A wpadnie?? wydawało mi sie że mieli zagrać albo na Mysticu, albo klubowy koncert. No a że byli tam gdzie byli....slayer pisze:w tym roku Kreator wpadnie na gig do polandii :] -:Pink pisze:Oglądam właśnie:) Kerry mówił że nowa płyta ma być w styczniu
Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
no to już w styczniu będzie można jednoznacznie wskazać album roku ;]Pink pisze:Kerry mówił że nowa płyta ma być w styczniu
Czyli myślisz, że nowy album będzie albumem rokuMiKi pisze:no to już w styczniu będzie można jednoznacznie wskazać album roku ;]Pink pisze:Kerry mówił że nowa płyta ma być w styczniu
A ja tego nie oglądałem
Kiedy powtórka ? Niedziela 23.00 ?
Ech, jakoś to już nie jest to co kiedyś, ani "Undisputed Attitude", ani "Diabolus in Musica", ani "God Hates us All" nawet...
chociaż w sumie nagrali to DVD "Still Reigning", może się panowie opamiętają i wrócą do starych brzmień
chociaż w sumie nagrali to DVD "Still Reigning", może się panowie opamiętają i wrócą do starych brzmień
reaktywacja
do slayera byłem jakoś zawsze niechętny, ale teraz muszę się mocną z tą kapelą przeprosić, 'reign in blood' to naprawdę świetny album
na razie dopiero raczkuję w tym temacie, więc co byście polecili młokosowi, wy starzy fani?
na razie dopiero raczkuję w tym temacie, więc co byście polecili młokosowi, wy starzy fani?
Przesłuchaj sobie Seasons In The Abyss, Hell Awaits i God Hate Us All
nie wierzę, żeby skopali pierwszy album po powrocie Dave'athe_trooper pisze:Czyli myślisz, że nowy album będzie albumem rokuMiKi pisze:no to już w styczniu będzie można jednoznacznie wskazać album roku ;]Pink pisze:Kerry mówił że nowa płyta ma być w styczniucoś nie chce mi się w to wierzyć
no... Mile cos takiego mowil gdzies,ze jeszcze zagrajaPink pisze:A wpadnie?? wydawało mi sie że mieli zagrać albo na Mysticu, albo klubowy koncert. No a że byli tam gdzie byli....
wlasnie. przynajmniej pod wzgledem perkusyjnym bedzie miazdzyl :]MiKi pisze:nie wierzę, żeby skopali pierwszy album po powrocie Dave'a
Jazz is not dead, it just smells funny.
Slayer no nie powiem, narobiles mi smaka tym Kreatorem, bardzo bym ich chcial jeszcze posluchac na zywo i wspolnie uniesc flage nienawisci

Juras -> najlepiej bedzie wg mnie, jak sobie zalatwisz slayerowa koncertowke - "Decade of Aggression" ... ta plyta wypruwa flaki, jedna z najlepszych koncertowek jakie slyszalem.
Juras -> najlepiej bedzie wg mnie, jak sobie zalatwisz slayerowa koncertowke - "Decade of Aggression" ... ta plyta wypruwa flaki, jedna z najlepszych koncertowek jakie slyszalem.
a zaraz potem Live Kreation i mozesz juz nic innego do konca zycia nie sluchac
kobi---> sam siebie narobilem smaka na taki koncert, zeby tylko moj smak nie zawiodl...
kobi---> sam siebie narobilem smaka na taki koncert, zeby tylko moj smak nie zawiodl...
Mi dzisiaj nareszcie podeszło "God Hates Us All", możliwe, że strawię resztę płyt i stanę się zwolennikiem Slayera :]

O taaak, Live Kreation wymiata, w najbliższym czasie muszę sobie sprawić DVDa zaraz potem Live Kreation i mozesz juz nic innego do konca zycia nie sluchac Wink
yaaqb: papugujesz po mnie!
okej, tę koncertówkę chyba ma mój kolega więc na pewno niebawem posłucham i szczegółowo zdam relację
okej, tę koncertówkę chyba ma mój kolega więc na pewno niebawem posłucham i szczegółowo zdam relację
Z czym papuguję? :> 
ja poluje na wersje limitowana tegoz dvd... niestety w lubelskich MM nie bylo juz, tak samo jak i w Empiku...Yaaqb pisze:O taaak, Live Kreation wymiata, w najbliższym czasie muszę sobie sprawić DVD
na Mystic.com.pl... maja tylko wersje zwykla (80zl)
ale jesli sie nie myle na fan.pl (http://www.fan.pl/shopping/pe.php?id=306637) jest to czego poszukuje
a wracajac do Slayera by nie oftopowac calkowicie, nie wiecie gdzie jeszcze mozna dostac wersje Decade of Agression na cd ?
W dobrych sklepach muzycznych

niestety w okolicy (mowiac okolica mam na mysli ok 45 km
) czyli Lublin nie bylo :/ a blizej tu sklepu muzycznego brak... a jesliby nawet byl to w takim cena kosmiczna...
Slayer to na pewno dobry zespół ,ale wg.mnie Motorhead siłą , bezkompromisowością i pasją gry ,ogólnie mówiąc tym wszystkim co kojarzy sie z rock'n rollem zjada go .Zasada uczeń przerósł mistrza zdecydowanie tutaj nie obowiązuje (no bo Motorhead to główna inspiracja dla Slayera ,choć niektózy uparcie twierdzą ze Judas Priest)
W każdym razie jak dla mnie Slayer nigdy nie zagrał tak znakomitej płyty jak Ace of Spades czy Overkill,a mówi sie o nim o wiele więcej.
W każdym razie jak dla mnie Slayer nigdy nie zagrał tak znakomitej płyty jak Ace of Spades czy Overkill,a mówi sie o nim o wiele więcej.
ale jak tu wogole ich porownywac?!RycerzHeavyMetalu pisze:Slayer to na pewno dobry zespół ,ale wg.mnie Motorhead siłą .
Zreszta glupie porownanie, co ma Slayer do Motorhead?!
Jak dla mnie
Motorhead>Slayer
Starczy porównać nowe płyty Slayera z takim Inferno ,poprostu dzieło Motorheada zjada nowe płyty Slayera bez popity, samo takie In the Name of Tragedy albo Fight. Nic dziwnego ,że dla wielu to płyta roku 2004.
A Bomber ,Ace of Spades i Overkill są jeszcze lepsze.
RiB uważam że jest z deczka przereklamowany ,uważam że Hell Awaits jest znacznie lepsze, a najlepsze jest South of Heaven.
A to że Slayer inspirował sie Motorheadem to wręcz udowodnione, każdy Thrashowiec ci powie że w dzieciństwie słucham kapeli Lemmego .
Motorhead>Slayer
Starczy porównać nowe płyty Slayera z takim Inferno ,poprostu dzieło Motorheada zjada nowe płyty Slayera bez popity, samo takie In the Name of Tragedy albo Fight. Nic dziwnego ,że dla wielu to płyta roku 2004.
A Bomber ,Ace of Spades i Overkill są jeszcze lepsze.
RiB uważam że jest z deczka przereklamowany ,uważam że Hell Awaits jest znacznie lepsze, a najlepsze jest South of Heaven.
A to że Slayer inspirował sie Motorheadem to wręcz udowodnione, każdy Thrashowiec ci powie że w dzieciństwie słucham kapeli Lemmego .