Tanie płyty
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Tanie płyty
jakieś ochłapy rzucił też rockserwis: http://www.rockserwis.pl/serwis.do?menu ... ord=136572
Jazz is not dead, it just smells funny.
o rockserwisie nie mam najlepszego zdania. no chyba ze ktos lubi polamane pudelka i czekanie pol roku na odpowiez mailowa : D
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Od piątku do niedzieli (czyli do jutra
) w Media Markt jest promocja na "Angel Dust" Faith No More- kosztuje całe 12.90 
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
-
Deleted User 2259
w każdym MM?panzerschreck pisze: Faith No More- kosztuje całe 12.90
też miałem pisać to - wczoraj kupiłempanzerschreck pisze:Od piątku do niedzieli (czyli do jutra) w Media Markt jest promocja na "Angel Dust" Faith No More- kosztuje całe 12.90
- Elevatorman
- -#Clansman

nie prawda
Dzisiaj też tyle kosztowało właśnie przyniosłem do domu
jakieś Opethy dwa też za 20 zł widziałem
to akurat nie jest warte tej ceny
to fajnie, że nam powiedziałeś. dzięki!
W Saturnie jest promocja na "Chemical Wedding" Dickinsona, cena 19.90. Jeżeli kogoś to interesuje, to w takiej samej cenie jest "Aurum" Closterkeller.
saturn i media to jest jedna banda. W mediach też kupiłem (czwa)
- Elevatorman
- -#Clansman

mysticart na allegro ma fajne promocje Darkthrone, Shining Autopsy i inne bywają po 24 zł
Radzę jednak na nie uważać, jak na wszystkie reedycje Peaceville. Ja kupiłem jakiś czas temu "Transilvanian Hunger" Darkthrone w digi i po kilku miesiącach (może dłużej) na płycie pojawiły się liczne, dziwne "szlaczki" wyglądające jak mróz na szybie. Płyta oczywiście przestała działać. Dużo czasu mi zajęło doprowadzenie jej do stanu używalności. Jakiś czas temu pisali w Teraz Rocku o wadach fabrycznych o takich właśnie objawach.
Więc najlepiej szukać wcześniejszych wydań choć cenowo wiadomo jak to wygląda. Za jedynkę My Dying Bride dawałem 65zł a nie wystarczyło mimo, że nówka właśnie z mysticowych promocji jest za 24zł.
Więc najlepiej szukać wcześniejszych wydań choć cenowo wiadomo jak to wygląda. Za jedynkę My Dying Bride dawałem 65zł a nie wystarczyło mimo, że nówka właśnie z mysticowych promocji jest za 24zł.
-
Deleted User 2259
Na rock serwisie kilka płyt Rush po 19,99 tych które zwykle były za 34.
Opeth:Damnation i Deliverance po 19,99 w media(tektura)
St.Anger wyprzedaż: 19.99 media
St.Anger wyprzedaż: 19.99 media
Rush są też w Saturnie (Wrocław, Magnolia, ale pewnie nie tylko) w takiej cenie. Jak się dobrze przyczaić i poczekać, to można całą ich dyskografię zgromadzić po 19.90 za sztukę, bo co jakiś czas różne ich płyty spadają do takich cen. Kolekcjonuję od jakichś 2 lat i już mam prawie wszystko heh.Invader pisze:Na rock serwisie kilka płyt Rush po 19,99 tych które zwykle były za 34.
Z Opeth to bym się cieszył jakby ich 3 pierwsze albumy były w takiej cenie :p
-
Deleted User 2259
Mi Rush brakuje tylko Roll The BonesIgorW pisze:Jak się dobrze przyczaić i poczekać, to można całą ich dyskografię zgromadzić po 19.90 za sztukę, bo co jakiś czas różne ich płyty spadają do takich cen. Kolekcjonuję od jakichś 2 lat i już mam prawie wszystko heh.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Jeśli chodzi o ten promocyjny Opeth to są to akurat reedycje Metal Mindu. Ale nie tylko to- sporo tych digipackowych reedycji z Metal Mindu jest w tej cenie, ale nie są wystawione jak Opeth, wystarczy poszukać na półkach.
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
darmowa wysyłka do końca weekendu w takt24.pl
Jazz is not dead, it just smells funny.
widzieliście gazetkę MM na jutro? Dyskografia Pink Floyd za 29zł!!! będzie się dziao