Tanie płyty
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Re: Tanie płyty
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
do magnolii zaglądam często bo mam po drodze z pracy do domu i zakupy tam robię. ejst tam cała półka 'od 16zł', 'od 19' itp.. tam zazwyczaj po jednej, dwie płycie jakiegoś artysty ale często jak tam znajdziesz jedną płytę za 19 to na półce dedykowanej znajdziesz resztę w tej samej cenie. ja już mam cały schowek w samochodzie zawalony płytamiElevatorman pisze:oooo to trzeba się wybrać do saturnu xD a w którym byłeś?
Pearl Jamy i Temple of the dog też po 19 zł? Pierwsi tak w sumie nigdy drodzy nie byli, ale za 19 to chyba jeszcze nigdy nie widziałem.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

To jak już tak przy grunge'u jesteśmy- Mad Season za 23 można wyhaczyć 
cały grunge w dobrych cenach, ja za 20-25 dorwałem właśnie wspomniane (lub nie wspomniane
):
SOUNDGARDEN Badmotorfinger & Superunknown
TEMPLE OF THE DOG Temple Of The Dog
MAD SEASON Above
ALICE IN CHAINS Facelift
PEARL JAM Vs
i większość z tego nadal w tych okolicach cenowych można dostać, do tego jeszcze jeden album Soundargden chyba też - "Down On The Upside" (Matek, znasz to może, warto ? Bo Ty chyba najlepiej się w tych klimatach orientujesz, a ja akurat lubię Soundgarden ale tej płyty nie słyszałem)
SOUNDGARDEN Badmotorfinger & Superunknown
TEMPLE OF THE DOG Temple Of The Dog
MAD SEASON Above
ALICE IN CHAINS Facelift
PEARL JAM Vs
i większość z tego nadal w tych okolicach cenowych można dostać, do tego jeszcze jeden album Soundargden chyba też - "Down On The Upside" (Matek, znasz to może, warto ? Bo Ty chyba najlepiej się w tych klimatach orientujesz, a ja akurat lubię Soundgarden ale tej płyty nie słyszałem)
szczerze to sam wolałbym kupić wcześniejsze płyty soundgardenArtur pisze:i większość z tego nadal w tych okolicach cenowych można dostać, do tego jeszcze jeden album Soundargden chyba też - "Down On The Upside" (Matek, znasz to może, warto ? Bo Ty chyba najlepiej się w tych klimatach orientujesz, a ja akurat lubię Soundgarden ale tej płyty nie słyszałem)
reasumując... za 19zł warto
panzer, gdzie to mad season? ;>
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

DominikańskaMatek pisze:
panzer, gdzie to mad season? ;>
chciałem dzisiaj sobie slasha kupić, ale jak zobaczyłem 59,90 to polubiłem kradzione jednak
już naiwnie wierzyłem że cena w granicach 35zł staje się standardem....
w saturnie teraz za 22zł można uzupełnić dyskografię Whitesnake i Joy Division jakby ktoś był zainteresowany
w saturnie teraz za 22zł można uzupełnić dyskografię Whitesnake i Joy Division jakby ktoś był zainteresowany
w saturnowskim cylku za 20zł można teraz uzupełnić dyskografię deep purple (edycje na 30. rocznicę) i saxon.
- Elevatorman
- -#Clansman

ja ostatnio dałem 59 za Those Whom The Gods Detest, mogły by te płyty tańsze kurde być...
Jak ktoś chciałby sobie uzupełnić dyskografię Metalliki to teraz jest , jak myślę, dobry na to czas
w Saturnie cała dyskografia za 35 zł, w EMPiKach nieco drożej, widywałem za 42. Włącznie nawet z "Death Magnetic" (NIE polskie wydanie
)
dużo 35
tylko deftones skusi mnie żeby wydać więcej niż 30zł na płytę 
Polecam promocje w MM (w Krakowie, gdzie indziej to nie wiem). Przez weekend (28-30maja) kupując dwie płyty, tańszą dostajemy za 1/2 ceny 
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

No właśnie- we wszystkich Media to jest, ktoś się orientuje? Na ich stronie nic nie widzę, a w Głogowie MM jest na takim zadupiu, że nie chce mi się ot tak niepotrzebnie tam pomykać 
niestety we wrocławskim MM nie ma takiej promocji. ale znalazłem za to Good News.. Modest Mouse za 24,99 
ostatnio też zakupiłem sobie to co było z dyskografii dio za 19zł (magica, dream, sacred, the last in line). i te wydania (vertigo) to największa kicha jaką widziałem... dwustronicowa książeczka ze zdjęciami
ostatnio też zakupiłem sobie to co było z dyskografii dio za 19zł (magica, dream, sacred, the last in line). i te wydania (vertigo) to największa kicha jaką widziałem... dwustronicowa książeczka ze zdjęciami
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Ja już wykupiłem wszystkie te za 2 dychy które mnie interesowały (no jeszcze jedna mi została), ostatnio coś nie trafiła mi się żadna okazja, same drożyzny zostają do kupowania 
mi się lista do kupienia nie kończy jednak, chociaż fakt że została ona poszerzona o wszystko do 30zł
no i poza tym... mój gust tańszy chyba 
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Eeee, za 30 złotych to już nie jest w wielu przypadkach okazja, tylko standard 
marzenia
niesety w większości interesujących mnie przypadków standard to 55zł :/
- Elevatorman
- -#Clansman

no to standard o ile w ogóle są już w MM albo w Saturnie dostępne....Matek pisze:niesety w większości interesujących mnie przypadków standard to 55zł :/