20-21/09/2011 - Blaze Bayley - Lublin/Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 20-21/09/2011 - Blaze Bayley - Lublin/Wrocław
Wicker - najlepsza miejscówka to centralnie w klubie przed koncertem - mają dobry browar w sensownej cenie i ogólnie spoko klimat 
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Roberto, bedziemy w kontakcie jakby co, moze byc przed klubem, w klubie, jakos damy rade:)
Ciekawe jaki set bedzie 
"Bycie magistrem , a bycie mądrym to dwie różne rzeczy" - Ferdynard Kiepski
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Nie zawiedziesz sie raczej:pTrOop3r pisze:Ciekawe jaki set bedzie
Zastanawiam się jak ze złapaniem Blaze'a. Fajnie byłoby zrobić sobie z nim fotke i dać do podpisania "Virtual XI"
Domyślam się, że forumowicze będą próbowali go dorwać. Macie jakiś plan? Przed, czy po koncercie, gdzie i jak?
-
Deleted User 804
idź normalne na koncert.
Blaze zazwyczaj wychodzi i przed i po koncercie czekając aż wszyscy zrobią sobie z nim fokę itp.
Jeden dzień później i bym poszedł :/
Jak bylem w Malborku to siedzial pod parasolem i sobie jadl,kazdy kto chcial to mial fotke i autograf. Mysle ze nie bedzie z tym rowniez problemu w klubie.
Potwierdzam, w Poznaniu każdy mógł z nim pogadać i zrobić fotke...
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Set ciągle taki jak w Belgii?
Lublin - jak dla mnie mega koncert - zaskoczyła mnie świetna forma Bayleya, jego ciekawa osobowość sceniczna oraz zajebisty zespół z którym teraz gra - mają chłopaki ognia !
Z początku myślałem że będzie drętwo, bo Blaze był ewidentnie nie w sosie (tłumaczył to długą podróżą i ogólnym zmęczeniem), ale na scenie wstąpiło w niego zwierze
Czadu dała też publika (w sile ok 200 osób), która chyba nawet samego Blaze'a zaskoczyła (Blaze zaskoczył publikę, a ona jego, hehe
).
Jeśli chodzi o setlistę - dla mnie zabrakło kilku numerów, poczynając od 'Samurai', poprzez 'Born As A Stranger' i 'Robot' aż po maidenowe czady (np. 'When Two Worlds Collide'). Ogólnie z maidenowych kawałków Blaze zapodał 'Futureal', 'Lord Of The Flies', 'Virus', 'Man on the Edge' i na finał 'The Clansman'. Ucieszyło mnie 'Watching The Night Sky' a także 'Soundtrack of My Life'.
Płyty podpisywał, fotki sobie robił z fanami, rozmawiał z ludźmi (no i przytulał laseczki z miejscowej tv - farciarz...
). Ogółem to zajebiście pozytywnie !!
PS. Nagrałem cały koncert, właśnie odsłuchuje, całkiem przyzwoity bootleg z tego będzie
Z początku myślałem że będzie drętwo, bo Blaze był ewidentnie nie w sosie (tłumaczył to długą podróżą i ogólnym zmęczeniem), ale na scenie wstąpiło w niego zwierze
Jeśli chodzi o setlistę - dla mnie zabrakło kilku numerów, poczynając od 'Samurai', poprzez 'Born As A Stranger' i 'Robot' aż po maidenowe czady (np. 'When Two Worlds Collide'). Ogólnie z maidenowych kawałków Blaze zapodał 'Futureal', 'Lord Of The Flies', 'Virus', 'Man on the Edge' i na finał 'The Clansman'. Ucieszyło mnie 'Watching The Night Sky' a także 'Soundtrack of My Life'.
Płyty podpisywał, fotki sobie robił z fanami, rozmawiał z ludźmi (no i przytulał laseczki z miejscowej tv - farciarz...
PS. Nagrałem cały koncert, właśnie odsłuchuje, całkiem przyzwoity bootleg z tego będzie
Ostatnio zmieniony śr wrz 21, 2011 11:33 am przez Godzio, łącznie zmieniany 1 raz.
Virus?
Pozazdrościć
Pozazdrościć
Page not found....Godzio pisze:http://blazefans.pl/art/2...enia-i-setlista
poprawione;tomtomala pisze:Page not found....Godzio pisze:http://blazefans.pl/art/2...enia-i-setlista
http://blazefans.pl/art/20-09-2011-konc ... i-setlista
Ostatnio zmieniony śr wrz 21, 2011 11:52 am przez Godzio, łącznie zmieniany 1 raz.
Mi tam wszystko działa - fajna recka, zgadzam się z tym że ma bardzo dobrych muzyków ze sobą teraz, zagrali naprawdę super !
Kurde nie wiem czy isć czy nie iść już się drugą godzine zastanawiam 
Blaze świetny koncert odstawił w Lublinie, jednak do pelnego szescia brakowalo mi Identity i Sign of the Cross.
Oj tam, wybrzydzać sobie możemy a i tak chcąc zmiany nie trzeba byłoby wywalić kilka innych dobrych kawałków, np. za 12 minutowego SOTC. Jest dobrzeTrOop3r pisze:Blaze świetny koncert odstawił w Lublinie, jednak do pelnego szescia brakowalo mi Identity i Sign of the Cross.