Ghost
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ghost
Już sporo osób ma swoje kopie, wyciek to kwestia godzin, jeśli jeszcze do niego nie doszło.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Mam linka do płyty, jak ktoś chce, to priv.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Sorry za opóźnienie, ale moja skrzynka na Sanktu to obecnie dziś jeden wielki burdel
I jak wrażenia?
Ja po pierwszym przesłuchaniu jestem pod mega wrażeniem Witch Image. Fenomenalny kawałek, szczękę zbierałem z podłogi. Najsłabiej na moje wypada Helvetesfonster. Life Eternal jest całkiem niezłe, ale raczej nie ma podjazdu do Monstrance Clock czy Deus in Absentia. Ogólnie to wydaje mi się, że Meliora zrobiła na mnie większe wrażenie, ale to wcale nie oznacza, że Prequelle nie jest mocnym albumem.
Po pierwszym odsłuchu:
1. Faith
2. Witch Image
3. Rats
4. Dance Macabre
5. Miasma
6. Life Eternal
7. See the Light - tu może po którymś przesłuchaniu się to zmieni.
8. Pro Memoria
9. Helvetesfonster - początek na moje brzmi jak jakiś peruwiański zespół z ulic naszych nadmorskich miast, później się rozkręca ale cienko, może wokal by to uratował.
Ja po pierwszym przesłuchaniu jestem pod mega wrażeniem Witch Image. Fenomenalny kawałek, szczękę zbierałem z podłogi. Najsłabiej na moje wypada Helvetesfonster. Life Eternal jest całkiem niezłe, ale raczej nie ma podjazdu do Monstrance Clock czy Deus in Absentia. Ogólnie to wydaje mi się, że Meliora zrobiła na mnie większe wrażenie, ale to wcale nie oznacza, że Prequelle nie jest mocnym albumem.
Po pierwszym odsłuchu:
1. Faith
2. Witch Image
3. Rats
4. Dance Macabre
5. Miasma
6. Life Eternal
7. See the Light - tu może po którymś przesłuchaniu się to zmieni.
8. Pro Memoria
9. Helvetesfonster - początek na moje brzmi jak jakiś peruwiański zespół z ulic naszych nadmorskich miast, później się rozkręca ale cienko, może wokal by to uratował.
Na mnie też wielkie wrażenie robi Witch Image. Najsłabiej chyba jednak See the Light, tyle że tu może być sytuacja podobna do He Is - na początku też mi nie podeszło za bardzo, a teraz uwielbiam.
Instrumentale świetne.
1. Witch Image
2. Dance Macabre
3. Faith
Po pierwszym odsłuchu.
Instrumentale świetne.
1. Witch Image
2. Dance Macabre
3. Faith
Po pierwszym odsłuchu.
Bo leak wyszedł z Polski
Płyta była w sprzedaży już od rana, ktoś zgrał i jest. Ja właśnie zaczynam swój pierwszy odsłuch.
Ostatnio zmieniony śr maja 30, 2018 5:37 pm przez Schizoid, łącznie zmieniany 2 razy.