15/06/2006 - Guns'N'Roses - Warszawa @ Stadion Legii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 15/06/2006 - Guns'N'Roses - Warszawa @ Stadion Legii
dużo bardzo. no jednak się sprzedaje
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Widzę, że Odyssey nieźle promuje koncert - dziś na dworcu Fabrycznym w Łodzi widziałem billboard. 
Dokładnie WickerWICKER MAN pisze:Widzę, że Odyssey nieźle promuje koncert - dziś na dworcu Fabrycznym w Łodzi widziałem billboard.
ja też go widziałem
i przyznam sie że byłem zaskoczony
Ale mile
UP THE IRONS!!
:solo
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

I to nie jeden. W oklicach fabrycznego jest takich więcej.
jest tez na zachodniej... albo juz na kosciuszki.. nie pamietam... 
gadalem z kobita z odysseya i podobno zostalo tylko kilka tysiecy... jestem w szoku
gadalem z kobita z odysseya i podobno zostalo tylko kilka tysiecy... jestem w szoku
"everybody lies"
a jak ja się pytałem przy zakupie biletu, to gość zasłonił się tajemnicą handlową.....
jakieś typy na support?
jakieś typy na support?
Avenged Sevenfold i Bullet For My Valentine są supportami w Paryżu. Koncerty te dzieli tylko 5 dni więc możliwe że i u nas zagrają te zespoły.tony-radzio pisze:a jak ja się pytałem przy zakupie biletu, to gość zasłonił się tajemnicą handlową.....
jakieś typy na support?
lubie bullet for my valentine i zobaczyłbym, ale nie za tyle kasy. zresztą ja się waham dopiero.
support może mnie przekonać co do tego koncertu. na samego axla jednak raczej nie jade na ten pieniądz.
support może mnie przekonać co do tego koncertu. na samego axla jednak raczej nie jade na ten pieniądz.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ja tak samo.MiKi pisze:lubie bullet for my valentine i zobaczyłbym, ale nie za tyle kasy. zresztą ja się waham dopiero.
Jakby grały Avenged Sevenfold i Bullet For My Valentine to raczej na pewno się pojawię.
A w Dublinie Gunsów supportują Motley Crue...
Ooo gdyby tak u nas grało Motley Crue to byłoby cudnie :rocxWICKER MAN pisze:Ja tak samo.MiKi pisze:lubie bullet for my valentine i zobaczyłbym, ale nie za tyle kasy. zresztą ja się waham dopiero.
Jakby grały Avenged Sevenfold i Bullet For My Valentine to raczej na pewno się pojawię.
A w Dublinie Gunsów supportują Motley Crue...
A to mi sie pomylilo, czy kiedys panowala niezla "wojna" miedzy tymi dwoma bandami? :]
Jazz is not dead, it just smells funny.
- likipiki
- -#Lord of the flies

masz na myśli koszulkę z przekreślonym 'axl' :>
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Nie dokonca.
Teraz Rock 9/2004 pisze:(...) Stosunki miedzy Guns N' Roses i Montle y Crue wkrotce bardzo sie popsuly. Dwa lata pozniej , w kuluarach imprezy MTV Music Awards, doszlo do bojki pomiedzy Izzym Stradlinem, a wokalista Motley, Vincem Neilem. Potem Axl wyzywal Neila na pojedynek. Topory wojenne nie zostaly zakopane do dzis.
Jazz is not dead, it just smells funny.
niby wojna byla, ale to stare czasy w sumie... w miedzyczasie slash z adlerem uratowali ktoremus z tamtych (chyba sixxowi) zycie w hotelu, kiedy przecpal... zreszta co obecny sklad gunsow moze wiedziec o tej wojnie, skoro poza axlem nikt wtedy ine byl nawet w poblizu zespolu...
"everybody lies"
heh...spoko...wczoraj na liscie Antyradia na ktorym miejscu byl Madagascar GNR a plyty nie widac 
Bardzo dobry utwór tak wogóle:)
szkoda, ze:
- jeden z bardzo niewielu nowych kawalkow, o ktorych to mozna powiedziec...
- axl na wiekszosci koncertow strasznie w nim jeczal... wlasciwie slyszalem chyba tylko 2 niezle wersje..no ale studyjna powinna byc zajebista...
no dobra... chyba wyczerpalem swoj limit postow tu na nastepne pol roku heheh... a moze nie...
- jeden z bardzo niewielu nowych kawalkow, o ktorych to mozna powiedziec...
- axl na wiekszosci koncertow strasznie w nim jeczal... wlasciwie slyszalem chyba tylko 2 niezle wersje..no ale studyjna powinna byc zajebista...
no dobra... chyba wyczerpalem swoj limit postow tu na nastepne pol roku heheh... a moze nie...
"everybody lies"
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wiadomo już coś o supportach? 
z tego co wiem, to na wiekszosci koncertow ma ich supportowac jakies bullet for my valentine... chyba jestem za stary juz, bo to troche nie moja epoka i nie mam pojecia co to za zespol... ale wejscie jest od 15 wiec mysle, ze bedzie jeszcze przynajmniej jeden polski support, ale nie mam pojecia kto... stawiam na tsa, ire albo acid drinkers, chociaz to ostatnie raczej najmniej prawdopodobne...
"everybody lies"