Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
No właśnie chyba wychodzi na to ze nie warto sobie tym zaprzątać głowy . Zwłaszcza takim To Tame A Land. Badziewie to musi być strasznie skoro to nic nie znaczący dla fanów i followersów numerAncientMariner pisze: ↑ndz lis 07, 2021 6:07 pmPrzecież to ten album na którym jest ta pseudo-epicka kaszana To Tame A Land. Ten numer nie jest lubiany wśród fanów ani przez sam zespól (nie grają go na koncertach od 1983). Podejrzewam że To Tame A Land nie miałbym w ogóle followersów. Zatem warto w ogóle tego słuchać skoro nie ma kompletnie uznania na świecie ??
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

To Tame A Land oczywiście do śmietnika. Przecież to heavy metal!octavian pisze: ↑ndz lis 07, 2021 6:36 pmNo właśnie chyba wychodzi na to ze nie warto sobie tym zaprzątać głowy . Zwłaszcza takim To Tame A Land. Badziewie to musi być strasznie skoro to nic nie znaczący dla fanów i followersów numerAncientMariner pisze: ↑ndz lis 07, 2021 6:07 pmPrzecież to ten album na którym jest ta pseudo-epicka kaszana To Tame A Land. Ten numer nie jest lubiany wśród fanów ani przez sam zespól (nie grają go na koncertach od 1983). Podejrzewam że To Tame A Land nie miałbym w ogóle followersów. Zatem warto w ogóle tego słuchać skoro nie ma kompletnie uznania na świecie ??![]()

Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Jakby posłuchali takiego Tanka to już totalnie śmietnik i rynsztok. Przecież to metal nie o miłości ale o obrzydliwej wojnieAdrian S.O.S. pisze: ↑ndz lis 07, 2021 7:52 pmTo Tame A Land oczywiście do śmietnika. Przecież to heavy metal!octavian pisze: ↑ndz lis 07, 2021 6:36 pmNo właśnie chyba wychodzi na to ze nie warto sobie tym zaprzątać głowy . Zwłaszcza takim To Tame A Land. Badziewie to musi być strasznie skoro to nic nie znaczący dla fanów i followersów numerAncientMariner pisze: ↑ndz lis 07, 2021 6:07 pm Przecież to ten album na którym jest ta pseudo-epicka kaszana To Tame A Land. Ten numer nie jest lubiany wśród fanów ani przez sam zespól (nie grają go na koncertach od 1983). Podejrzewam że To Tame A Land nie miałbym w ogóle followersów. Zatem warto w ogóle tego słuchać skoro nie ma kompletnie uznania na świecie ??![]()
Panowie, przecież to jest żałosne xD Gdyby ten trolling Invadera był jeszcze dobrze zrobiony, gdyby był wiarygodny, to jeszcze bym to rozumiał, ale to przecież było totalnie nieudolne, a poskutowało wytworzeniem się jakiegoś forumowego circlejerka, który uwierzył w te dyrdymały. Jednym słowem muszę tutaj pochwalić Invadera, że przy wykorzystaniu tak biednych środków, osiągnął swój cel.Zdan pisze: ↑ndz lis 07, 2021 8:01 pmJakby posłuchali takiego Tanka to już totalnie śmietnik i rynsztok. Przecież to metal nie o miłości ale o obrzydliwej wojnieAdrian S.O.S. pisze: ↑ndz lis 07, 2021 7:52 pmTo Tame A Land oczywiście do śmietnika. Przecież to heavy metal!![]()

Deus Mortem - Kosmocide
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 2259
ale beka, ja powiem jeszcze tylko, że To Tame A Land to moim zdaniem najlepszy utwór Iron Maiden, którego już oczywiście nie słucham, ale do najgorszych utworów Justina Biebera mu sporo brakuje.
Nie przesadzaj Schizoid
Ludzie to moim zdaniem widzą ale spokojnie się bawią razem z Invaderem 
-
Deleted User 2259
Taką miałem nadzieję, ale szczerze mówiąc, to czytając niektóre te posty mam wrażenie, że wpadliście jak śliwki w kompot
Przecież miejscami, może niekoniecznie w tym temacie, te wymiany zdań bywają dość pogłębione i widać zaangażowanie obu stron.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 2259
Schizoid, do Vorgela mi jeszcze sporo brakuje. On jak wkręcił to ja nie wiedziałem, czy to na serio.
Dlatego ja osobiście się w takie nie angażowałem tylko rzucam tekstami czasem
Mam wrażenie, że 95% było na serio, ale miejscami było to już dość przerażająceMizantrop pisze: Schizoid, do Vorgela mi jeszcze sporo brakuje. On jak wkręcił to ja nie wiedziałem, czy to na serio.
-
Deleted User 2259
Ale wierzysz mi, że lubię Biebera? Kupiłem już sobie nawet 1 album, wygląda to dumnie na półce obok takich tytanów, jak Rush czy Depeche Mode
Wierzę, że możesz tego słuchać dla jakiejś rozrywki
Ogólnie z tego, co słyszałem, to między tym Bieberem, jakiego ja kojarzę (okolice 2011), a obecnym, jest spora przepaść na korzyść tego drugiego. Rzekomo jego twórczość jest teraz całkiem okej. Zresztą w sumie jazdy po tym człowieku zazwyczaj skupiały się na jego wyglądzie, a nie na muzyce. Ta była dość denna, ale nieszczególnie wyróżniała się na tle konkurencji.
Judas Priest - Painkiller
-
Deleted User 2259
No, słucham z przyjemnością. Jego styl ewoluował. Dla mnie wygląda lepiej niż jacyś goście z Kreator. Sam ubieram się podobnie jak Justin. Dres to podstawa.