No nie wiem - mi się marzy powtóka z Combat Tour - Venom, Slayer i Exodus. Oj to by było coś. I chyba nikogo by nikt nie wygwizdał ;]Matek pisze: tak ogólnie o supportach slayera... niektórzy twierdzą ze to najbardziej niewdzięczne zadanie na świecie. choćby byli najlepsi na tym globie to i tak zostaną wygwizdani. ot taki urok fanów slayera
Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
wiadomo ze nikt by nie wygwizdal, bo wszystkie te zespoly graja dla podobnej publiki, natomiast tworczosc SOAD to zupelnie inna para kaloszy niz Slayer czy Vader, nie dziwie sie ze ludzie sie wkurzyli.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie działa u mnie.WICKER MAN pisze:http://melo.pl/album/aid/67978
U mnie tyż 
Co tu robić, muszę tego posłuchać!!!!!! 
Z blabbermouth.net

A pełna lista 11 utworów ciągle niepotwierdzona :/
Ten kawałek "Cult" też mi nie wchodzi :/
Hmm jak by ktoś miał 'wujka z Ameryki' to można by zamówicAmazon.com is currently taking pre-orders for a limited-editon (5,000 copies) SLAYER "Cult" single featuring the following track listing:
01. Cult
02. Cult (Live Video)
03. Rare Fan Footage (Video)
According to Amazon.com, the single is being released on June 15. [...]
As previously reported, a snippet of a new SLAYER track, entitled "Cult", is available at the band's official web site, www.slayer.net [...]
Other songtitles set to appear on the CD include "Consfearcy", "Eyes of the Insane", and "Jihad". [...]
SLAYER will preview their first album in five years with a five-song EP, "Eternal Pyre", exclusively available at Hot Topic stores. The CD will include "Cult", the lone new song the band plans to play live on the upcoming Unholy Alliance Tour.
A pełna lista 11 utworów ciągle niepotwierdzona :/
Ten kawałek "Cult" też mi nie wchodzi :/
Ale nie wchodzi w sensie że nie działa, czy że się nie podoba?Ximinez pisze:Ten kawałek "Cult" też mi nie wchodzi :/
w explorerze otwórz tę stronkę.M@ti pisze:Co tu robić, muszę tego posłuchać!!!!!!
Odpalałem i nic.
Pewnie nie mam czegoś zainstalowanego.
Nie działa. Niby ładuje, ale tak można do us...ej śmierci czekać.
EDIT:
To na Nescape.
A na IE po kliknięciu na play, na dole okna, po lewej pojawia się komunikat
[Błąd na stronie].
Ktoś tu chyba najanił. Piosenki pewnie niema na tym serwerze.
EDIT:
To na Nescape.
A na IE po kliknięciu na play, na dole okna, po lewej pojawia się komunikat
[Błąd na stronie].
Ktoś tu chyba najanił. Piosenki pewnie niema na tym serwerze.
U mnie działa na Firefoxie.
Cóż mogę powiedzieć - to jest Slayer. Szkoda jednak, że bardziej taki jak na GHUA niż poprzednich albumach. Więcej powiem jak dorwę pełną wersję kawałka.
Cóż mogę powiedzieć - to jest Slayer. Szkoda jednak, że bardziej taki jak na GHUA niż poprzednich albumach. Więcej powiem jak dorwę pełną wersję kawałka.
Też mam Firefoxa i nie działa, jakiś komunikat się wyświetla i jest napisane że czegoś nie mam zainstalowanego.herki pisze:U mnie działa na Firefoxie.
jest juzten singiel ?
No fragmentu posłuchałem ledwie
Jest dobrze, choć zgadzam się z Herkim, że "zionie" "GHUA"... szczególnie wokal Toma mi się kojarzy z (jeszcze)ostatnim albumem Slayera... ale garnki ładnie chodzą... i szybko w sumie idzie wałek.
Dziś słucham tylko Slayera <:
Hehe, a ja wszystkiego tylko nie Slayera
chociaż może wieczorem coś poleci...
Pewnie standardowo - od "Hell Awaits" do "Divine Intervention" i gitara
:solo
Zadziałało... w sumie niewiem czy to dobrze. Że niby najszybszy album Slayera? Brzmi jak popłuczyny po GHUA. Ja wiem, że artyści się rozwijają (nie licze Motorhead, ale to na plus
) ale myślałem, że jak wróci Lombardo to przywalą jak za dawnych lat. Mam nadzieję, że całość będzie bardziej sieczna.
Kurde a ja nadal tego nie słuchałem.
Co do dzisiejszego szatańskiego dnia to będzie napewno uczczony przesłuchaniem jakiejś płytki Slayerka.
A jak!! :rocx