Nie tylko Ty.miki pisze:koncert potem ja chcę, tyle
Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
Ale to trochę "GHUA" śmierdziM@ti pisze:Krótkie, fajne tytuły utworów.
Tak, tak, tak! Tym razem nie przepuszczę! Neva! I pójdziemy przed koncertem na Komandosa i wódkę!miki pisze:koncert potem ja chcę, tyle
- ironBIDDAF
- -#Trooper

i na kebab ;> :d
Heh oby to było jednak do SITA bardziej podobne. (o kompozycje i brzmienie chodzi).Artur pisze:Ale to trochę "GHUA" śmierdzi Razz Takie "SITA" miało zdecydowanie bardziej "rozbudowane"
Tak jest! I przez cały koncert będziemy darli ryja "Slayeeeeeeeeeeerrrr!" jak te sajkozy na "War at the Warfield"! I na "Angel of Death" będziemy... nieważne... <:i na kebab ;> :d
Też bym sobie pojechał
Teraz obaczyć Slayera lajw to wręcz już mój obowiązek.
Ciekawe kiedy podadzą daty koncertów. Bo jak narazie jest podana tylko trasa Unholy Alliance. A właśnie, ta EP'ka m wyjść tylko w USA? Fajna sprawa będzie i data wydania lucyferska.
:rocx
Ja bym na koncert poszedł tylko jakby był w Warszawie. A EPka podobno ma wyjść nie tylko w USA, ale w Polsce na nią nie ma co liczyć [chyba że allegro].
Myślę że jakby mięli w Polsce grać to w Wawie w Stodole. Chyba że dadzą chłopaki czadu i do większej hali się zabiorą typu Spodek jak to np. w 1998 było.herki pisze:Ja bym na koncert poszedł tylko jakby był w Warszawie
No tam to napewno będzie.herki pisze:[chyba że allegro].
To Ozzfest był?M@ti pisze:większej hali się zabiorą typu Spodek jak to np. w 1998 było.
Ozzfest był w 2002, w 98 Slayer był samodzielną gwiazdą supportowany przez System of a Down i Vadera 
Aaa, tak - pamiętam już. Wtedy co obrzucili SOAD jakimiś gównami.Upiż pisze:Ozzfest był w 2002, w 98 Slayer był samodzielną gwiazdą supportowany przez System of a Down i Vadera
A ja mam kostkę Kinga z tego koncertu :]
No wtedy równo ich zjechała nasza publiczność.Korzeń pisze:Wtedy co obrzucili SOAD jakimiś gównami.
<zazdrości>herki pisze:A ja mam kostkę Kinga z tego koncertu :]
*ślina*herki pisze:A ja mam kostkę Kinga z tego koncertu :]
Nie gównami tylko żarciemKorzeń pisze:Wtedy co obrzucili SOAD jakimiś gównami.
Owszem fani sie nie popisali ale byłoby pewnie inaczej gdyby SOD grał przed Vaderem a nie po. Organizatorzy powinni lepiej wiedzieć czym grozi taka "zniewaga".M@ti pisze:No wtedy równo ich zjechała nasza publiczność.Jednak trochę przesadzili, bo tamten incydent może być głównym powodem że ponownie do Polski nie przyjadą.
No to fakt, zresztą to nie pierwsze i nie ostatnie takie rozwiązanie, kolejny przykład to choćby koncert In Flames gdzie supportem była Sepultura.Upiż pisze:ale byłoby pewnie inaczej gdyby SOD grał przed Vaderem a nie po.
zwłaszcza że wtedy vader z 20 minut zagrał
choć dla mnie układ jak najbardziej sluszny ale też w tamtym czasie system nie byl u nas zbytnio popularny chyba 
a tak ogólnie o supportach slayera... niektórzy twierdzą ze to najbardziej niewdzięczne zadanie na świecie. choćby byli najlepsi na tym globie to i tak zostaną wygwizdani. ot taki urok fanów slayera
a tak ogólnie o supportach slayera... niektórzy twierdzą ze to najbardziej niewdzięczne zadanie na świecie. choćby byli najlepsi na tym globie to i tak zostaną wygwizdani. ot taki urok fanów slayera
Nigdzie chyba nie był popularnyMatek pisze:ale też w tamtym czasie system nie byl u nas zbytnio popularny chyba