Zainwestuj w Mozillę ;] Spoko, poprawione.slayer pisze:herki - > zmien linka do IMG od Metal Black. bo ten aktualny jest z metal-archives i nic nie widac ;]
Komentarze do tematu recenzje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Komentarze do tematu recenzje
heh, ja mam Mozille i też nie widziałemherki pisze:Zainwestuj w Mozillę ;] Spoko, poprawione.
slayer pisze: Sam temat moze byc na pewno ksztalcacy nie tylko pod wzgledem muzycznym
No to jak sie mam rozwinąć, jak nikt mi nie zwróci uwagi na błędy, bo to by było chamskie? Nie musi być zaraz atak na autora, ale mała sugestia typu, wiesz stary następnym razem unikaj tego i tego, chyba nikogo by nie uraziła?Matek pisze:niech każdy wrzuca swoje, takie jakie chce i w takim stylu jak mu pasują. komentowanie typu że np język ubogi chyba nie będze.
Przed chwilą napisałem recenzję....ale kupa mi wyszła, nie recenzja
zaraz wkleję, ale jak będzie zła to walić prosto z mostu, nie obrażę się 
Jedyne co mnie boli, to to ze w tym temacie będzie można poczytać tylko recenzje pozytywne. Rzadko komu się chce pisać recenzje słabego jego zdaniem albumu. Akurat ja postaram się nieźle pożywić ten dział, bo piasnie recenzji jest faaajne
I mam zamiar też pisać o shitach.
Oj ja również :] chyba, że mnie zjedziecie za jakąś recenzjęherki pisze:I mam zamiar też pisać o shitach.
Ja mogę zjechać Hypnotize SOADherki pisze: Rzadko komu się chce pisać recenzje słabego jego zdaniem albumu.
Chociaż już nie tak, jak bym to zrobił pół roku temu
powiedzmy jak chcecie komus zwrocic na cos uwage, a nie chcecie moze by komus bylo przez to glupio to zawsze mozna zrobic to na pw/gg. 
wrath nie krepuj sie, przeciez jestesmy tylko zwyklymi ludzmi, na powaznie sie tym nie zajmujemy, robimy to dla wlasnej przyjemnosci i z jakiejs tam pasji i to jest fajne.; jak Matek wczesniej swietnie to ujal...
"tutaj interesują mnie Wasze opinie, Wasze odczucia. i tego tutaj bedę szukał. przynajmniej takie jest moje stanowisko. interesują mnie Wasze zdanie poprostu "
wrath nie krepuj sie, przeciez jestesmy tylko zwyklymi ludzmi, na powaznie sie tym nie zajmujemy, robimy to dla wlasnej przyjemnosci i z jakiejs tam pasji i to jest fajne.; jak Matek wczesniej swietnie to ujal...
"tutaj interesują mnie Wasze opinie, Wasze odczucia. i tego tutaj bedę szukał. przynajmniej takie jest moje stanowisko. interesują mnie Wasze zdanie poprostu "
Jazz is not dead, it just smells funny.
Nie chodzi mi o coś takiego. Mówiłem raczej o recenzji słabego albumu zespołu który się lubi [np. jak ja bym recenzował Vader - Revelations :>]Wrathchild_88 pisze:na drugi ogień idzie krążek Mandaryny
a ja bym go w swojej pochwalil. i to jest ciekaweherki pisze:np. jak ja bym recenzował Vader - Revelations :>]
a ja jestem przeciwny recenzjom czegoś co uważamy za shit. bo to tylko kontrowersje może wzbudzić i kłótnie. lepiej pisać o tmy co sie podoba. bo tylko wtedy mozemy z pasją przekazać conieco ze swoich emocji które towarzyszą przy słuchaniu
A ja nie - ja przekażę z pasją co mną miota jak słucham Revelations i sobie uświadamiam że wydałem na takie coś 25 zł ;]Matek pisze:a ja jestem przeciwny recenzjom czegoś co uważamy za shit. bo to tylko kontrowersje może wzbudzić i kłótnie. lepiej pisać o tmy co sie podoba. bo tylko wtedy mozemy z pasją przekazać conieco ze swoich emocji które towarzyszą przy słuchaniu
ale Herki, to jest poprostu niepotrzebne. myślę że do muzyki powinno się zachęcać. Ty może nie, bo Tobie się Revelations nie podoba, ale ja np. bym polecał. i dlatego uważam że zrodzi to chore kłótnie tutaj. lepiej pisać o tym co się podoba.
Uważam inaczej - spójrz na to z tej strony. Nie mam pierwszej płyty Frontside, chcę sobie kupić i nie wiem czy warto. Jak ktoś napisze że nie warto i parę osób go poprze to nie kupię. Jak reszta się pokłóci że nie ma racji to kupię
Oczywiście daję przykład z dupy, ale wiadomo o co chodzi.
wolnosc wyznania
. piszmy o czym chcemy. ale na powaznie :]
wkleiłem trochę zedytowaną, wcześniej napisaną moją opinię nt around the fur. mam nadzieje że nei jest za długa i ktoś to przeczyta 
jak nawet Ci powiem, ze sluchalem juz sobie 
przez recke ta wlasnie... moze bardzo mi sie nie spodobalo, ale swoimi slowami na pewno zacheciles. Nie dokonca moj gust ;]
przez recke ta wlasnie... moze bardzo mi sie nie spodobalo, ale swoimi slowami na pewno zacheciles. Nie dokonca moj gust ;]
a to doskonale rozumiem akuratslayer pisze: Nie dokonca moj gust ;]
slayer a czemu moją ominąłeś w spisie treści?
juz naprawione. umknelo mi. sorx