Big Survivor komentarze
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 2259
Re: Big Survivor komentarze
Widocznie Faith No More nie glosowal w tej rundzie, King Diamond spoko, ale ze 3 razy juz chyba wygral, wolalbym Crimson na 1. Dance of Death myslalem, ze bedzie wyzej, w koncu to forum IM. No nic, wysylac liste za 2004 trza 
Na moje typy prawie nikt nie głosował. Wyjątkiem ARIA 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
King Crimson najbardziej przeceniany zespół klasycznego prog rocka (imo).
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

A moim zdaniem z kolei, King Crimson był zawsze o krok przed wszystkimi.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Każdy ma prawo do własnej opinii. Dla mnie akurat oni - z tych znanych - są daleko w tyle. Żadnej wybitnej płyty, słaba synchronizacja (przynajmniej na wczesnych albumach), za dużo improwizacji, cienki wokalista 
- LukaSieka

Czas na głosy na 2004 daje do środy, do wieczora.
-
Deleted User 2259
Vorgel serio Dance of Death uważasz za najgorszy? a nie np The Book of Souls?
Typy za 2004 wysłane
Typy za 2004 wysłane
- LukaSieka

- LukaSieka

Dobra, niech już zostanie jak jest.
Co do samych wyników to najbardziej zadowolony jestem z 4 miejsca dla Pagan Altar. Ten zespół jest tak niedoceniony, ze aż się płakać chce
W przypadku Attacker problemem jest to, że a) nieznani b) są DUŻO lepsze płyty w ich dyskografii (dwie pierwsze na ten przykład czy ostatnie z Bobbym Lucasem).
Dałem Rush po tym,jak się Alice in Chains Jar of Flies załapało, założę sie, ze głosem Invadera.
80 płyt w tak słabym roczniku. No wow!
80 płyt w tak słabym roczniku. No wow!
Najlepszy Saxon ever, a ten cudzołoży, że słaby rok.
A Exodus też ani od macochy ani od Biedronia.
A Exodus też ani od macochy ani od Biedronia.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Deleted User 2259
- LukaSieka

Ja się z tym nie zgodzę. Lubie dwie pierwsze płyty Attacker ale Soul Taker uważam za ich najlepszy. Mimo że miałem dwie pierwsze juz bardzo dobrze osłuchane (bo miałem je zaraz po tym jak wychodziły), bardzo je lubiłem to Soul Taker mnie rozwalił na łopatki. Sins of the World nie powiem, też jest bardzo dobry ale wieksze wrazenie robi na mnie cały czas Soul Taker.
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Dla mnie może Soul Taker nie jest najlepszy, ale na pewno jest zaraz po dwóch pierwszych albumach.
Tez sie nie spodziewałem z tak wysokiego miejsca ale to było bardzo mił e zaskoczenie. Pomijając fakt, ze tylko 3 osoby głosowały na ich płyte. Oni nigdy ogolnie szczęscia co do rozgłosu i popularnosci nie mieli. Może troche po śmierci Jonesa wiecej osób zaczeło sie interesować tym bandem, ale to akurat jest normalne niestety...
- LukaSieka

Najdziwniejszy jest fakt, że gdyby nie Pagan Altar to nie byłoby takich kapel jak Manilla Road, Cirith Ungol, Witchfinder General, Witchfynde, Count Raven. Przynajmniej nie w takiej postaci... Tak czy siak mam nadzieje, że w przyszłych rocznikach też wejdą chociaż do pierwszej dziesiątki, bo na pewno na to zasługują.Adrian S.O.S. pisze: ↑sob lut 09, 2019 4:31 pm Dla mnie może Soul Taker nie jest najlepszy, ale na pewno jest zaraz po dwóch pierwszych albumach.
Tez sie nie spodziewałem z tak wysokiego miejsca ale to było bardzo mił e zaskoczenie. Pomijając fakt, ze tylko 3 osoby głosowały na ich płyte. Oni nigdy ogolnie szczęscia co do rozgłosu i popularnosci nie mieli. Może troche po śmierci Jonesa wiecej osób zaczeło sie interesować tym bandem, ale to akurat jest normalne niestety...