Maiden na Ozzfest!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden na Ozzfest!!
Ona uważa że Chemical jest słaby?? ekhem?? Solowa kariera Bruca wtedy upadła?? Żenada....Sharon pisze:Spójrzmy prawdzie w oczy, facet jest gasnącym solowym artystą, który wrócił do swojego zespołu, kiedy jego kariera solowa upadła. Nie wiem, w jakim nakładzie sprzedała się jego ostatnia solowa płyta w Anglii, ale w Ameryce to w 6tys kopii. Każdy solowy projekt mojego męża przynosił mu platynę. Weź zdjęcie mojego męża i Małpiszona na Londyńską ulicę Regenta* i zobacz, kogo ludzie rozpoznają. Nie ma w ogóle dyskusji. I to właśnie doprowadza go do białej gorączki: zazdrość. Bruce Dickinson nie jest równy rangą mojemu mężowi
mysle ze jej chodzi raczej o TOS 
Ja wytrzymac nie mogłem kiedy to czytałem, ona jest żałosna
.
Przykąłdów jest pełno, wsumie cały ten wywiadsharon pisze:Ma świetny głos, ale oczywistym jest, że obciągał Ronniemu (Ronnie James Dio) za lekcję śpiewu.
Ostatnio zmieniony czw wrz 01, 2005 10:49 pm przez Kajtek_pl, łącznie zmieniany 1 raz.
jeśli tak to czemu mówi żeSzymon pisze:mysle ze jej chodzi raczej o TOS
Chyba chodzi o powrót przed Bravem??wrócił do swojego zespołu, kiedy jego kariera solowa upadła
Chodzi o Powrót przed Bravem.
i jak można oceniać płytkę w kategori ilości sprzedanych sztuk??!!!
W sumie nie wiem, nie chce mi sie analizowac tego wywiadusyzygy pisze:jeśli tak to czemu mówi żeSzymon pisze:mysle ze jej chodzi raczej o TOSChyba chodzi o powrót przed Bravem??wrócił do swojego zespołu, kiedy jego kariera solowa upadła
Ogolnie to niezla beka z tych wypowiedzi, nie mowcie, ze Was to denerwuje??
Ogólnie raczej śmieszy ale to o Chemicalu trochę mnie wkurzyło.... :gunsSzymon pisze:Ogolnie to niezla beka z tych wypowiedzi, nie mowcie, ze Was to denerwuje??
Heh no pitoli se baba glupoty. "Ladnie" z jej strony ze sie do wszystkiego przyznaje
Niezle podjarana musiala byc jak udzielala tego wywiadu, na miejscu tego dziennikarza bym wykorzystal sytuacje i zapytal czy WTC to tez jej sprawka 
No i twierdzi, ze jej synek by nie poznal Malpiszona
Jestem ciekaw czy wlasna matke poznaje jak przykoksuje 
No i twierdzi, ze jej synek by nie poznal Malpiszona
Na teksty podobne, jak w wywiadzie pani Osbourne patrzę z dużym przymrużeniem oka. To jest po prostu element rockandrollowego światka. Uważam, że bardzo dużo jest w tym względzie dopuszczalne. Choć niekoniecznie rzucanie w muzyków jajkami, bo uchylanie się od nich utrudnia gitarowe riffowanie. A to szkodzi słuchaczom.
Nie ma co ukrywać - fani realityshow'owej rodzinki mogą być jednak w dużej mierze usatysfakcjonowani - ich idole pokazali, jak są zarąbiście rockandrollowi.
No i żeby było jasne - kocham Maiden, a Osbournowie ani mnie ziębią, ani parzą.
Nie ma co ukrywać - fani realityshow'owej rodzinki mogą być jednak w dużej mierze usatysfakcjonowani - ich idole pokazali, jak są zarąbiście rockandrollowi.
No i żeby było jasne - kocham Maiden, a Osbournowie ani mnie ziębią, ani parzą.
Generalnie to do końca nie wiem czy o to jej chodziło doslownie... Ale domyślać się to juzWy musicie, ja tylko przetłumaczyłam jej ględzenie. No i podirytowałam się strasznie i w ogóle pulałam z niej ;]. Szczególnie że MAiden bez Sabbath nie istniałby. Ona jakąś wyrocznią meksykańska jest?Kajtek_pl pisze:Ma świetny głos, ale oczywistym jest, że obciągał Ronniemu (Ronnie James Dio) za lekcję śpiewu.
wsluchaj sie w wiele songow....ile riffow jest sabbathowskich w muzie a ile maidenowskich :]
No cóż. Dla tej (jak wiadomo) żydowskiej szmaty, tak podłe ciosy poniżej pasa nie są chyba wielkim problemem. Po tej wrednej suce można się spodziewać wszystkiego. Ozzy kiedyś był oskarżony o próbę jej zabójstwa. Szkoda, że wtedy nie dokończył dzieła. Na szczęście IRONI nic na tym nie ucierpieli (no może z wyjątkiem BRUCE'A, który został opluty -musiał się ostro wkórzyć. No i jeszcze te jaja) a nawet niektórzy twierdzą, że zyskali reklamę. Tylko tej starej łajzie wylazła słoma z butów inic więcej. UP THE IRONS!!!!
- likipiki
- -#Lord of the flies

Na cholerę wspominasz o jej pochodzeniu?asdasd pisze:No cóż. Dla tej (jak wiadomo) żydowskiej szmaty, tak podłe ciosy poniżej pasa nie są chyba wielkim problemem.
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
On nie wspomina o pochodzeniu, on prowokujeświnka666 pisze:Na cholerę wspominasz o jej pochodzeniu?asdasd pisze:No cóż. Dla tej (jak wiadomo) żydowskiej szmaty, tak podłe ciosy poniżej pasa nie są chyba wielkim problemem.
asdasd pisze:żydowskiej szmaty
Panuj ciut nad językiem...asdasd pisze:wrednej suce
zygfryd, świnka, zawsze musicie mnie wyprzedzić?
Tak zwani samozwańczy moderatorzyAscot pisze:zygfryd, świnka, zawsze musicie mnie wyprzedzić?
Uważam iż Iron maiden ucierpiał teraz, mając za fana takiego prymitywa, nie czytasz regulaminu, a rasizm w tym kraju o ile wiem jest karany. Kolo uspokój się, chociaż i tak pewnie dostaniesz bananaasdasd pisze:No cóż. Dla tej (jak wiadomo) żydowskiej szmaty, tak podłe ciosy poniżej pasa nie są chyba wielkim problemem. Po tej wrednej suce można się spodziewać wszystkiego. Ozzy kiedyś był oskarżony o próbę jej zabójstwa. Szkoda, że wtedy nie dokończył dzieła. Na szczęście IRONI nic na tym nie ucierpieli (no może z wyjątkiem BRUCE'A, który został opluty -musiał się ostro wkórzyć. No i jeszcze te jaja) a nawet niektórzy twierdzą, że zyskali reklamę. Tylko tej starej łajzie wylazła słoma z butów inic więcej. UP THE IRONS!!!!
- likipiki
- -#Lord of the flies

Ascot pisze:zygfryd, świnka, zawsze musicie mnie wyprzedzić?
a kto Cię tu wyprzedza
And it's a dirty job but someone's gotta do it...