Ghost
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Ghost
To wez ogarnij nam jakos odsluch
Invader, pracujesz w jakimś sklepie muzycznym? Jeśli tak, to kiedy wystawiacie Prequelle do sprzedaży? Ew. dałoby się jakoś przed premierą?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 2259
Z tego co się orientuje to 1 czerwca jest premiera, i niestety nie możemy wcześniej tego wystawiać do sprzedaży, jakbyś był w Krakowie to myślę, że mógłbym coś Ci wcześniej załatwić, ale to musiałbym z szefem uzgodnić, bo jakby był jakiś wyciek do neta (swoja droga dziwne, ze nic jeszcze nie ma) to byloby na nas

W najbliższych dniach jestem w mieście 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Nikt nie namierzył jeszcze żadnego leaku? Gdyby ktoś coś znalazł, to byłbym bardzo wdzięczny. Nie wiem, jakim cudem album do tej pory nie hula po internetach, jedynym sensownym wytłumaczeniem wydaje się rzucenie przez Tobiasa jakiejś klątwy, zamieniającej potencjalnych dobroczyńców w kłykciny szatana 
- Saimon1995
- -#Moderator

Też już nie mogę się doczekać premiery. Teraz Invader narobiłeś mi smaka. I od razu 1.06 lecę rano po swój egzemplarz. Powoli kompletuje całą dyskografię - brakuje mi jedynie debiutu.
To samo u nie, Opus za 60 zł ciągle stoi. Nie dam tyle za CDFaithNoMore pisze: ↑wt maja 29, 2018 7:08 pm Też już nie mogę się doczekać premiery. Teraz Invader narobiłeś mi smaka. I od razu 1.06 lecę rano po swój egzemplarz. Powoli kompletuje całą dyskografię - brakuje mi jedynie debiutu.
I dokładnie tak samo u mniezgo pisze: ↑wt maja 29, 2018 9:32 pmTo samo u nie, Opus za 60 zł ciągle stoi. Nie dam tyle za CDFaithNoMore pisze: ↑wt maja 29, 2018 7:08 pm Też już nie mogę się doczekać premiery. Teraz Invader narobiłeś mi smaka. I od razu 1.06 lecę rano po swój egzemplarz. Powoli kompletuje całą dyskografię - brakuje mi jedynie debiutu.
Meliore kupiłem sobie dzień przed tym jak wyszła wersja łączona z popestar w tej samej cenie...
Ale w sumie nie żałuję, że nie mam tej łączonej, bo wole osobno Meliore i osobno Popestar.
W Media Markt dorwałem Infestissumam i Popestar za 19.90, tylko słabe wydanie Infestissumam, ale kiedyś sobie zmienię na jewel.
Na fan.pl Opus był kiedyś poniżej 40. Teraz jest drożej. No i przesyłka, więc opłacać się będzie tylko jak kupujesz hurtem więcej płyt.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Saimon1995
- -#Moderator

Czyli widzę, że mamy te same problemy.
Myślałem, że tylko ja jestem taki oszczędny!
Opus w sieciówkach nigdy nie schodzi poniżej 50. Kiedyś będę musiał kupić winyla, ostatnio wyszło takie fajne wznowienie w barwach Szwecji 
Też uzupełniałem w tej promce za 20 złMaidenFan pisze: ↑wt maja 29, 2018 9:43 pmI dokładnie tak samo u mniezgo pisze: ↑wt maja 29, 2018 9:32 pmTo samo u nie, Opus za 60 zł ciągle stoi. Nie dam tyle za CDFaithNoMore pisze: ↑wt maja 29, 2018 7:08 pm Też już nie mogę się doczekać premiery. Teraz Invader narobiłeś mi smaka. I od razu 1.06 lecę rano po swój egzemplarz. Powoli kompletuje całą dyskografię - brakuje mi jedynie debiutu.
Meliore kupiłem sobie dzień przed tym jak wyszła wersja łączona z popestar w tej samej cenie...![]()
Ale w sumie nie żałuję, że nie mam tej łączonej, bo wole osobno Meliore i osobno Popestar.
W Media Markt dorwałem Infestissumam i Popestar za 19.90, tylko słabe wydanie Infestissumam, ale kiedyś sobie zmienię na jewel.
Popestar nie jest warty więcej...
Meliroę dostałem od mojej bo słuchałem całymi dniami a nie chciałem dać 60 zł za CD
Ostatnio na EMP udało mi się kupić na wyprzedaży Meliora+Popestar za 59 zł
Ponoć Prequelle jest już w niektórych Empikach.
Coraz więcej ludzi wrzuca zdjęcia swoich kopii Prequelle. Dzisiaj się przejdę po wszystkich Empikach i Media Markt. :d
Edit: na ig Polak wrzucił z okładka 3d. Zapytałem skąd ma i odpowiedział, że zamawiał w Empiku.
Edit: na ig Polak wrzucił z okładka 3d. Zapytałem skąd ma i odpowiedział, że zamawiał w Empiku.
- Saimon1995
- -#Moderator

Chyba rzeczywiście coś jest na rzeczy. Screen ze strony Empiku: