazy macie, nie ma co.Elevatorman pisze:no serio;) takich akcji było wiecej.... zwlaszcza na treningach;)
- Elevatorman
- -#Clansman

wiesz kiedy próbowali wsadzic jednemu penisa to gęby ;d i wydaje mi sie ze sie udało
no EOT
Istni Jackassi.wiesz kiedy próbowali wsadzic jednemu penisa to gęby ;d i wydaje mi sie ze sie udało
Ej no, przecież do "Divine Intervention" to startu nie maXanathos pisze:A co do Undisputted Attitude - IMHO bardzo udany album, lepszy od poprzednika ale gorszy od następcy
Słyszałem, że jednak w 2007....M@ti pisze:Z tego co słyszałem to Meta ma wydać nowy LP pod koniec 2006 r.
- Elevatorman
- -#Clansman

w koncu sie okaze ze zima 2007 albo wiosna 2008....
Oczywiście że nie ma.Artur pisze:Ej no, przecież do "Divine Intervention" to startu nie ma
Albo że nowy album to tylko pic na wodę.Elevatorman pisze:w koncu sie okaze ze zima 2007 albo wiosna 2008....
- Elevatorman
- -#Clansman

niee raczej nie .. chociaż...to by było coś nowegoM@ti pisze: Albo że nowy album to tylko pic na wodę. Wink
ej album zapowiedziany jest na poczatek 2007 i kropka :]
i EOT! :>
i EOT! :>
Jazz is not dead, it just smells funny.
- Elevatorman
- -#Clansman

no... zapowiedziany był na poczatku na wrzesien jakos chyba 2006....a pozatym to metallica... to za krótko troche czekamy na album
nie no juz by mógł byc... jakos do nowej mety mnie bardziej ciągnie bądź co badź meta może zaskoczyć maiden raczej nie....
no EOT
no EOT
Heh nie ukrywam że byłbym trochę zaskoczony.Elevatorman pisze:niee raczej nie .. chociaż...to by było coś nowego
Żeby tylko nie był drugim St. Angerem czy innym Loadem. Ja chcę starej dobrej Mety.slayer pisze:ej album zapowiedziany jest na poczatek 2007 i kropka :]
Od Load to się odczepM@ti pisze:czy innym Loadem.
- Elevatorman
- -#Clansman

proponuje zebysmy sie z tym przeniesli do tematu o mecie:P jest takowy
?? czy trza zalozyc?a ja wole ReLoad od Load
ale ja tam lubie te albumy imo load jest ich najslabszym ale i tak jest fajny
Nie mówię że jest zły, jest poprostu nie Metallicowy.Wrath pisze:Od Load to się odczep
Dokładnie. Ostatni naprawdę wielka płyta Slayera.M@ti pisze:Żadna z później nagranych płyt nie ma startu do Divina.
Ja się też doczepię ;] For Me - Metallica=5 pierwszych płyt.... wiem, że to popularne, ale nic nie poradzę, że tak odbieram ich późniejszą twórczośc.... No, "St. Anger" jednak nawet lubięWrath pisze:Od Load to się odczep
A to tutaj M@ti mamy jednak inaczej... bo mi naprawdę zwisa, że to rockowe albumy, bo ja lubię rocka i gdyby one mnie porwały to nie patrałbym czy to Metallica czy co innego... ale te albumy mnie osobiście nuuuudzą... spać mi się przy nich chce... I tyle.M@ti pisze:Nie mówię że jest zły, jest poprostu nie Metallicowy. Byłby świetny żeby nie nagrała go Meta, po takich albumach jak np. Justice czy choćby Black Album, Load i ReLoad poprostu nie pasują w dyskografii Mety.
Ostatnio zmieniony śr maja 31, 2006 11:30 pm przez Artur, łącznie zmieniany 1 raz.