Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
też mam takie zdanieDoszedłem do wniosku, że taki "Fear Of The Dark" do pięt nie dorasta temu albumowi
tu też się zgadzamJako wieloletni fan z czystym sumieniem mówię, że to jedna z najlepszych płyt Iron Maiden
Ale pytanie w tamtym topicu jest tendencyjne i w ogóle tamten temat w zasadzie jednak o czym innym traktuje
E tam, w temacie Nomada znajdują się rowzważanie czemu NPOTD uważany jest za kichę, no i tu już dwie osobu podjęły ten tematAle pytanie w tamtym topicu jest tendencyjne i w ogóle tamten temat w zasadzie jednak o czym innym traktuje
Zgadzam sięDoszedłem do wniosku, że taki "Fear Of The Dark" do pięt nie dorasta temu albumowi.
nie dokonca się zgadzam ..ale napewno jest dobra lepsza od ery blaze'a Fear Of The Dark iJako wieloletni fan z czystym sumieniem mówię, że to jedna z najlepszych płyt Iron Maiden
jest lepsza:Dale od debiutu napewno nie jest....Nie, od "Killers" nie jest lepszy. Ale co do tego brzmnienia
Doszedłem do wniosku, że taki "Fear Of The Dark" do pięt nie dorasta temu albumowi. [/url]
Każda płyta z Brucem jest świetna, oNo Prayer nie jest tak ceniony bo ma bardzo mocną konkurencję.
Chyba nie będziesz fanem AMOLAD.Dla mnie Fear Of The Dark jest strasznie męczący, za długi i przede wszystkim skrocilbym te plyte.
No dla mnie żadna z Brucem poza "No Prayer..." poniżej 8/10 nie schodziKażda płyta z Brucem jest świetna, o
No u mnie 7/10, więc podobnie.A sama płyta jest w mojaj skali 7+/10
"Tail Gunner"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość