Okładki do bootlegu z Chorzowa (Audio i DVD)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- real_alien
- -#Long distance runner

Re: Okładki do bootlegu z Chorzowa (Audio i DVD)
Coraz lepiej 
- Metalophil
- -#Moonchild

ta druga powala!!! :rocx - tylko faktycznie troszke więcej zdjęć daj :beer
- Metalophil
- -#Moonchild

no i przydałby się tył do tego, ale uważam że ten stary jest OK tylko trzeba poprawić ten "Stadium Śląski" na napis który ostatecznie pojawi się na froncie i bedzie git! :rocx :beer
jak dla mnie super tylko wykorzystaj wszytkie z tych 5 fotek, daj je bardziej na pierwszy plan i koniecznie dorzuc bilet, bedzie cacy
Co do tylu to usunalbym ze starego i przerzucil na front fotki i plakat i jaos wyeksponowal ten ostatni wiec obylibysmy sie bez skanu biletu
Co do tylu to usunalbym ze starego i przerzucil na front fotki i plakat i jaos wyeksponowal ten ostatni wiec obylibysmy sie bez skanu biletu
He has the power to heal,
He has the gift of the second sight,
He is the chosen one...
- Iron Sajmon
- -#Prisoner

Dla mnie ta druga wersja jest git. Tylko dorzuć jeszcze fotki pozostałych członków i będzie luz...
-
sic_knot
- -#Wrathchild

maciek odezwij sie na gg to ci dam zdjecia skanu biletu bo gdzies miałem.
A nie! kurde wywaliłem, ale mam ulotke dosc podobną do biletu, moge ci to zeskanowac albo zdjecie tego zrobić, jak chcesz?.
A nie! kurde wywaliłem, ale mam ulotke dosc podobną do biletu, moge ci to zeskanowac albo zdjecie tego zrobić, jak chcesz?.

Przód okładki DVD. Do bootlegu audio będzie tak samo, tylko zdjecia bliżej siebie ustawione. Plakat i bilet dam na tył. Ogólnie zamysł mam taki żeby okładki DVD i CD były bardzo do siebie zbliżone, żeby stanowiły komplet.
Nightmares... forever calling me
Nightmares... now we rest in peace
Okładka (jak dla mnie) wygląda na bardzo profesjonalną! Świetna robota! Czyżby stworzona we Photoshopie?
Jestem ciekaw czy przebije okładkę Rock Am Ring 2005
PS: Jeżeli ktoś chce otrzymać okładkę do wersji dvd Rock Am Ring 2005 to walcie na maila lub Private (info dla kretynów: nie będę zakładał nowego tematu, ponieważ znowu mnie posądzicie o nabijanie postów!). Plik zajmuje aż 2,27 MB!
Pozdrawiam
PS: Jeżeli ktoś chce otrzymać okładkę do wersji dvd Rock Am Ring 2005 to walcie na maila lub Private (info dla kretynów: nie będę zakładał nowego tematu, ponieważ znowu mnie posądzicie o nabijanie postów!). Plik zajmuje aż 2,27 MB!
Pozdrawiam
Okladke na DVD sie robi jedna duza. Nie ma podzialu na przod czy tyl poprostu to co po lewej stronie jest tyl, srodek to co bedzie widoczne na pulce a prawa strona to front plyty. Wiec jesli moblgbys tak zrobic okladke jak np ta co jest w linku: http://www.metalbootlegdatabase.com/_Co ... 0Cover.jpg
hehe... usmiech na ustach wywałało u mnie zdjęcie w lewym górnym rogu, mianowicie zdjęcie Nicko. "Nicko rips up mystic festival" i widać samą perke. Nie lepiej by dać zdjęcie, gdzie rzuca pałeczkami??
Nie mam takiego zdjęcia. Jak masz to podeślij...gorbag pisze:hehe... usmiech na ustach wywałało u mnie zdjęcie w lewym górnym rogu, mianowicie zdjęcie Nicko. "Nicko rips up mystic festival" i widać samą perke. Nie lepiej by dać zdjęcie, gdzie rzuca pałeczkami??
Wiem, moja też taka będzie, na razie tylko wrzuciłem przód dla wglądu.Mirdaroh pisze:Okladke na DVD sie robi jedna duza. Nie ma podzialu na przod czy tyl poprostu to co po lewej stronie jest tyl, srodek to co bedzie widoczne na pulce a prawa strona to front plyty. Wiec jesli moblgbys tak zrobic okladke jak np ta co jest w linku: http://www.metalbootlegdatabase.com/_Co ... 0Cover.jpg
A to fajnie. Bardzo ladnie sie prezentuje 
okładka super
tylko jakbyś mógł tam jeszcze rok wcisnąć gdzieś 

Przód, bok i tył. Z tyłu będzie oczywiście więcej zdjęć i tekstu. I tu potrzebuję waszej pomocy: trzeba mi jakiś tekst po angielsku o koncercie w Chorzowie, typu "Iron Maiden po raz kolejny na Mystic Festival, tym razem obok takich gwiazd jak Nightwish...", takie rzeczy jak piszą na oficjalnych dvd, pooglądajcie sobie okładki Early Days itp. Druga rzecz: zawartość płyty, nie wiem jak to dvd wygląda, czy tam są jakieś menu, podział na utwory czy coś. Trzecia rzecz: techniczne rzeczy, bajery typu format obrazu, dźwięk, czas trwania itp.
Wrzucę niedługo aktualizację o całą grafikę z tyłu. Czekam na wasze teksty i oczywiście opinie.
Uczyńmy to dvd unikalnym!
Jeżeli ma być unikalne to text ma być po Polsku! Takie moje zdanie
qrna macio.man! feel the power of photoshop
normalnie okladka odlot :rocx
albo po prostu bez tego "...bands such as...", czyli:
Iron Maiden - Once again on Mystic Festival with Nightwish, Kreator, Behemoth, Primal Fear, Frontside and Dragonforce. Iron Maiden gonna rip ya! No mather how far...
EDIT: a no chyba ze ten text ma byc dluzszy to cos wykminie wiecej
Iron Maiden - Once again on Mystic Festival with bands such as Nightwish, Kreator, Behemoth, Primal Fear, Frontside and Dragonforce. Iron Maiden gonna rip ya! No mather how far..."Iron Maiden po raz kolejny na Mystic Festival, tym razem obok takich gwiazd jak Nightwish..."
albo po prostu bez tego "...bands such as...", czyli:
Iron Maiden - Once again on Mystic Festival with Nightwish, Kreator, Behemoth, Primal Fear, Frontside and Dragonforce. Iron Maiden gonna rip ya! No mather how far...
EDIT: a no chyba ze ten text ma byc dluzszy to cos wykminie wiecej
Pewnie, że dłuższy!
Coś ala teksty z tyłu Early Days, albo w środku książeczki, opisy występów itp.
Kombinujcie kombinujcie
.
Photoshop rządzi, ja tylko machałem myszką.
Kombinujcie kombinujcie
Photoshop rządzi, ja tylko machałem myszką.
-
El Dorado
Macio okładka super! :beer ale wydaje mi sie, ze niezbedne jest to zdjecie z "66" .. nawet gdzies z tyłu albo cos ale zeby widoczne było 
Będzie będzie, z tyłu będzie dość dużo zdjęć.tobink pisze:Macio okładka super! :beer ale wydaje mi sie, ze niezbedne jest to zdjecie z "66" .. nawet gdzies z tyłu albo cos ale zeby widoczne było
wrzuc na przod plakat - pomiedzy zdjecia Bruce'a, Janicka i Dave'a - fajne miejsce sie tam zrobilo na dopelnienie kompozycji, akurat na cos akcentujacego miejsce i czas imprezy
He has the power to heal,
He has the gift of the second sight,
He is the chosen one...