Unleashed "Shadows In The Deep"
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Po to właśnie Fuzza robiłem - żeby ludzie dotarli do takiej muzyki. Jeśli ktoś się zainteresował to było warto.Żelazny pisze: ↑śr paź 06, 2021 9:04 amSwoją drogą sprawdziłem po Twoim poleceniu w Fuzzie - i potwierdzam, jedynka to taki poprawny speed/thrash ale ten album to już pierwsza klasa i jak mówisz - wszystko w jednym
Wytch Hazel - III Pentecost - kolejny świetny album, tak się powinno grać muzykę z chrześcijańskimi tekstami![]()
Jak napisałem to pewnego rodzaju historia metalu w pigułce (do pewnego momentu)
To była swego czasu obok Gun-Barrel "Battle-Tested" moja ukochana płyta z katalogu LMP Records. Zupełnie nie w ich profilu - stalowy heavy metal o odpowiednim ciężarze a nie neo-powerowe pitu-pitu. Co do Godivy to nagrali potem jeszcze dwie płyty ale zmienili wokalistę po pierwszej płycie a dla mnie to był strzał w stopę. Na drugiej płycie próbowali dorzucić trochę hard rocka do brzmienia i to była druga pomyłka. Trzecia była bardziej w stylu pierwszej ale nadal nie tak dobra. Potem się rozpadli.
Myślę, że się rozpadli - wszystko by na to wskazywało. Tych innych płyt można posłuchać - nie są złe ale jedynka jest absolutnie najlepsza i każdemu fanowi heavy metalu zawsze ją polecam.