Ja widziałem kiedyś w kościele w Gdańsku typa z koszulką Vader'aSwarożyc pisze:Nie wiem o co chodzi. Ja znam klienta (dominikanin) z hospicjum który 3 chorych na raka podopiecznych zabrał na Mystic.
Ja też bez krępacji pocinam do kościółka z Maidenem na klacie...
Koszulka Bruce'a
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koszulka Bruce'a
Inna sprawa, że dla mnie to jest prawidłowe podejście (chociaż koszulkę mógłby sobie darować). Śmiesznie to wygląda, ale o człowieku świadczy raczej dobrze. Tak mi się zdaje.
Nie każdy w końcu musi by tr00 i wprowadzać w czyn wszystko o czym śpiewa kapela. Ja też trochę sobie rozdzielam muzykę i image kapeli, bo jak nie to dawno bym już dziewice szamał na śniadanko. Poza tym Peter z Vadera ma podobnież ochrzczone dzieci
Nie każdy w końcu musi by tr00 i wprowadzać w czyn wszystko o czym śpiewa kapela. Ja też trochę sobie rozdzielam muzykę i image kapeli, bo jak nie to dawno bym już dziewice szamał na śniadanko. Poza tym Peter z Vadera ma podobnież ochrzczone dzieci
reaktywacja
Z moim kolegą - dominikaninem uczestniczyłem m.in. w koncercie Behemota. Pracuję w katolickiej rozgłośni radiowej, a w domu często słucham Kata. Podobnych - pozornie tylko - rozbieżności dotyczących mojego życia mógłbym podać jeszcze sporo. Tylko, że to nie ma sensu. Nie muszę nikogo przekonywać, że dla mnie ważne jest to, czy jesteś porządnym kolesiem i postępujesz etycznie, a nie to, kim jesteś lub co wyznajesz. A etyka to ponadwyznaniowy zbiór zasad. I jak sobie to dobrze w głowie poukładasz, to rzeczy, które dotąd wydawały się nie do pogodzenia, mogą doskonale obok siebie funkcjonować.
-
Lomion
Ja jestem lektorem, chodzę do kościoła z Eddiemj na klacie, mam dłuższe włosy, proboszcz coś tam burczy pod nosem, nawet posądzał o jakieś sekty, satanizmy, okultyzmy, a ja mu odpowiadam, że "nie habit zdfobi mnicha".Zresztą swoją przyszłość wiążę z dominikanami
Aha, znam księdza, który bawił się na Woodstocku przy Vaderze
Aha, znam księdza, który bawił się na Woodstocku przy Vaderze
-
ropuch
nie wiem jaki to ma zwiazek z Wojtyłą, ale i tak nie przbije koszulki Axla Rosea z Jezusem i napisem 'Kill your idol'Lord Of The Flies pisze:Czy na koszulce Bruce'a na Scream For Me Brazil jest Papież?Tak mi sie wydaje, jaki ma On związek z utworem Sacred Cowboys?
sa Anglikami, wiec raczej mala szansa, zeby byli katolikami na cale szczescieLord Of The Flies pisze:czy nie wiecie przypadkiem jaką wiarę wyznają członkowie zespołu,
-
ropuch
zastanawia mnie jak glupikm trzeba byc, aby na podst. klipu to Numbera posadzic kogos o satanizm....Stranger pisze:Wlasnie na takiej zasadzie niektorzy ludzie mysla ze przez The number of the beast Ironi sa satanistami.
-
ropuch
nikt nie napisal w co Smith wierzykarolcia pisze:Skoro Adrian jest wierzący to czemu na DoD ma koszulkę z odwróconym krzyżem i pentagramem?
Nie szło edytować? :>