Ależ ja się nie nabijam, tylko przyznaję rację.Iron maidenka pisze:No i już się ze mnie nabija no, co za lol hę?
Nie inaczej.Iron maidenka pisze:Trafne i już
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Ależ ja się nie nabijam, tylko przyznaję rację.Iron maidenka pisze:No i już się ze mnie nabija no, co za lol hę?
Nie inaczej.Iron maidenka pisze:Trafne i już
KobietyIron maidenka pisze:Bruce... ogólnie za to że jest taki fajny

The Wizard pisze:a moim fanem jest Steve

jeżeli chciałeś uniknąć błędu to Ci się nie udałoKaziorFukacz pisze:wogÓle hiper.
Trzeba też liczyć, że doszła druga gitarka, a na dodatek solówki Adriana, więc to wszystko dało efektKratos pisze:Wiem o tym doskonaleNie wiem być może to jakaś aura... ale faktem jest, że po przyjściu Adriana solowe albumy Bruca stały się dużo, dużo lepsze.
No nie wiem czy Bruce to taki fajny gość. Wystarczy obejrzeć lub posłuchać A Real Live Tour żeby się dowiedzieć. Poprostu jak ma humor i chęci to jest spoko, ale jak nie to trzeba go unikać z daleka...Iron maidenka pisze:i ogólnie za to że jest taki fajny
Hmm, dla mnie mogą być tylko gitarzyści oraz Nicko.Xanathos pisze:Napewno zaden nie jest wzorem postępowania w życiu. Ale jeżeli chodzi o umiejętności muzyczne jest to bez wątpienia Steve.
Znaczą tyle ile mają znaczyć... To, że Harris ładnie gra na gitarce, i wydaje się spoko kolesiem to co ma być supermanem? A jakby bił żone to też był idolem. Normalnie powalające. Jeśli mówimy o idolu to chyba można mówić w aspekcie muzyki a nie człowieka. Podobają się solówki chciałbym tak kiedyś, chciałbym podobnie a może nawet i lepiej. Tak rozumiem idola z kapeli rockowej, metalowej czy jakiejkolwiek -owej.Nomad pisze:Autor tematu miał prawo oczekiwać ,że któryś z muzyków Maiden jest dla nas idolem, w końcu to forum fanów Iron Maiden, a nie forum fanów zbieractwa grzybów ,lub forum fanów otwieraczy do konserw turystycznych. Jesli Ironi dla was tak mało znaczą, to po co wybieracie takie forum,by tylko smęcić, nigdy tego nie rozumiałem.
Nie, według mnie nie ma prawa tego oczekiwać, bo czemu mieliby być naszymi idolami ?? Po co sobie w ogóle idoli robić ?? Nie warto się skupić na sobie ? Naprawdę dziwnie czasem piszesz... To, że to jest Forum Iron Maiden nie znaczy, że któryś z muzyków musi być moim idolem.. nawet jeśli to ulubiony zespół większości forumowiczów.Nomad pisze:Autor tematu miał prawo oczekiwać ,że któryś z muzyków Maiden jest dla nas idolem, w końcu to forum fanów Iron Maiden, a nie forum fanów zbieractwa grzybów ,lub forum fanów otwieraczy do konserw turystycznych. Jesli Ironi dla was tak mało znaczą, to po co wybieracie takie forum,by tylko smęcić, nigdy tego nie rozumiałem.
To jest podstawowy i najbardziej rażący błąd. Co innego "który z muzyków jest twoim idolem..." a co innego "którego muzyka IM najbardziej lubisz...". Autor ma praw oczekiwać, że każdy ma jakiegoś ulubionego muzyka IM, to na pewno, ale że ktoś ma być idolem - nieNomad pisze:Nie wiem skąd ta ironia, ale jeden błąd jaki autor tematu zrobił to nazwa,idol tu wogóle nie pasuje, albo może poprostu bardzo źle kojarzy.
Ja bym Nomadzie uważał z takimi stwierdzeniami - nie znasz ich osobiście, nie wiesz jacy są w życiu prywatnym, czym się kierują, więc chyba za daleko się zapędzaszNomad pisze:Mogą ci ludzie być autorytetami, i moga być wzorem dla młodzieży ,albo dla młodych muzyków. Nie mam co do tego wątpliwości.
Nie wiem o jaką konkretnie sytuację Ci chodzi ale myślę że u każdego tak jest, że jak ma zły humor to może być "nie fajny"...ale wydaje mi się że on jest raczej w porządku.BartSmith pisze:No nie wiem czy Bruce to taki fajny gość. Wystarczy obejrzeć lub posłuchać A Real Live Tour żeby się dowiedzieć. Poprostu jak ma humor i chęci to jest spoko, ale jak nie to trzeba go unikać z daleka...
Bruce? Propounje zagłębić się dokłądnie w sytuacje wokoło Ozzfestu...Iron maidenka pisze:ale wydaje mi się że on jest raczej w porządku.
Dave I Adrian też tacy są, a przynajmniej wydają się być, dlatego tylko ta czwórka świetnie nadaje się na bycie idolem.Borys1978 pisze:Janick i Nicko za to jakimi są ludzmi poza sceną- normalnymi i skromnymi
Wystarczy, że powiem A Real Live Tour i już wiadomo o co chodziIron maidenka pisze:Nie wiem o jaką konkretnie sytuację Ci chodzi ale myślę że u każdego tak jest, że jak ma zły humor to może być "nie fajny"...ale wydaje mi się że on jest raczej w porządku.
a gdzie o tym można dokladnie poczytać? ;pEvE pisze:Propounje zagłębić się dokłądnie w sytuacje wokoło Ozzfestu...
nom czasem ma wrazenie ze Bruce i Adrian to tacy na kaseBorys1978 pisze:Janick i Nicko za to jakimi są ludzmi poza sceną- normalnymi i skromnymi