Singiel THE NUMBER OF THE BEAST

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Re: Singiel THE NUMBER OF THE BEAST

Post autor: WICKER MAN »

Madril pisze:W stereo.pl są 2 wersje tego singla na cd. Dość dziwne to jest, jedna normalna, jak opisano na oficjalnej, i druga "3 tracks", której cena się codziennie zmienia, od 0 do kilkunastu PLN... Wydaje mi się, że to jakiś błąd z ich strony, ale może się mylę?

Wie ktoś, gdzie w Polsce można zakupić winyl z plakatem? Na fan.pl chyba jest tylko picture disc...
Może to winyl? Wyślij im maila...

Ten winyl na Fan.pl to picture disc? W takim razie pozostają chyba dobre sklepy muzyczne (Mega Disc w Wawie?), Allegro lub ewentualnie zamówienie za granicą...
Awatar użytkownika
Madril
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Madril »

WICKER MAN pisze:
Madril pisze:W stereo.pl są 2 wersje tego singla na cd. Dość dziwne to jest, jedna normalna, jak opisano na oficjalnej, i druga "3 tracks", której cena się codziennie zmienia, od 0 do kilkunastu PLN... Wydaje mi się, że to jakiś błąd z ich strony, ale może się mylę?

Wie ktoś, gdzie w Polsce można zakupić winyl z plakatem? Na fan.pl chyba jest tylko picture disc...
Może to winyl? Wyślij im maila...

Ten winyl na Fan.pl to picture disc? W takim razie pozostają chyba dobre sklepy muzyczne (Mega Disc w Wawie?), Allegro lub ewentualnie zamówienie za granicą...
Maila wysłałem jeszcze przed końcem roku, ale jak na razie odpowiedzi nie uzyskałem. Masz rację, może to być winyl, ale też 12" picture, bo ten ma 3 utwory.

Wywnioskowałem, że na fan.pl jest picture disc stąd, że 7" powinna kosztować tyle samo co cd, 12" jest droższa o funt.

Mógłbyś napisać, gdzie jest Mega Disc? Mieszkam 50km od Wa-wy, i w muzykę, jeśli nie wysyłkowo, zaopatruję się raczej w Empikach, Trafficu lub MM.
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Madril pisze:Maila wysłałem jeszcze przed końcem roku, ale jak na razie odpowiedzi nie uzyskałem. Masz rację, może to być winyl, ale też 12" picture, bo ten ma 3 utwory.

Wywnioskowałem, że na fan.pl jest picture disc stąd, że 7" powinna kosztować tyle samo co cd, 12" jest droższa o funt.

Mógłbyś napisać, gdzie jest Mega Disc? Mieszkam 50km od Wa-wy, i w muzykę, jeśli nie wysyłkowo, zaopatruję się raczej w Empikach, Trafficu lub MM.
To wyślij jeszcze raz. :)
Spytałbym się w Pomaton EMI, ale na razie mają jeszcze wolne. ;)

Mega Disc: Nowy Świat 52 tel. 826-30-43 (chyba aktualny :) ). Mieli np. winyle RTTH (2002), single z BNW itp. więc może i to sprowadzą?
Awatar użytkownika
helmik
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: helmik »

Rusek pisze:Nowy singiel.... niby fajnie, tylko szkoda ze slowo nowy tu nie zupelnie tu pasuje... w koncu mamy juz po kilka wersji Number'a... za chwile mnie opieprzycie, ale jak dla mnie to ten singiel jest wydany tylko dla forsy, a nie dla fanow... rozumiem, jakby jakis koncert caly wydali albo cos, czego jeszcze nie bylo, ale jak wydaja znowu singiel z ta sama piosenka... :? no, ale z drugiej strony wiadomo -- rarytas, duzo ludzi to kupi i sie ucieszy :)
WICKER MAN pisze: Wątpię, żeby dla kasy, bo na takim singly zespół naprawdę nie zbije fortuny... Jest za to inny, ważniejszy powód - dla rozgłosu i promocji. Zbliża się wielka, mniej więcej 25 rocznica powstania NWOBHM. Planując tak wielką trasę koncertową Maiden'om przydałoby się trochę promocji w mediach - przede wszystkich na Wyspach. Z tego punktu widzenia wydanie TNOTB jest trafne. To znany, kojarzony już numer. A więc jest szansa na dobre miejsce na liście sprzedaży, a nawet być może występ w Top Of The Pops. O Maiden znów będzie głośno. To chyba dobrze, nie? ;)
zadna roznica-wieksza popularosc wiekszy zysk ;) choc na singlu rzeczywiscie kroci nie zarobia
Koniec świata nadejdzie jutro.
Awatar użytkownika
Madril
-#Moonchild
-#Moonchild

Jak na razie stereo.pl olewa i drugi mail... :guns
Awatar użytkownika
Inferno25
-#Invader
-#Invader

Post autor: Inferno25 »

Którą kupiliście :> ?
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

peep4 pisze:Którą kupiliście :> ?
Jeszcze żadnej, bo w sklepach ma być najwcześniej w piątek/sobotę. :roll: :P
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

No wygląda na to że singiel z danych na 4 stycznia jes już na 3 miejscu Brytyjskiej listy przebojow!! Ciekawe na którym miejscu będzie w podsumowaniu tygodnia. Szkoda tylko że pierwszy jes Elvis a jego nie będzie latwo pokonać.
Awatar użytkownika
Tomek(JMM)
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Tomek(JMM) »

Co do Elvisa, to uwązam,ze ten człowiek zdecydowanie powinien dać sobie spokój z wydawaniem nowych rzeczy.

Na pierwsze miejsce chyba jednak nie mozna liczyć, dobrze, ze chociaz jest jak jest.
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

pytam szczerze: warto to kupić? nie jestem bogaczem więc skoro nie jest to jakoś super ciekawe to raczej się wstrzymam chwilowo, kiedyś i tak chciałbym to posiadać :)
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Man_Of_The_Edge pisze:pytam szczerze: warto to kupić? nie jestem bogaczem więc skoro nie jest to jakoś super ciekawe to raczej się wstrzymam chwilowo, kiedyś i tak chciałbym to posiadać :)
No chyba zawsze warto wydać te niecałe 20 zł na nowe wydawnictwo Maiden. ;) Dla mnie osobiście singiel ten będzie miał wyjątkową wartość ze względu na klipy z Brixton - od dawna czekałem na jakiekolwiek video z koncertu, na którym byłem! :)

Pod TYM linkiem możecie zobaczyć wersję teledysku TNOTB Camp Chaos (znaną już z DVD "Visions of The Beast") oraz właśnie klip TNOTB z Brixton (kliknijcie na lewo od ekranu, w którym leci teledysk)!

Jeśli singiel jest teraz na trzecim miejscu w UK to Maideni raczej znajdą się w Top 10 - ciekawe czy będzie im się chciało fatygować do Londynu (mówię zwłaszcza o Nicko, a przede wszystkim Dejwie ;) ), żeby wziąć udział w programie Top Of The Pops. Mam nadzieję, że tak - to byłby totalny wyczes! \m/

Już jutro singiel może trafić do niektórych sklepów (zwłaszcza tych czerwonych ;) ). Jeśli go wypatrzycie to dajcie jak najszybciej znać! To tyczy się zwłaszcza tych z Lublina (także o Tobie mowa - Mayer! :D ) gdzie zawsze są one najwcześniej.
Awatar użytkownika
Metalophil
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Metalophil »

spokojnie :wink: bede sledzil sprawe na biezaco :wink: :rocx
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

faktycznie, za 20zł to warto kupić :)
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

Jak na cito będzie kabona to gibam po to :P
Awatar użytkownika
Madril
-#Moonchild
-#Moonchild

Stereo.pl dalej nie odpisuje, ale pojawiła się nowa cena tej drugiej wersji:
14514900.00 zł. :twisted:
Awatar użytkownika
Eol_Eddie
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Eol_Eddie »

sorry Wicker ale ten link chyba nie jest przystosowany do Mozilli bo zaden teledysk jak otwieram nie leci tylko od góry czarne tło i nizej opis zawartości. Pozdrawiam :lol: :solo
UpTheIrons
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Eol_Eddie pisze:sorry Wicker ale ten link chyba nie jest przystosowany do Mozilli bo zaden teledysk jak otwieram nie leci tylko od góry czarne tło i nizej opis zawartości. Pozdrawiam :lol: :solo
Całkiem możliwe... Czas powrócić do starego IE. ;)

BTW - czy ktoś z Was widział/zdobył już ten singiel??
MaYeR
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: MaYeR »

WICKER MAN pisze: BTW - czy ktoś z Was widział/zdobył już ten singiel??
Pomaton/EMI jeszcze urlopuje.Zaczynaja prace dopiero od poniedzialku a wszystkie plyty wysylaja do sklepow dopiero od wtorku.
Tak wiec singla szukajcie w sklepach 11 stycznia
Clans
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Clans »

Przed chwila obudzil mnie listonosz. Jak sie okazalo mial dla mnie singielek The Number Of The Beast. Zaraz biore sie za przegladanie krazka :solo
Awatar użytkownika
SAPER
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: SAPER »

Od jakiegoś już czasu w nowości zaopatruje się w Fanie.
Dostawy zawsze są szybkie , ale dziś sam nie mogę uwierzyć , singielek jest już w moich rękach. Wydanie cd , grube pudelko , wszystko pięknie i OK. Tylko wkładka mizerna , pojedynczy papierek . No ale nie kupiłem tego dla wkładki . Teraz pozostalo przesłuchać .

:rocx :rocx :rocx
ODPOWIEDZ