Rammstein
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Rammstein
A mnie szwagier kiedyś wciskał bilet za darmo do Chorzowa i nie chciałem jechać 
Ooo, ze szwagrem nie pójść na koncert to jak z nim się nie napić!
- Shedao Shai
- -#Nomad

Mnie w bodajże 2004 (Spodek, z Apocalypticą) wyciągał wujek bo miał wolny bilet, ale wtedy to ja stwierdziłem, eee tam na jakiś koncert jechać, pewnie będzie głośno i się późno skończy xD
No to też masz czego żałować, ale przynajmniej byłeś wtedy młody i głupi 
W sumie tak, ale gdyby człowiek wiedział że za parę lat nie będzie mu to przeszkadzało, a wręcz przeciwnie...
Bardzo mnie ciekawi co chłopaki wymyślą jak się spotkają za te 2 lata.
Ciężko będzie im przebić tą trasę - ogromna scena, pirotechnika, dlugość setu -> Nie wiem czy można zrobić to lepiej
Ciężko będzie im przebić tą trasę - ogromna scena, pirotechnika, dlugość setu -> Nie wiem czy można zrobić to lepiej
Może, że im się już nie chce
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
03: Lady Pank, Zalewski, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Taka była sytuacja między LIFAD i Rammstein (10 lat!) - W wywiadach mówili, ze nagrywanie nowych płyt to dla nich ból dupska i nie cierpią tego robić.
Oni już nic nie muszą - tylko mogą
https://youtu.be/EsGgoC59GsQ?si=kQ_RDSW5Ln4cuedc
Na kanał Pinkpopu wleciało dużo takich "perełek", nagrań koncertów różnych zespołów z lat '90 i początku '00. Szczególnie Rammstein, który ma mało pro-shotów dostępnych do obejrzenia, to ciekawy rarytas
.
Na kanał Pinkpopu wleciało dużo takich "perełek", nagrań koncertów różnych zespołów z lat '90 i początku '00. Szczególnie Rammstein, który ma mało pro-shotów dostępnych do obejrzenia, to ciekawy rarytas
Będzie prezent pod choinkę. 25.12 o 17 Pinkpop na swój kanał wrzuci koncert z 2016 roku. Pierwsze profesjonalnie nagrane wykonanie Zerstoren oraz Hallelujah(?). Pysznie.
A
B
C
D
E
B
C
D
E