Ghost

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Re: Ghost

Post autor: MaidenFan »

A nie dwa mniej?
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

Sprawdziłem, 2 faktycznie. Okładka trójwymiarowa niszczy, jakbym dostał w prezencie to bym nie pogardził. Od razu mam skojarzenia z okładką RiR albo Virtual XI :D
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Invader pisze: wt maja 29, 2018 3:43 pm Ja mam tą płytę w robocie, ale nie zamierzam tego słuchać, nie moja bajka. Mamy też normalną wersje, 1 utwór mniej.
To wez ogarnij nam jakos odsluch :P
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Invader, pracujesz w jakimś sklepie muzycznym? Jeśli tak, to kiedy wystawiacie Prequelle do sprzedaży? Ew. dałoby się jakoś przed premierą?

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Deleted User 2259

Z tego co się orientuje to 1 czerwca jest premiera, i niestety nie możemy wcześniej tego wystawiać do sprzedaży, jakbyś był w Krakowie to myślę, że mógłbym coś Ci wcześniej załatwić, ale to musiałbym z szefem uzgodnić, bo jakby był jakiś wyciek do neta (swoja droga dziwne, ze nic jeszcze nie ma) to byloby na nas :lol: :P
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

W najbliższych dniach jestem w mieście :)

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Deleted User 2259

Sprawdź PM :D tylko cicho
PanPrezes
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: PanPrezes »

Nikt nie namierzył jeszcze żadnego leaku? Gdyby ktoś coś znalazł, to byłbym bardzo wdzięczny. Nie wiem, jakim cudem album do tej pory nie hula po internetach, jedynym sensownym wytłumaczeniem wydaje się rzucenie przez Tobiasa jakiejś klątwy, zamieniającej potencjalnych dobroczyńców w kłykciny szatana :lol:
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Poważnie, 0 leaków. A ludzie mają już album. Pierwszy raz jestem świadkiem czegoś takiego :D
Awatar użytkownika
Saimon1995
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Saimon1995 »

Też już nie mogę się doczekać premiery. Teraz Invader narobiłeś mi smaka. I od razu 1.06 lecę rano po swój egzemplarz. Powoli kompletuje całą dyskografię - brakuje mi jedynie debiutu.
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: zgo »

FaithNoMore pisze: wt maja 29, 2018 7:08 pm Też już nie mogę się doczekać premiery. Teraz Invader narobiłeś mi smaka. I od razu 1.06 lecę rano po swój egzemplarz. Powoli kompletuje całą dyskografię - brakuje mi jedynie debiutu.
To samo u nie, Opus za 60 zł ciągle stoi. Nie dam tyle za CD
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

zgo pisze: wt maja 29, 2018 9:32 pm
FaithNoMore pisze: wt maja 29, 2018 7:08 pm Też już nie mogę się doczekać premiery. Teraz Invader narobiłeś mi smaka. I od razu 1.06 lecę rano po swój egzemplarz. Powoli kompletuje całą dyskografię - brakuje mi jedynie debiutu.
I dokładnie tak samo u mnie :D
Meliore kupiłem sobie dzień przed tym jak wyszła wersja łączona z popestar w tej samej cenie... :D
Ale w sumie nie żałuję, że nie mam tej łączonej, bo wole osobno Meliore i osobno Popestar.
W Media Markt dorwałem Infestissumam i Popestar za 19.90, tylko słabe wydanie Infestissumam, ale kiedyś sobie zmienię na jewel.
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Na fan.pl Opus był kiedyś poniżej 40. Teraz jest drożej. No i przesyłka, więc opłacać się będzie tylko jak kupujesz hurtem więcej płyt.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Saimon1995
-#Moderator
-#Moderator

Czyli widzę, że mamy te same problemy. ;) Myślałem, że tylko ja jestem taki oszczędny!
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Ktoś coś?!

dobra, jednak fake, a już się podjarałem..... :( :( :( :(
Załączniki
VCSelEo.png
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Opus w sieciówkach nigdy nie schodzi poniżej 50. Kiedyś będę musiał kupić winyla, ostatnio wyszło takie fajne wznowienie w barwach Szwecji :)

Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: zgo »

MaidenFan pisze: wt maja 29, 2018 9:43 pm
zgo pisze: wt maja 29, 2018 9:32 pm
I dokładnie tak samo u mnie :D
Meliore kupiłem sobie dzień przed tym jak wyszła wersja łączona z popestar w tej samej cenie... :D
Ale w sumie nie żałuję, że nie mam tej łączonej, bo wole osobno Meliore i osobno Popestar.
W Media Markt dorwałem Infestissumam i Popestar za 19.90, tylko słabe wydanie Infestissumam, ale kiedyś sobie zmienię na jewel.
Też uzupełniałem w tej promce za 20 zł ;)
Popestar nie jest warty więcej...
Meliroę dostałem od mojej bo słuchałem całymi dniami a nie chciałem dać 60 zł za CD :D

Ostatnio na EMP udało mi się kupić na wyprzedaży Meliora+Popestar za 59 zł ;)
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Ponoć Prequelle jest już w niektórych Empikach.

Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Coraz więcej ludzi wrzuca zdjęcia swoich kopii Prequelle. Dzisiaj się przejdę po wszystkich Empikach i Media Markt. :d

Edit: na ig Polak wrzucił z okładka 3d. Zapytałem skąd ma i odpowiedział, że zamawiał w Empiku.
Awatar użytkownika
Saimon1995
-#Moderator
-#Moderator

Chyba rzeczywiście coś jest na rzeczy. Screen ze strony Empiku:
ghost.png
ODPOWIEDZ