Poszukuje - kupno/wymiana
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Poszukuje - kupno/wymiana
Hellowed = >Zagranica moze byc byle nie daleka
Mirdaroh => A co chcialbys za nie?
Mirdaroh => A co chcialbys za nie?
Ja posiadam jescze Helloween Audio jak cos..
Nie no black ja w morde strzelil 
Nie nie nie
To nie do tego tematu
Po prostu mówię że jak coś to mam 
http://www.bootlegs.ws/others.htmlHorazon pisze:Wiem ze to moze niodpowiednie forumale poszukuje wszelkich bootlegow wideo zespolow black metalowych :rocx
Gostek jest chyba z Rosji, ale nie jestem pewien.
http://nightparade.free.fr/
Ten raczej z Francji.
Powodzenia!
PS: Rzadko będę na tym forum, jedynie żeby komuś coś doradzić / pomóc. Ostrzeżenie dostałem niesłusznie i to nie tylko ja tak uważam, ale jak ktoś jest ciężkim typem to nic na niego nie poradzę! I jeszcze nazwała mnie głupim dzieciakiem, a zapewne jestem od niej starszy. Gówno mnie obchodzi co o mnie niektórzy myślą, dobrze mnie zna tylko Hallowed i Mirdaroh :beer
Dzieki
postaram sie o pierwszy trade z zagranica 
Gdzie kochanie nazwałam ce głupim dzieciakiem?BartSmith pisze:I jeszcze nazwała mnie głupim dzieciakiem,
moja odpowiedź na toBartSmith w temacie o FC Gersa pisze:Dzięki Eve za ostrzeżenie (co za lol)! Teraz mnie bardziej przekonałaś żeby nie siedzieć już więcej na tym durnowatym forum. Kiedyś było całkiem inaczej (przyjemnie), ale widzę, że nowa administracja nic nie wniosła, ba nawet pogorszyła. Same kłótnie i bandy głupich dzieciaków!
EvE pisze:. Co administracja ma do bandy glupich dzieciaków?
OK, wybacz, ja myślałem, że to chodzi, że głupie dzieciaki, wiesz, że się kłócą i offtopują. Tak ja to zrozumiałem.
Dobra to tą kwestię mamy juz za sobą.
Dobra to tą kwestię mamy juz za sobą.
Poszuukuję dobrego człeka,który posiada w swej kolekcji nagrania i kompozycje Nico McBrain`a lub zespołu Trust :rocx
Poszukuje płyt z solowej kariery Adriana Smitha
zespoły ASAP oraz PSYCHO MOTEL (solowe dokonania Adriana)
zespoły ASAP oraz PSYCHO MOTEL (solowe dokonania Adriana)
Pilnie poszukuję kompletnego pudełka ze wszystkim co w środku. Najchętnitj nowego. ... swego czasu ukradziono mi z domu podczas imprezki studenckiej.
Czy ktoś pomoże?

Czy ktoś pomoże?
Wiesz, że będziesz musiał dać za to kilka stówekBorys1978 pisze:Pilnie poszukuję kompletnego pudełka ze wszystkim co w środku. Najchętnitj nowego. ... swego czasu ukradziono mi z domu podczas imprezki studenckiej.
Czy ktoś pomoże?
-
Deleted User 2259
współczuje,ja nie mam tego wogóle ale mam zamiar mieć wszystkei 3 płytki skrzyneczka i kileon i drzewko są mniej wazne.raz w music cornerze w krk ,w komisie bylo Beast Over Hammersmith za 65 zeta a ja miałem 60 jak przyjechałem na następny dzień to go już nie bylo fuck.Borys1978 pisze:Najchętnitj nowego. ... swego czasu ukradziono mi z domu podczas imprezki studenckiej.
tak wiem o tym ale już przeznaczyłem na to finanse. Tylko gdzie kupić... Ostatnio było na allegro ale mam konto zablokowane przez takiego jednego urwisa.BartSmith pisze:Wiesz, że będziesz musiał dać za to kilka stówek
Allegro lub ostatecznie ebay (polski + zagranica). Jak będziesz mieć super szczęście to dostaniesz to w jakimś markecie (np. Media Markt).
Poszukuję płyt Helloween. Gamma Ray, Stratovarius, Bruce Dickinson, Iron Maiden
Sprecyzuj pytanie. Płyty studyjne, single, live??peep4 pisze:Poszukuję płyt Helloween. Gamma Ray, Stratovarius, Bruce Dickinson, Iron Maiden
Wszystko
Lp, mc WSZYSTKO 
Uważałbym z interesami z peepem. Chciał ode mnie kupić Pink Bubbles go ape, po czym jak przyszło co do czego, to się rozmyślił. Nawet nie doszło do rozmowy o cenie. Uważajcie jak będziecie dla niego fotki robić.