ja mam takie samo wrazenie, nie chce sie Bruce'owi "s" dodawacremi pisze:aha czasami mam wrazenie ze Bruce śpiewa Ruuun tooo the helll
Wasze pomyłki związane z Iron Maiden ;).
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wasze pomyłki związane z Iron Maiden ;).
7.8.08 - Somewhere Back In Time
10.6.11 - The Final Frontier Tour
4.7.13 - Maiden England
24.6.14 - Maiden England
3.7.16 - The Book Of Souls Tour
23.11.16 - British Lion
27.7.18 - Legacy Of The Beast
5.3.20 - Bruce Dickinson Global Expo
23.7.22 - British Lion
24.7.22 - Legacy Of The Beast
13.6.23 - The Future Past Tour
2.8.25 - Run For Your Lives
10.6.11 - The Final Frontier Tour
4.7.13 - Maiden England
24.6.14 - Maiden England
3.7.16 - The Book Of Souls Tour
23.11.16 - British Lion
27.7.18 - Legacy Of The Beast
5.3.20 - Bruce Dickinson Global Expo
23.7.22 - British Lion
24.7.22 - Legacy Of The Beast
13.6.23 - The Future Past Tour
2.8.25 - Run For Your Lives
a ja kiedys myslalem ze bruce jest perkusistą 
ja myslalem ze maiden to grupa Bruca, znaczy ze on ja stworzyl i jest jej lideram 
ja tak myslalem az do literek na RiR a tam bylo co-producing Steve Harris i jakos lapnalem 
ja pamiętam jak kiedys z kumplem Eddiego nazywalismy..."Czacha" 
...Fallen souls die behind my steps
By following the freezing moon...
U mnie jedynie chyba było że na Factorze i Virtualu śpiewa Bruce
aha, i na początku nie lubiałem Hallowed'a i Children of the Damned, bo miały nudne intra i nie chciało mi sie słuchać dalej 
A mi się przypomniało, że na początku myślałem, że pierwowzorem Eddiego był Nicko, bo ma taką śmieszną twarz
nawet z qmplem się kłóciłem, który dłużej ode mnie słuchał dziewicy 
Przypomniało mi się: Zawsze myślałem, zę Virtual XI zostało wydane w 1997, a nie `98 roku.
-
Deleted User 1499
Wlasnie jak uslyszalem o smierci Steva Irwina to mi sie przypomnialo , ze kiedys myslalem ze Bruce Dickinson i Steve Irwin to jedna osoba i ze to jego hobby w przerwnie miedzy albumami
.Sami przynajcie ze podobienstwo jest.
- KaziorFukacz
- -#Trooper

1. Po wydaniu DoD myślałem ze w No more lies śpiewają "No more less" i nie wiedziałem za bardzo o co chodzi, ale tak nuciłem
.
2. Dawno temu jak miałem płyty 7th i FotD to nie bardzo wiedziałem czemu w książeczce 7th nie ma Janicka, a na zdjęciu w FotD nie ma Adriana i myślałem, że to błąd jest.
3. Myślałem, że jest Run to the hell, a nie hills i jak widziałem tytuł "Hallowed be thy name" to myślałem ze to bład i powinno być "Hallowed be the name".
2. Dawno temu jak miałem płyty 7th i FotD to nie bardzo wiedziałem czemu w książeczce 7th nie ma Janicka, a na zdjęciu w FotD nie ma Adriana i myślałem, że to błąd jest.
3. Myślałem, że jest Run to the hell, a nie hills i jak widziałem tytuł "Hallowed be thy name" to myślałem ze to bład i powinno być "Hallowed be the name".
a ja ze Hallowed by the name :]KaziorFukacz pisze:Hallowed be the name
- KaziorFukacz
- -#Trooper

Ano w sumie to też sie zdarzało (wiedziałem, że o czymś zapomniałem
).
Ja też, myślałem, że na DVD Rock In Rio jest błąd.Wrath pisze:a ja ze Hallowed by the name :]KaziorFukacz pisze:Hallowed be the name
ja też tak miałem na początkuKaziorFukacz pisze: "Hallowed be thy name" to myślałem ze to bład i powinno być "Hallowed be the name".
Tak jakby "Dick in son" brzmiało lepiejVacter pisze:2. Najbardziej kompromitująca, niedawno odkryta. Pierwszy raz powiedziałem na głos nazwisko Bruce'a (z powodu rozmowy o antologii). Przy jego fanie powiedziałem "Bruce Dickson". Oczywiście potem zrozumiałem powagę tego błędu (Dick Son). Po prostu nigdy tym się nie interesowałem i nie czytałem dokładnie nazwiska.
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Ja miałem tak samo... Dopiero po tym co Bruce mówił w tym swoim monologu na "The Best Of Bruce Dickinson" poznałem prawdziwą wymowę...". I jeszcze na samym początku przestawiały się literki na "Hallowed By The Name"...BOSKI pisze:Ja przez długi czas myślałem, że Janick czyta się Dżenik![]()
Na samym początku słuchania Maiden "znałem z widzenia" Dave`a Murraya i Steve`a Harrisa ale nie wiedziałem kto jest kto za to wiedziałem że założyciel zespołu to Steve i że gra na basie ale że wtedy nic nie wiedziałem o gitarach to zaczołem sobie myśleć żę Dave jest założycielem zespołu i basistą zarazem
ja miałem taki sam przebłysk chodzi o Hallowed By Thy NameKaziorFukacz pisze:3. Myślałem, że jest Run to the hell, a nie hills i jak widziałem tytuł "Hallowed be thy name" to myślałem ze to bład i powinno być "Hallowed be the name".
Pamiętam też, że jak byłem młodszy, to Powerslave wymawiałem "Połerslejw"
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Pomyłki? nie zauwarzyłem, że na Virtual XI śpiewa inna osoba i przez tydzień nie potwafiłem zapamiętać całego składu zespołu, ciągle o Janicku zapominałem
. Acha i kiedyś myslałem, że FOTD to najlepszy album i nawiększy klasyk 
u mnie podobnie bylosyzygy pisze:ja też tak miałem na początkuKaziorFukacz pisze: "Hallowed be thy name" to myślałem ze to bład i powinno być "Hallowed be the name".To jest chyba dość powszechne