24/07/2019 - Rammstein - Chorzów
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/07/2019 - Rammstein - Chorzów
Zaczyna się... Mi znajomy już kupił i są bilety w drodze na szczęście. Ale na pewno będą wrzucać nie raz i nie dwa. Muszą teraz "zachęcić" ludzi do trybun.
-
Deleted User 4876
No ja się curva znajomym zdeklarowałem że ogarnę tixy i plan był że dzisiaj to uczynię.. i zonk.. naturalnie że wrzuty będą, ale zaś trzeba pilnować.. bo w kit że się sold out płyty zrobił nie uwierzę...jeszcze dziś na Selera było GA1 dostępne heh.
- Saimon1995
- -#Moderator

Bilety wam już przyszły? Ja kupowałem w pierwszy dzień i wciąż listonosz jeszcze z nimi nie zapukał do mojego mieszkania.
Też jeszcze nie dostałem, a kupowałem w przedsprzedaży dla LIFAD. Pewno troszkę im zejdzie z wysyłką, wygląda na to, że bilety będą na niestandardowych drukach.
Biorac pod uwagę, że bilety na koncerty w większej części Europy wyprzedały się praktycznie w pierwsze 2-3 dni to i tak jestem zaskoczony, że są jeszcze dostępne bilety. Tak czy inaczej spodziewałbym się dużej grupy ludzi zzagranicy.thorgal_30 pisze: ↑wt lis 27, 2018 5:11 pm LN już w uja wali... że niby cała płyta sold out w 3 tygodnie...
Swego czasu kolorowe Fan-Tickety od eventimu były drukowane tylko w Niemczech. Nie wiem czy nadal tak jest, ale jeśli tak i maja do wydrukowania ponad pół miliona biletów na całą Europę to może im się nieco z tym zejść
-
Deleted User 4876
No niby tak. bilety na GA były relatywnie tanie..ale całą płytę stadionu??.. no i wiesz..skoro wczoraj na Sellera było GA1 na ticketmasterze dostępne.. wkurwiające są te ich niby "sold Outy"...cóż trzeba będzie polować...Piwowarus pisze: ↑śr lis 28, 2018 11:41 amBiorac pod uwagę, że bilety na koncerty w większej części Europy wyprzedały się praktycznie w pierwsze 2-3 dni to i tak jestem zaskoczony, że są jeszcze dostępne bilety. Tak czy inaczej spodziewałbym się dużej grupy ludzi zzagranicy.thorgal_30 pisze: ↑wt lis 27, 2018 5:11 pm LN już w uja wali... że niby cała płyta sold out w 3 tygodnie...
Info od Eventim
Uprzejmie informuję, że bilety na ten koncert zostaną wysłane w przeciągu 4-5 tygodni.
Jest to związane z procesem realizacji zamówień Fan Ticket.
Bilety FanTicket to prawdopodobnie najpiękniejsza pamiątka z koncertu ulubionego artysty. Druk wysokiej jakości i niepowatarzalny projekt powoduje, że FanTicket jest idealnym pomysłem na prezent! Zaprojektowane w kolorze FanTickets są drukowane na niepowtarzalnym blankiecie i reprezentują prawdopodobnie najlepsza alternatywę w stosunku do zwyczajnych biletów.
Uprzejmie informuję, że bilety na ten koncert zostaną wysłane w przeciągu 4-5 tygodni.
Jest to związane z procesem realizacji zamówień Fan Ticket.
Bilety FanTicket to prawdopodobnie najpiękniejsza pamiątka z koncertu ulubionego artysty. Druk wysokiej jakości i niepowatarzalny projekt powoduje, że FanTicket jest idealnym pomysłem na prezent! Zaprojektowane w kolorze FanTickets są drukowane na niepowtarzalnym blankiecie i reprezentują prawdopodobnie najlepsza alternatywę w stosunku do zwyczajnych biletów.
- Saimon1995
- -#Moderator

Ja mogę nawet na nie czekać do czerwca. Ważne, że będą fajnie się prezentowały. Pamiątka po koncercie zostanie. Bo niestety w ostatnich latach bilety na koncerty wyglądają coraz bardziej ubogo. I szybko się niszczą (dla porównania - Iron Maiden 2008 wygląda jakby był drukowany wczoraj, natomiast ten z Faith No More 2015 się już trochę zniszczył...).
Dostałem @ od Eventim, że bilet został dzisiaj wysłany.FaithNoMore pisze: ↑wt lis 27, 2018 8:53 pm Bilety wam już przyszły? Ja kupowałem w pierwszy dzień i wciąż listonosz jeszcze z nimi nie zapukał do mojego mieszkania.
-
Deleted User 4876
Nie przyjmuję do wiadomości
lajf najszon i te ich sold outu
- Saimon1995
- -#Moderator

Szczerze to się nie spodziewałem, że przed końcem roku taka informacja się pojawi (sądziłem, że bilety jeszcze spokojnie w kwietniu czy maju dostanę). Oczywiście, po wszystkich akcjach LN, nie wierzę już w "sold-outy"... Jeśli jednak to prawda, to bardzo się z tego powodu cieszę. Oby to był pierwszy z wielu wyprzedanych w przyszłości koncertów na odnowionym Śląskim!
Odkupię jeden bilet na trybuny
Cholera, po 11 juz nie było...
-
Deleted User 4876
w sumie od listopada 4 miechy polowałem aby 4 bilety zdobyć... 2 się udało pod koniec stycznia....no i 2 dzisiaj
Pewnie będą jeszcze wrzuty...ale jak zwykle "znienacka" 
Ok, jest PEŁNO biletów!
-
Deleted User 7586
R-E-W-E-L-A-C-Y-J-N-Y nowy singel i teledysk. Płyta 17 maja: https://www.rammstein.de/de/
Na YT trzeba potwierdzać wiek, co po obejrzeniu klipu wcale mnie nie dziwi:-)
Na YT trzeba potwierdzać wiek, co po obejrzeniu klipu wcale mnie nie dziwi:-)
Klip w pytę ale sam utwór cienizna, że tak wulgarnie powiem 
Jak dla mnie i klip super i sam utwór też 
Night Mistress Fan Club Łódź