Caleb <--- pytałem się Ciebie o busa z Bytomia, bo coś mi się pochrzaniło, że tam mieszkasz
UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- real_alien
- -#Long distance runner

Re: UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!
Aaaa... przypomniało mi się jeszcze, że przy każdym moim przebudzeniu Caleb wznosił toast... "za Kata" 
Caleb <--- pytałem się Ciebie o busa z Bytomia, bo coś mi się pochrzaniło, że tam mieszkasz
nie pamietamreal_alien pisze:Caleb <--- pytałem się Ciebie o busa z Bytomia, bo coś mi się pochrzaniło, że tam mieszkasz
- Slav The Great
- -#Prisoner

Mnie sie jeszcze przypomniało jak budzilismy Sebastiana rano.Kto ze mna go budził (Żelazny?)?Nie tylko Wiking był taki.
Za kogo Ty mnie wziales?? Nie pamietam...kobi pisze:no ale przedstawianie bylo konieczne, pozwolilo na unikniecie wpadek, jak np. tej gdy Szymona (z Sosnowca) wzialem za kogos innego (mam nadzieje ze nie poczul sie zbesztany
).
Pamietam, ze Laurana tylko powiedziala Szymon TEN z Sosnowca
za WickeraSzymon pisze:Za kogo Ty mnie wziales?? Nie pamietam...
-
Laurana Kanan
- Raskolnikow
taaa.. Kobi mi powiedzial ze jestes, Szymonie, Łikerem.. ( choc moze myslal ze jestes jeszcze kims innymSzymon pisze:Za kogo Ty mnie wziales?? Nie pamietam...kobi pisze:no ale przedstawianie bylo konieczne, pozwolilo na unikniecie wpadek, jak np. tej gdy Szymona (z Sosnowca) wzialem za kogos innego (mam nadzieje ze nie poczul sie zbesztany
).
Pamietam, ze Laurana tylko powiedziala Szymon TEN z SosnowcaNo ladnie ladnie, a ja nawet czasem potrafie zaciagnac tym WASZYM akcentem
a z tym Sosnowcem - to jakis kompleks??
FaktycznieLaurana Kanan pisze:
taaa.. Kobi mi powiedzial ze jestes, Szymonie, Łikerem.. ( choc moze myslal ze jestes jeszcze kims innym)
No straszny kompleks zasciankowego SosnowcaLaurana Kanan pisze: a z tym Sosnowcem - to jakis kompleks??![]()
![]()
E tak na prawde to chyba nie
-
Deleted User 357
To chyba byłem jaSlav The Great pisze:Mnie sie jeszcze przypomniało jak budzilismy Sebastiana rano.Kto ze mna go budził (Żelazny?)?Nie tylko Wiking był taki.
Osoby które spotkałem:AmaZona,Powerslave,Sim0n,Nitek(niestety nikt nie widział naszego występu
- likipiki
- -#Lord of the flies

ano fakt, na chwilę z Szymonem zamieniliśmy się w naszą administracjęSzymon pisze:FaktycznieLaurana Kanan pisze:
taaa.. Kobi mi powiedzial ze jestes, Szymonie, Łikerem.. ( choc moze myslal ze jestes jeszcze kims innym)
A obok mnie siedzial Mayer tylko taki troche "Swinia" byl
![]()
Aha, Kea, dzięki za kęsy zapiekanki, ale ta którą później sobie kupiłem i tak była lepsza
Kombiak, spodnie się wysuszyły
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
aaaaaaaaaa dopiero teraz czaje, że przecież Szymon odwoził kogoś poza mną i to był Żelazny....kurde dopiero teraz kumam 
- real_alien
- -#Long distance runner

Nie mówcie, że Wam te zapiekanki smakowały... jak ją zjadłem, to żałowałem tych 40 minut czekaniaświnka666 pisze: Aha, Kea, dzięki za kęsy zapiekanki, ale ta którą później sobie kupiłem i tak była lepsza
znaczy wiesz....Liki miał lepsza
:beer
A może miałeś meksykańska bagietke a nie zapiekanke?real_alien pisze: Nie mówcie, że Wam te zapiekanki smakowały... jak ją zjadłem, to żałowałem tych 40 minut czekania
Up the IRONS;]
bo to cale towarzystwo nie zna sie na prawdziwej sztuceŻelazny pisze:Nitek(niestety nikt nie widział naszego występu)
łiker to dalej lazi po tym lesie bo cos na forum sie nie udziela ??ironBIDDAF pisze:nie mogl trafic z Amerykanami. ŁAzili po lesie i nie trafili. Nie dziwie sie, w ogole tam świateł nie było na dróżce no i słabo oznakowane.Żelazny pisze:Łikermena też chyba nie było(chyba-na 90%)ironBIDDAF pisze:j
EDIT: Miki!!!! zawiodłeś. Nie było CIe na zlocie.
-
Deleted User 357
Tak,a poza tym wyniki były ustawianeNitek pisze:
bo to cale towarzystwo nie zna sie na prawdziwej sztuce![]()
A może gdzieś usnął i go okradli z ubrania???I teraz błąka się gdzieś po Chorzowskim parku...Zmarznięty....bez grosza przy duszyNitek pisze: łiker to dalej lazi po tym lesie bo cos na forum sie nie udziela ??
Nitek ty sie ciesz, że 3/4 ludzi spało bo jakby nie spali to byś został zlinczowany za profanacje, którą popełniłeś śpiewającNitek pisze: bo to cale towarzystwo nie zna sie na prawdziwej sztuce![]()
Up the IRONS;]
tez mi tak sie wydajeŻelazny pisze:Tak,a poza tym wyniki były ustawiane![]()
a po co komu smierdzace ubraniaŻelazny pisze:A może gdzieś usnął i go okradli z ubrania???
naturalnego izolatora ma pod dostatkiemŻelazny pisze:...Zmarznięty....
moze i nie spales ale i tak nie slyszales wiec nie oceniaj jedynej prawdziwej i slusznej sztuki z ktora nie bylo ci sie dane zapoznacGaZeK pisze:Nitek ty sie ciesz, że 3/4 ludzi spało bo jakby nie spali to byś został zlinczowany za profanacje, którą popełniłeś śpiewającNitek pisze: bo to cale towarzystwo nie zna sie na prawdziwej sztuce![]()
-
Deleted User 357
Sim0nNitek pisze: tez mi tak sie wydajea wiadomo kto w koncu wygral?
![]()
Menele nie wybierająNitek pisze: a po co komu smierdzace ubrania![]()
--> Żelazny - mysle ze na nastepny zlot musimy zaklepac sobie minimum dwugodzinny wystep naszego wspanialego duetu, zadowoliloby sie tych wszystkich ktorzy teraz narzekaja ze nie bylo 22, killersa, still life, fear'a czy innych
tylko lepszy dzwiekowiec by sie przydal zeby mikrofon byl pelnosprawny
no i nad ukladem choreograficznym musimy jeszcze popracowac
tylko lepszy dzwiekowiec by sie przydal zeby mikrofon byl pelnosprawny