Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

No i to jest super infoBilety w cenie od 198 zł dostępne będą w ogólnej sprzedaży od czwartku, 8 listopada od 10.00 na LiveNation.pl.
Jaką wpadkę masz na myśli?LiveNation po wpadce z Knopflerem dmucha na zimne i nawet na Eventimie uruchamia sprzedaż.
System płatności zawaliłJaką wpadkę masz na myśli?LiveNation po wpadce z Knopflerem dmucha na zimne i nawet na Eventimie uruchamia sprzedaż.![]()
No właśnie w tym rzecz, że to otwarte/pół-otwarte obiekty dają im większe pole do popisu. Choćby takie fajerwerki we wstępie do Ich Tu Dir Weh, czy dodatkowe płomienie zza soundboardu podczas Du Hast - przecież tego nie odpalą w mniejszym obiekcie z dachem.Mi się wydaje, że ta mała trasa stadionowa po Europie to nie do końca będzie trasa promująca nowy album. Bardziej rozgrzewka, podczas której zagrają ze 2-3 nowe kawałki, a pełnoprawna trasa od jesieni/zimy. Tym bardziej, że swoje możliwości pirotechniczne itp. najlepiej wykorzystują w halach.
Co do fajerwerków to zgoda, ale na stadionach nie zrobią takich rzeczy jak np. dwie sceny połączone mostem, jak na trasie Made in Germany. A kto wie, może szykują coś równie ciekawego, albo i jeszcze bardziej.No właśnie w tym rzecz, że to otwarte/pół-otwarte obiekty dają im większe pole do popisu. Choćby takie fajerwerki we wstępie do Ich Tu Dir Weh, czy dodatkowe płomienie zza soundboardu podczas Du Hast - przecież tego nie odpalą w mniejszym obiekcie z dachem.Mi się wydaje, że ta mała trasa stadionowa po Europie to nie do końca będzie trasa promująca nowy album. Bardziej rozgrzewka, podczas której zagrają ze 2-3 nowe kawałki, a pełnoprawna trasa od jesieni/zimy. Tym bardziej, że swoje możliwości pirotechniczne itp. najlepiej wykorzystują w halach.

Nie bój się, - jak pójdzie dobrze sprzedaż, podnosią cenę na następny występ.Ceny całkiem przyzwoite, tragedii nie ma - to tak w skrócie. Będę w czwartek popołudniu (mam nadzieję, że oblężenia nie będzie!) polował na miejsca stojące.![]()
Wróć do „Koncerty, Imprezy, Spotkania”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości