Teraz słucham...

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
panzerschreck
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Re: Teraz słucham...

Post autor: panzerschreck »

Obrazek

Anita Lane- Sex O'Clock
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Deleted User 2868

Post autor: Deleted User 2868 »

Obrazek
Godflesh - Songs of Love and Hate
Awatar użytkownika
panzerschreck
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Kronos pisze: Godflesh - Songs of Love and Hate
No i jak się podoba? ;)
NP:

Obrazek

Blur- Blur

Cholera, przypadkowo strąciłem z półki oryginał "13" Blur i pudełko mi się w kilku miejscach połamało, a nie bardzo w sumie można je zastąpić pierwszym lepszym z jakiegoś CD-R. Jestem idiotą :facepalm:
Artur
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Artur »

panzerschreck pisze:a nie bardzo w sumie można je zastąpić pierwszym lepszym z jakiegoś CD-R.
a to czemu ? :P
Awatar użytkownika
panzerschreck
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Artur pisze:
panzerschreck pisze:a nie bardzo w sumie można je zastąpić pierwszym lepszym z jakiegoś CD-R.
a to czemu ? :P
Połamało mi się w dwóch miejscach- w części frontowej, z okładką, odłamał się zawias- tam jest naklejka "Blur coś tam coś tam" której nie da się odkleić i przykleić na inną, bo się zepsuje :P No i w środku wyłamały mi się ząbki z "tacki"- tacka jest cała biała i nieprzezroczysta, a nie spotkałem się z CD-R który właśnie taką by miał- dlatego mam do wyboru- połamane ale oryginalne pudełko nietrzymające płyty, albo całe i nieoryginalne które jest z dupy ;)
Deleted User 2868

panzerschreck pisze:No i jak się podoba? ;)
Kurde, dobre to :cool:
Awatar użytkownika
panzerschreck
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Kronos pisze:
panzerschreck pisze:No i jak się podoba? ;)
Kurde, dobre to :cool:
To pięknie, potem bierz "Streetcleaner" ale poszukaj koniecznie w wersji rozszerzonej- z 4 dodatkowymi utworami które miały wejść na dodatkową EP-kę jednak ta ostatecznie nigdy się nie ukazała i jej potencjalna zawartość została dołączona do reedycji ;) Naprawdę, niszczą obiekty, więc warto ;)

NP:
Obrazek

Rubicon- Room 101

Mistrzostwo, nieustępujące debiutowi ;)
Artur
-#Nomad
-#Nomad

panzerschreck pisze:Połamało mi się w dwóch miejscach- w części frontowej, z okładką, odłamał się zawias- tam jest naklejka "Blur coś tam coś tam" której nie da się odkleić i przykleić na inną, bo się zepsuje :P
takie naklejki tylko mnie drażnią.... "new Slipknot album featuring single hits....", who cares :P
panzerschreck pisze:No i w środku wyłamały mi się ząbki z "tacki"- tacka jest cała biała i nieprzezroczysta, a nie spotkałem się z CD-R który właśnie taką by miał- dlatego mam do wyboru- połamane ale oryginalne pudełko nietrzymające płyty, albo całe i nieoryginalne które jest z dupy ;)
No takie coś też mi raczej latałoby koło pauki, ale to prędzej rozumiem bo jednak jak wymieniam pudełko to staram sie mieć taką samą "tackę". Ale i tak całkiem pokaźna część mojej kolekcji miała wymieniane pudełka. Spieprzyć Digipack - to jest dopiero kłopot ! ;]
Awatar użytkownika
panzerschreck
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Artur pisze: takie naklejki tylko mnie drażnią.... "new Slipknot album featuring single hits....", who cares :P
Niby tak, ale ja lubię takie rzeczy :B Strasznie żałuję np. że naklejka z ręcznie napisanym numerem limitowanego boxu singli takiego tam zespołu była na folii i jak chciałem ją odkleić i zamontować gdzieś na pudełku to mi się przerwała :cry:
Artur pisze: No takie coś też mi raczej latałoby koło pauki, ale to prędzej rozumiem bo jednak jak wymieniam pudełko to staram sie mieć taką samą "tackę". Ale i tak całkiem pokaźna część mojej kolekcji miała wymieniane pudełka. Spieprzyć Digipack - to jest dopiero kłopot ! ;]
No w przypadku normalnego pudełka też by mi latało, ale tutaj nie- oryginał to ma być oryginał :P Digipacków staram się unikać jak ognia, bo to zło, jeszcze żadnego nie miałem okazji spieprzyć, ale jeden troszkę zepsuł się sam bez mojej pomocy. Z tym to gorzej niż z jajkiem, nie po to kupuję płytę żeby w foli stała ciągle albo żeby w rękawiczkach ją wyjmować. No ale czasem nie da rady dostać czegoś w pudełku, więc taki lajf ;)

NP:
Obrazek

Geniusz, geniusz, geniusz- nuklearna apokalipsa ze szczyptą humoru i Peterem Steele'm na wokalach.
Artur
-#Nomad
-#Nomad

panzerschreck pisze:No w przypadku normalnego pudełka też by mi latało, ale tutaj nie- oryginał to ma być oryginał :P
ale przecież to są normalne pudełka, takie jak sklepowe :P równie dobrze takie pudełko może pęknąć w markecie, wymienią je a Ty nie będziesz o tym wiedział :mrgreen:
oryginał to płyta, książeczka i to co pod "tacką" :razz: no chyba, że Digipack, to wtedy całość musi byc :mryellow:
Artur
-#Nomad
-#Nomad

Obrazek
MINSK With Echoes In The Movement Of Stone

szkoda trochę.... po opublikowaniu "Three Moons" na MySpace liczyłem na coś świetnego. Nawet jakby nie było poziomu "Ritual Fires..." ale byłoby świetnie (bo na poprzedniej było IMO Megazajebiście) to byłbym kontent. A póki co (choć nie słuchałem jej zbyt wiele razy) to jednak lekko przynudza mnie :neutral: Bardzo podobają mi się póki co 4 kawałki "Three Moons", "Means To An End" i 2 ostatnie. Niestety to tylko połowa albumu. Powiedzmy że jest nieźle, ale póki co to nie wiem czy debiut mi sie bardziej nie podoba. Zobaczymy, dam jeszcze kilka szans. Do Mastodon lata świetlne, nowe Isis tyż lepsze wrażenie robi. Zobaczymy jak Baroness.
Deleted User 2868

Obrazek
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Elevatorman »

Obrazek

Den Saakaldte- All Hail Pessimism

świetne!!
Zapalnik

Post autor: Zapalnik »

Sabaton - The Art of War
Deleted User 2868

Obrazek
Awatar użytkownika
dostoevsky
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: dostoevsky »

Obrazek

Bardzo fajne!

EDIT:
Obrazek

No to jazda! :dance:
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Elevatorman pisze:Obrazek

świetne!!
a coz oni graja?
Deleted User 4432

Post autor: Deleted User 4432 »

Dismember - Like An Everflowing Stream

jedno słowo najtrafniej opisze ten album - wścieklizna
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Elevatorman »

Budziol pisze:Elevatorman napisał/a:
Obrazek

świetne!!

a coz oni graja?

hm ciężko określic ale to coś w stylu shining ( Kvarforth na wokalu) to taki all star skład blackowy z tego co wyczytałem. ogólnie Black z różnymi ciekawymi wstawkami np saksofon się pojawia itd. mówi się na to deppresive black metal :)
Deleted User 2868

Obrazek
Cudo.

Obrazek
ODPOWIEDZ