widman pisze:Doszedłem do wniosku, że taki "Fear Of The Dark" do pięt nie dorasta temu albumowi.
"Fear Of The Dark" moze tak ale z "Seventh son of a seventh son" nie moze sie rownac
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
widman pisze:Doszedłem do wniosku, że taki "Fear Of The Dark" do pięt nie dorasta temu albumowi.

No Prayer to po prostu bardzo dobry album ale i tak jak dla Maiden to średnioJourneyman666 pisze: Ciężko mi powiedzieć który utwór jest najsłabszy na tej płycie
Co o tym sądzicie??
dobrze że napisałeś niemal wszyscy bo jak dla mnie to słaba płyta no może tylko VXI jest gorszy.Journeyman666 pisze:Wygląda na to że niemal wszyscy b. lubią ten album

w sumie może tak być IMO najsłabsze Albumy to Virtual i X Factor.... mimo że virtual jest dobry a X bardzo dobry to i tak w moich oczach są najsłabsze ... no może Killers jeszcze meidzy nimi bym postawił ....Journeyman666 pisze:Wygląda na to że niemal wszyscy b. lubią ten albu
Dziwne zatem że na wszystkich ankietach to ten album uzyskuje miano najgorszego Confused

co Ty i tak kazdy bedzie mowil ze FOTD lepszeNomad pisze: mysle że każdy kiedyś tą płyte dla siebie odkryje.

Myśle, że można do nich zaliczyć Mother Russia. A to, że jest beznadziejny to się wytnieNomad pisze:Kiedyś denerwował mnie brak epickich utworów

Zgadzam się :beer Dla mnie jest jeszcze lepszy od Killers i Virtual XI.sekcjazwlok pisze:Jak dla mnie jest to lepszy album niz Powerslave

Nie znacie sięKratos pisze:Zgadzam się :beersekcjazwlok pisze:Jak dla mnie jest to lepszy album niz Powerslave